Kde v Žiline absolvovať predoperačné vyšetrenie?
Prosím vás neviete alebo nemáte skúsenosť ci je niekde v Žiline možnosť spraviť si všetky predoperacne vyšetrenia na jednom mieste a za jeden deň??ak áno poprosím skúsenosť Ďakujem
@dadustek8 a len doplním anestéziológicke ak máš tak to ti urobia iba v nemocnici kde ideš byť operovana.ak máš operáciu v nemocnici napríklad Martine musíš ísť tam.
@janetinka27
@bykaterina no manžel má ísť na operáciu majú mu vyberať šroby s chrbtice...a keďže ma bohužiaľ strach s lekárov chcel to takto vyriešiť ak by bola taka možnosť ze nemusí chodiť jiekolko dni po rôznych vyšetreniach 😀
@dadustek8 to žiaľ nefunguje tak veď už bol na predopercnom tak asi zabudol že ako to chodí
@bykaterina predoperacne mu robili zo dňa na deň keďže mal operáciu neplánovanú ale narýchlo po dopravnej nehode takže nevie bohužiaľ ako to presne chodí
@bykaterina pýtam sa preto lebo som našla na internete ze v jednej ambulancii mu vedia za poplatok 100€ spraviť všetky predoperacne vyšetrenia a potom si už iba spraví anestéziológiu tam kde mu budú zákrok vykonávať...
On proste nechcel chodiť zvlášť k internistke potom k svojej a ešte aj zase na röntgen...
@dadustek8 tak ja som mala vzdy predoperacne zadarmo, aj ked anesteziologicke som chvilu zhanala mimo nemocnicu, ale nakoniec som aj tak isla tam.
Podla mna za ten poplatok mu urobia to iste interne predoperacne ako inde - rovnako mu zoberu krv a ak bude treba, poslu ho na rtg hrudnika. Akurat ze za to zaplati este aj 100e
@dadustek8 neurobia mu to naraz. Musí ísť najprv na krv a to nemá hned výsledky. Takže ano spravia mu to na jednom mieste ako aj bežné robia v rámci poistenia na internom. Ako píše
@janetinka27

@dadustek8 ahoj, predoperacne mas interne aj anestezioligicke? Predoperacne interne ti urobi niekedy aj obvodna, opytaj sa svojej. Zavisi od typu operacie, ja som bola v 2024 asi 4 alebo 5 krat na predoperacnych. V jeden den to neurobia, musis ist na odber krvi, pri niektorych operaciach aj na rtg hrudnika, potom ides najskor na druhy den na interne predoperacne a s internym predoperacnym ides az posledne dni pred operaciou na ARO