icon

MUDr. Ján Beniač, Žilina - kardiológ

smejulcek
9. mar 2023

Ahojte, prosim vas pekne poznáte ho? Mate nejake skusenosti?
Ordinuje v Medivasa
Dakujem vopred

janka_lolo
•
9. mar 2023

@smejulcek dcéra začala ku nemu chodiť a je spokojná, keďže ona ako malá bola na operáciu a v detskom kardiocentre ju už vyradili tak našla tohto, keďže ona sa bojí lekárov a je dôležité aký dojem na ňu urobí a tento bol podľa dcériných slov milý a všetko vysvetlil jej aby pochopila, aj sestričku má milú že vraj, čiže dcéra je spokojná

ribezlik
•
27. mar 2023

@smejulcek môj chlap ku nemu chodí pravidelne každý mesiac keďže ma vážnu diagnózu
Vrelo ho môžeme len odporúčať

smejulcek
autor
•
27. mar 2023

Zienky chapem, dakujem za info a plati sa nieco u neho?

ribezlik
•
28. mar 2023

@smejulcek nič Je hradený z verejného zdravotného poistenia

evasova
•
11. apr 2023

pripnem sa k téme... prosím, ako dlho sa u Mudr. Beniača čaká na objednanie (nový pacient)? stačí sa objednať telefonicky? ďakujem vopred za odpovede...

krajinka
•
11. apr 2023

@evasova ja som bola unho na sono srdca a holter, prvykrat som musela prist osobne s papiermi, teraz na kontrolu som sa objednala telefonicky...termin som dostala do mesiaca

janka_lolo
•
11. apr 2023

@evasova dcéra tiež prvýkrát musela prísť osobne so všetkými papiermi a cca tiež asi ten mesiac čakala na termín

evasova
•
11. apr 2023

Ďakujem za odpovede 🙂

krajinka
•
24. nov 2025

idem na kontrolu a ze doktor tam uz nepracuje, viete o tom nieco?

smejulcek
autor
•
24. nov 2025
@krajinka

idem na kontrolu a ze doktor tam uz nepracuje, viete o tom nieco?

@krajinka si tam volala? Čo ti povedali?

krajinka
•
24. nov 2025
@smejulcek

@smejulcek dnes som tam bola, ze sa tam striedaju tri doktorky

michelina87
•
24. nov 2025
@krajinka

@krajinka doktor ordinuje vo Varíne ,najdete ho tam.

michelina87
•
24. nov 2025
@smejulcek

@smejulcek pracuje vo Varíne od júna.Ma novu ambulanciu

smejulcek
autor
•
24. nov 2025
@michelina87

@smejulcek pracuje vo Varíne od júna.Ma novu ambulanciu

@michelina87 to fakt a poznáte ich niekto tie doktorky? A podľa čoho budem vedieť kam treba ísť?

smejulcek
autor
•
24. nov 2025

Nejaká doktorka krausova myslím že by tam mala robiť?

krajinka
•
25. nov 2025
@smejulcek

@michelina87 to fakt a poznáte ich niekto tie doktorky? A podľa čoho budem vedieť kam treba ísť?

@smejulcek ja som natrafila na nejaku dr Liskovu, budem chodit ku nej, vstupny poplatok 30 eur

smejulcek
autor
•
26. nov 2025
@krajinka

@krajinka a pozerala som ich stránku robí tam aj doktor, tak teraz už vôbec neviem podľa čoho zaraďujú ľudí kto ku komu pôjde neviete? Čo vám povedala sestrička?

krajinka
•
26. nov 2025
@smejulcek

@krajinka a pozerala som ich stránku robí tam aj doktor, tak teraz už vôbec neviem podľa čoho zaraďujú ľudí kto ku komu pôjde neviete? Čo vám povedala sestrička?

@smejulcek doktor tam nerobí len majú jeho pečiatku... Sestrička ma proste náhodne k niekomu objednala

smejulcek
autor
•
26. nov 2025
@krajinka

@smejulcek doktor tam nerobí len majú jeho pečiatku... Sestrička ma proste náhodne k niekomu objednala

@krajinka pečiatku doktora kt.tam nerobí? To je už inak divné a však tie doktorky majú mať svoju pečiatku, sú oni kardiologičky? Keď nemajú svoje razitko? Ja tie mená vôbec nepoznám

krajinka
•
26. nov 2025
@smejulcek

@krajinka pečiatku doktora kt.tam nerobí? To je už inak divné a však tie doktorky majú mať svoju pečiatku, sú oni kardiologičky? Keď nemajú svoje razitko? Ja tie mená vôbec nepoznám

@smejulcek takúto pečiatku mám

smejulcek
autor
•
30. nov 2025
@krajinka

@smejulcek takúto pečiatku mám

@krajinka ďakujem pekne, lebo nikto ich akosi nepozná či nebudú tie dr interné alebo čo nevedno

lenka9746
•
23. feb 2026

Dobrý deň želám, zajtra tam mame ísť s našou babkou. Kde sa presne ordinácia nachádza? V hlavnej poliklinike? Aké poschodie. Ďakujem🙏