icon

Máte skúsenosti s psychológom Richardom Grófom?

20. mar 2024

Skúsenosti?

Strana
z2
kubiatko30
Autor odpoveď zmazal
sidicek
26. mar 2024

Moja kamarátka zas veľmi zlé.

autor
26. mar 2024

Po dnešnom sedení som unesená . Veľký odborník 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Veľmi mi pomohol

wewep
11. jún 2024

Prosím vás a kedy sa vám ozval? Mne už týždeň neodpisuje na mail.

autor
11. jún 2024

@wewep Rychlo odpísal. Do dvoch dni

wewep
11. jún 2024

A prosím vás mohli, by ste mi tu napísať mail na ktorý ste mu písali? Mali ste osobne stretnutie ci online?

autor
11. jún 2024

@wewep osobne

autor
11. jún 2024

@wewep mail ma uvedený jeden jediný na webe

wewep
11. jún 2024

Dobre dakujem

autor
12. jún 2024

@wewep odpísal?

wewep
16. jún 2024

Nie

autor
16. jún 2024

@wewep zvláštne. Nemá dovolenku? Ktovie

autor
16. jún 2024

Vyššie pani písala že je to jej rodinný príslušník možno sa s ním bude vediet spojiť

wewep
16. jún 2024

@kubiatko30 prosím vás vedeli by ste mi poradiť ako sa spojit s p. Grofom? Písala som mu dva maily a neodpisuje mi. Od prvého mailu asi dva týždne prešli. Dostala som na neho dobre odporúčania a potrebovala by som pomôcť.

kubiatko30
Autor odpoveď zmazal
autor
17. jún 2024

A nemá aj kontakt na nete?

autor
19. jún 2024

@wewep pokrocili ste nejako? Ozval sa? Lebo tiež budem asi pisat o termín

wewep
19. jún 2024

Nie neodpisuje vôbec. Skúsim mu zajtra zavolať.

wewep
22. jún 2024

Už som sa s ním skontaktovala. Mala som zlý mail. Ale nechápem prečo na oficiálnej stránke ma zadaný zlý mail.

autor
22. jún 2024

@wewep zvláštne veru :/ a je dlha čakacia doba na termín aktuálne?

basullinka
22. jún 2024

Ja ku nemu chodím už dlhšie a nedám na neho dopustit 🙂

autor
22. jún 2024

@basullinka jeeej však? 🙂) aj ja som bola spokojná. I keď ta cena je vyššia, no

wewep
23. jún 2024

No mne dal termín o dva týždne to není až také hrozné

wewep
23. jún 2024

Ja som počula na neho len dobre tak preto som sa k nemu objednala aj keď cena je vyssia

petronela32133
28. aug 2024

Richard groff

anonym_15008c
8. júl 2025

Najlepší , chodila som k nemu spolu cca 5 rokov, neskutočne mi pomohol. Vyhrabala som sa vďaka nemu z totálnych *****, do stavu v akom som teraz

gabrielamodrykonik
8. sep 2025
@anonym_15008c

Najlepší , chodila som k nemu spolu cca 5 rokov, neskutočne mi pomohol. Vyhrabala som sa vďaka nemu z totálnych *****, do stavu v akom som teraz

@anonym_15008c A nemate teraz na oplatku kvoli nemu financne problemy? Neviem si totiz dost dobre predstavit, ako vas mohol clovek, co si pyta za 50 minutove sedenie 80,- E dostat z totalnych srac.k, ked minimalne treba aspon 10 sedeni, pocas ktorych z vas vytiahol 800,- E a to ste k nemu chodila dokonca 5 rokov... Nie ste v este vacsich srac.ch? Toto je pre mna ciste len zarabanie na ludskom nestasti, prepacte. Psycholog, ktory chce ludom naozaj pomahat a berie svoje povolanie ako poslanie a nie na nich rabovat, si minimalne uzatvori zmluvy s poistovnami a pre samoplatcov nastavi take ceny, aby boli pre nich prijatelne, co rozhodne on nenastavil, obzvlast ked vezmeme este do uvahy realne mzdy Slovakov, ktore su najhorsie v EU. Ono to tak dopada, ked si niekto ulietne mimo realitu a uveri si viac ako by bolo zdrave.

betkoviny
Autor odpoveď zmazal
anonym_15008c
9. sep 2025
@gabrielamodrykonik

@anonym_15008c A nemate teraz na oplatku kvoli nemu financne problemy? Neviem si totiz dost dobre predstavit, ako vas mohol clovek, co si pyta za 50 minutove sedenie 80,- E dostat z totalnych srac.k, ked minimalne treba aspon 10 sedeni, pocas ktorych z vas vytiahol 800,- E a to ste k nemu chodila dokonca 5 rokov... Nie ste v este vacsich srac.ch? Toto je pre mna ciste len zarabanie na ludskom nestasti, prepacte. Psycholog, ktory chce ludom naozaj pomahat a berie svoje povolanie ako poslanie a nie na nich rabovat, si minimalne uzatvori zmluvy s poistovnami a pre samoplatcov nastavi take ceny, aby boli pre nich prijatelne, co rozhodne on nenastavil, obzvlast ked vezmeme este do uvahy realne mzdy Slovakov, ktore su najhorsie v EU. Ono to tak dopada, ked si niekto ulietne mimo realitu a uveri si viac ako by bolo zdrave.

@gabrielamodrykonik ja som uňho začínala, keď bral na hodinu 30€. A ostala som aj keď zdražel. Je natoľko dobrý, že o jeho sedenia je mimoriadny záujem, a teda jeho cenu určuje vysoký dopyt. Vy by ste si tiež v práci vybrala mzdu napr 2000€ namiesto minimálnej mzdy, keby Vám ju niekto ponúkol 🤷‍♀️. Psychológ, čo musí mať uzatvorené zmluvy s poisťovňami, aby vyžil, nie je podľa mňa dobrý psychológ

basullinka
9. sep 2025
@gabrielamodrykonik

@gabrielamodrykonik chodím k nemu 3 roky a neľutujem ani jeden cent, ktorý som mu tam nechala. Pre mňa je to investícia do samej seba. Pán Gróf je neskutočný odborník, je to milý a láskavý človek, ja na neho nedám dopustiť. To, že si je vedomý svojej ceny, je pre neho len plus. A napriek cene má kopu klientov, ktorý sa bijú o termín. To evidentne vypovedá o jeho kvalite. Naviac, keď budeš googliť, nájdeš psychológov lacnejších i drahších. Koniec koncov je výber na tebe, či mu tam tie peniaze necháš. Nikto ťa totižto nenúti.

Strana
z2