icon

Ktorá kaderníčka zafarbí vlasy s farbou, ktorú si ja prinesiem?

8. aug 2025

Prosim vas, viete poradit v ZA dobru kadernicku, ktora zafarbi vlasy s prinesenou farbou a nebude to stat majland?

minenkaa
8. aug 2025

@anonym_autor neverím ,že toto chces od kadernícky
A hlavne prečo

rebekabeka14
8. aug 2025

V tejto dobre asi žiadna. Každá robíme so značkou hlavne preto lebo tej danej značke dôverujeme. Potom nevieme zaručiť výsledok . Takže ti držím palce

betulinka1
8. aug 2025

@anonym_autor nejaka studentka čo pride k tebe domov. Pýtaj sa na fb mesta, kde byvas

anonym_37e9f3
8. aug 2025
@minenkaa

A hlavne prečo

Bez problemu som taku zohnala aj v BA, tak isto zozenies - to len k tym komentarom hore…
@minenkaa ja som taku chcela napriklad preto, ze som si potrebovala nafarbit v tehotenstve a kedze sa inak farbim sama doma svojou overenou farbou, nechcela som riskovat nejaku nevyskusanu od kadernicky. A nemala s tym ziadny problem.

minenkaa
8. aug 2025
@anonym_37e9f3

Bez problemu som taku zohnala aj v BA, tak isto zozenies - to len k tym komentarom hore…
@minenkaa ja som taku chcela napriklad preto, ze som si potrebovala nafarbit v tehotenstve a kedze sa inak farbim sama doma svojou overenou farbou, nechcela som riskovat nejaku nevyskusanu od kadernicky. A nemala s tym ziadny problem.

@anonym_37e9f3 tak potom zlá kadernicka

anna777115
8. aug 2025

Žiadna.

dominikamacakova
8. aug 2025

Keď už máš farbu a asi overený odtieň, nemôžeš si to dať sama na hlavu? Farbenie doma nie je až ťažké. Alebo mama, kamoška, suseda?

lllaila
8. aug 2025
@minenkaa

A hlavne prečo

@minenkaa ja to žiadam napríklad preto, lebo mám alergiu na PPD a napriek tomu, že farby v kaderníctvach deklarujú, že sú bez PPD,, čo sú, ale obsahujú deriváty PPD, ktoré niektorí alergici znesú, ja nie. Už som sa poučila a nosím si svoje farby.

sisska96
13. aug 2025

Aj moja bez problémov zafarbí, ak prinesiem svoju

autor
14. aug 2025
@sisska96

Aj moja bez problémov zafarbí, ak prinesiem svoju

@sisska96 a ktora je to?

sisska96
14. aug 2025

to je ďaleko, nie ZA