icon

Máte skúsenosti s logopédiou v Žiline. Na koho sa obrátiť?

veronika303303
4. máj 2026

Dobrý deň chcem sa spytat aké máte skúsenosti z logopedicku v Žiline a ktorú by ste videli odporučiť,zo synom sme navštívili CPP v Žiline a tam nám povedali aby sme vyhľadali logopedicku.No keď niekde volám čísla sú už neexistujúce a chceme takú čo by sa tomu dieťaťu fakt venovala a nie čo len zhrabne peniaze a nič z toho ,syn má 5 rokov vie povedať R len niektorých slovách začína dávať L aké máte prosím skúsenosti?

anonym_27b63c
5. máj 2026

@veronika303303 no, s logopediou v ZA je velky problem. ked sme sa aj dovolali, tak najblizsi termin az o rok. poradili mi, ze najlepsie je ist osobne a idealne otec. nam sa postastilo po 5 mesiacoch, ze sa uvolnil termin a mohli sme prist v dany den. takze, takto

veronika303303
autor
5. máj 2026
@anonym_27b63c

@veronika303303 no, s logopediou v ZA je velky problem. ked sme sa aj dovolali, tak najblizsi termin az o rok. poradili mi, ze najlepsie je ist osobne a idealne otec. nam sa postastilo po 5 mesiacoch, ze sa uvolnil termin a mohli sme prist v dany den. takze, takto

@anonym_27b63c ja aj keď zavolám na nejakú logopediu tak číslo už neexistuje...a kam ste chodili na logopediu?Lebo keď som sa rozprávala z mamičkami zo škôlky tak niektoré logopedie sú zrušené čo mi vyhľadalo na nete tak už neviem

anonym_27b63c
5. máj 2026
@veronika303303

@anonym_27b63c ja aj keď zavolám na nejakú logopediu tak číslo už neexistuje...a kam ste chodili na logopediu?Lebo keď som sa rozprávala z mamičkami zo škôlky tak niektoré logopedie sú zrušené čo mi vyhľadalo na nete tak už neviem

@veronika303303 neviem kam vsade popravde manzelka volala. ale prave som sa chystal ist osobne navstivit dr Hnidkovu v nemocnici co je, a ako som pisal, odporucali mi viaceri, ze ma ist idealne otec a osobne. nas zobrali v rosine eduaut - a to naozaj len nahodou sa ozvali.

totatimeka
Dnes o 05:49

V Rosine eduaut je pomerne nové (od začiatku roka) možno majú ešte nejaké voľné miesta 😉