icon

Kde zaparkovať pred okresným úradom Janka Kráľa v Žiline?

Dnes o 07:56

Ahojte, prosim poradte mi, kde zaparkovat pred okresnym uradom Janka Krala v ZA? Idem tam pred 9 tou, predpokladam, ze tam bude problem zaparkovat. Ako by som to mohla vyriesit a zaparkovat kde? Som rozmyslala, ze aj v obchodnom centre niekde a odtial bolt?
Ďakujem

anonym_eb8f6d
Dnes o 07:59

Možno pri Tescu - tam sa neplatí, ak sa nič nezmenilo. Na Košickej. Odtiaľ to asi nie je ďaleko ani pešo.

autor
Dnes o 08:29
@anonym_eb8f6d

Možno pri Tescu - tam sa neplatí, ak sa nič nezmenilo. Na Košickej. Odtiaľ to asi nie je ďaleko ani pešo.

@anonym_eb8f6d to som presne pozerala, a priamo pred uradom mi google ukazuuje nejake parkovisko ale to asi bude bez sance, vsak? Mne by nevadilo ani platene, len nech je co najblizsie

anonym_eb8f6d
Dnes o 08:42
@anonym_autor

@anonym_eb8f6d to som presne pozerala, a priamo pred uradom mi google ukazuuje nejake parkovisko ale to asi bude bez sance, vsak? Mne by nevadilo ani platene, len nech je co najblizsie

@anonym_autor Ja nešoférujem 🙂 Teda fakt netuším. Len teda ak by som chcela mať istotu, pri tom Tesku je to vždy prázdne.

autor
Dnes o 08:47
@anonym_eb8f6d

@anonym_autor Ja nešoférujem 🙂 Teda fakt netuším. Len teda ak by som chcela mať istotu, pri tom Tesku je to vždy prázdne.

@anonym_eb8f6d dakujem

anonym_789686
Dnes o 10:07

@anonym_autor pozri si https://parkovanie.zilina.sk/mapa-regulacia-par... - priamo na ulici moze byt mozne zaparkovat (apka parkdots alebo easy park), pripadne na hlbokej ceste pri strednej skole. alebo potom to hypertesco

anonym_d666d0
Dnes o 11:14

pred úradom sú parkovacie miesta, ale sa mi ešte nikdy nepodarilo zaparkovať. Využívam Aupark, alebo parkovisko OC Mirage. Pozri si jednotlivé cenníky lebo sú dosť rozdielne. Mirage má zadarmo nejaké hodiny, Aupark len cez víkendy.