icon

Ktorý zubár mi opraví zlomený zub?

27. sep 2023

Ahojte, poradite zubara, co mi spravi zlomeny zub? Mam ho mrtvy, tak asi cely nanovo…kludne aj sukromnik… moj take nieco urcite neda…

Dakujem

janinque
27. sep 2023

Adam Sevec v KnM

bykaterina
27. sep 2023

Keď ho máš mrrvy nemusí ísť von. Určite to posúdi lekár. Mne robil onlajn náhradu z keramiky dr. Mojak. Super prístup. Teraz mi robí implantát na miesto iného zubu

autor
28. sep 2023

Dakujem baby

natalienka12
28. sep 2023

Ak sa ti zlomil az do korena, tak ho musi vytrhnut. Musi sa na to pozriet lekar, pripadne urobit snimku. A toto nie je ziadny vynimocny zakrok, kazdy zubar ma denne zlomene mrtve zuby. Zvladne to skutocne kazdy zubar, aj ten tvoj, preto nechapem tvoj postoj, ze moj to urcite “neda”.

bykaterina
28. sep 2023

@natalienka12 budem ti oponovat, ja napr co chodim k tomu dr nie je moj zubar klasicky, chodim iba na urcite zakroky k nemu lebo moja napriklad nerobi zuby pod mikroskopom, a taktiez nerobi implantaty.

natalienka12
28. sep 2023

@bykaterina Na opravu zlomeneho mrtveho zuba treba mikroskop? To odkedy? Mikroskop je potrebny na vypln korenovych kanalikov.

autor
28. sep 2023

@natalienka12 mam svoje dovody, preco to nechcem riesit u mojeho zubara…

bykaterina
28. sep 2023

@natalienka12 takže ešte raz si prečítaj čo je napísané a čítaj s porozumením. A ja ti oponujem že nie všetci zubári robía všetko. Uviedla som iba príklad a tým mikroskopom.
Niektorí zubári nerobía ani sekciu zuba ktorá je zložitá. A ak má zlomený Zub aj keď je mŕtvi nemusí jej to jej zubár urobiť. Lebo sa nevenuje nápr onlajnkam ale robí iba klasické korunky.

vieraz
6. nov 2023

@bykaterina a prosim ta co stoji jeden zub?

bykaterina
6. nov 2023

@vieraz Ak myslís u dr mojaka tak on má zverejnený cenník

fantasy
16. nov 2023

skúste v Tepličke ravident.sk - mne opravil zlomený zub tak, že mi dal korunku a mám ho ako pôvodný. Je to súkromník, ale ceny má skoro rovnaké, ako keď som platila u doktora, ktorý bol cez poisťovnu.