Najlepší zubár v Žiline
Ahojte hľadám zubára v Žiline ktorý je fakt profík, môže byt aj súkromník len nech nemá prepálené ceny. Uz som vyskúšala 2 kliniky ale prístup, ceny a aj kvalita prace je fakt biedna. Ďakujem za všetky rady a pomoc pri hľadaní, konečne si chcem nájsť poriadneho zubára kde uz zostanem 🙂
a kam si chodila? Ja tiez chodim k Planetovi a teda ten mam vybavenie spickove aj pracu a celkovo ho milujem. Mne este aj pesnicky pusti ake chcem.
Dentoma
@eva12378 Skus pozriet aj Zubal aestetic 🙂
@lija22 ako je to u neho cenovo? tiež zvažujem zmenu zubarky
@t1nusa ahoj ja to neviem porovnt s inymi. Drazoba asi ako vsetci zubari. co ja viem bezny kaz cca stovka. Ale ked vidim ako si dava mikroskopicke okuliare a neviem co tak ozaj sa precizne snazi spravit. Napr iny zubar, kam moje deti chodia pozera len ocami. Tym chcem povedat, ze Planeta vyuziva nove technologie a snad k dobru pacienta.
@eva12378 v ZA nikde, vyskúšali sme pár kliník ale všetci predražení a kvalita práce biedna. Dokonca aj keď urobia chybu a vy im to reklamujete, zaplatíte si za to. Odsťahovali sme sa zo ZA na dedinu, začali sme chodiť tu k zubárke, ceny normálne, kvalita naozaj dobrá, termíny minimálne každý mesiac, prístup ľudský. Raz sme boli na pohotovosti v Čadci, bolel ma zub, keď som spomenula, kde chodím na kliniku v ZA, tak prekrútil očami a iba povedal, že to sú ti čo jazdia na mercedesoch a podávajú asi zlatú kávu v čakárni, keď pýtajú také sumy. Ako príklad uvediem, že manželovi robili 2 zirkónové korunky- cena u novej zubárky na dedine 300€ so všetkým na komplet, navrhovaná cena na klinike SK Dental v ZA- 1000€ . Takže hľadaj skôr okolie ZA, len otázka je, či ťa v okolí zoberú. My tu máme trvalý pobyt tak zubárka musela zobrať.
Ahoj
Vyskúšajte Diamond Smiles, ja mám veľmi dobré skúsenosti, šikovný, precízny zubár a aj ceny sú reálne .
Ahoj, skús planeta dental https://planetadentalclinic.sk/

Planeta Dental Clinic