Máte skúsenosti s psychológom Richardom Grófom?
Skúsenosti?
Moja kamarátka zas veľmi zlé.
Po dnešnom sedení som unesená . Veľký odborník 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Veľmi mi pomohol
Prosím vás a kedy sa vám ozval? Mne už týždeň neodpisuje na mail.
@wewep Rychlo odpísal. Do dvoch dni
A prosím vás mohli, by ste mi tu napísať mail na ktorý ste mu písali? Mali ste osobne stretnutie ci online?
@wewep osobne
@wewep mail ma uvedený jeden jediný na webe
Dobre dakujem
@wewep odpísal?
Nie
@wewep zvláštne. Nemá dovolenku? Ktovie
Vyššie pani písala že je to jej rodinný príslušník možno sa s ním bude vediet spojiť
@kubiatko30 prosím vás vedeli by ste mi poradiť ako sa spojit s p. Grofom? Písala som mu dva maily a neodpisuje mi. Od prvého mailu asi dva týždne prešli. Dostala som na neho dobre odporúčania a potrebovala by som pomôcť.
A nemá aj kontakt na nete?
@wewep pokrocili ste nejako? Ozval sa? Lebo tiež budem asi pisat o termín
Nie neodpisuje vôbec. Skúsim mu zajtra zavolať.
Už som sa s ním skontaktovala. Mala som zlý mail. Ale nechápem prečo na oficiálnej stránke ma zadaný zlý mail.
@wewep zvláštne veru :/ a je dlha čakacia doba na termín aktuálne?
Ja ku nemu chodím už dlhšie a nedám na neho dopustit 🙂
@basullinka jeeej však? 🙂) aj ja som bola spokojná. I keď ta cena je vyššia, no
No mne dal termín o dva týždne to není až také hrozné
Ja som počula na neho len dobre tak preto som sa k nemu objednala aj keď cena je vyssia
Richard groff
Najlepší , chodila som k nemu spolu cca 5 rokov, neskutočne mi pomohol. Vyhrabala som sa vďaka nemu z totálnych *****, do stavu v akom som teraz
Najlepší , chodila som k nemu spolu cca 5 rokov, neskutočne mi pomohol. Vyhrabala som sa vďaka nemu z totálnych *****, do stavu v akom som teraz
@anonym_15008c A nemate teraz na oplatku kvoli nemu financne problemy? Neviem si totiz dost dobre predstavit, ako vas mohol clovek, co si pyta za 50 minutove sedenie 80,- E dostat z totalnych srac.k, ked minimalne treba aspon 10 sedeni, pocas ktorych z vas vytiahol 800,- E a to ste k nemu chodila dokonca 5 rokov... Nie ste v este vacsich srac.ch? Toto je pre mna ciste len zarabanie na ludskom nestasti, prepacte. Psycholog, ktory chce ludom naozaj pomahat a berie svoje povolanie ako poslanie a nie na nich rabovat, si minimalne uzatvori zmluvy s poistovnami a pre samoplatcov nastavi take ceny, aby boli pre nich prijatelne, co rozhodne on nenastavil, obzvlast ked vezmeme este do uvahy realne mzdy Slovakov, ktore su najhorsie v EU. Ono to tak dopada, ked si niekto ulietne mimo realitu a uveri si viac ako by bolo zdrave.
@anonym_15008c A nemate teraz na oplatku kvoli nemu financne problemy? Neviem si totiz dost dobre predstavit, ako vas mohol clovek, co si pyta za 50 minutove sedenie 80,- E dostat z totalnych srac.k, ked minimalne treba aspon 10 sedeni, pocas ktorych z vas vytiahol 800,- E a to ste k nemu chodila dokonca 5 rokov... Nie ste v este vacsich srac.ch? Toto je pre mna ciste len zarabanie na ludskom nestasti, prepacte. Psycholog, ktory chce ludom naozaj pomahat a berie svoje povolanie ako poslanie a nie na nich rabovat, si minimalne uzatvori zmluvy s poistovnami a pre samoplatcov nastavi take ceny, aby boli pre nich prijatelne, co rozhodne on nenastavil, obzvlast ked vezmeme este do uvahy realne mzdy Slovakov, ktore su najhorsie v EU. Ono to tak dopada, ked si niekto ulietne mimo realitu a uveri si viac ako by bolo zdrave.
@gabrielamodrykonik ja som uňho začínala, keď bral na hodinu 30€. A ostala som aj keď zdražel. Je natoľko dobrý, že o jeho sedenia je mimoriadny záujem, a teda jeho cenu určuje vysoký dopyt. Vy by ste si tiež v práci vybrala mzdu napr 2000€ namiesto minimálnej mzdy, keby Vám ju niekto ponúkol 🤷♀️. Psychológ, čo musí mať uzatvorené zmluvy s poisťovňami, aby vyžil, nie je podľa mňa dobrý psychológ
@gabrielamodrykonik chodím k nemu 3 roky a neľutujem ani jeden cent, ktorý som mu tam nechala. Pre mňa je to investícia do samej seba. Pán Gróf je neskutočný odborník, je to milý a láskavý človek, ja na neho nedám dopustiť. To, že si je vedomý svojej ceny, je pre neho len plus. A napriek cene má kopu klientov, ktorý sa bijú o termín. To evidentne vypovedá o jeho kvalite. Naviac, keď budeš googliť, nájdeš psychológov lacnejších i drahších. Koniec koncov je výber na tebe, či mu tam tie peniaze necháš. Nikto ťa totižto nenúti.