icon

Máte skúsenosti so Smilepoint Žilina?

7babenka23
9. máj 2020

Ahojte, prosim Vas mate niekto skusenosti so smilepoint? Ale tie ktore ste boli, nie pocula som cez 3osobu. Dakujem

bekanusenka
9. máj 2020

@7babenka23 ja som bola par krat. Za mna super ale len na nejake specialne prilezitosti. Pretoze odides sice s krasnym usmevom ale nema to dlhu trvacnost. Ale efekt je okamzity a naozaj neprehliadnutelny ;)

lubka23
28. máj 2020

Odporúčam všetkými 10timi, príjemni personal a efekt okamžitý

luciak2000
5. máj 2021

@7babenka23 Mám veľmi negatívnu skúsenosť s ktorú sa chcem podeliť.. Pani veľmi nezodpovedná, neprišla na dohodnutý termín bielenia zubov ktorý sama určila keď sme jej volali povedala že to je omyl že žiadnu objednávku nemá zapísanú povedala som jej kedy a cez čo som si dohadovala termín ktorý mi sama dala (mala som zaplatenú poukážku 2mesiace a 2mesiace som čakala na termín) drzosť bola že povedala že už nepríde to ma tak nahnevalo že som povedala nech okamžite príde vráti peniaze a rozlúčime sa vtedy si 2x premyslela čo povie a radšej prišla do 10minut do smile pointu a úkon bielenie vykonala ale toľko neochoty a drzosti som dlho nezažila.. Napokon musela prísť aby nebola v strate. Keďže som s iného mesta rozčúlilo má to ešte viac že človek meria cestu a vedúca prevádzky toto spraví a ešte je nepríjemná..