Najlepší zubár v Žiline pre deti a bojazlivých pacientov
Dobrý deň. Odporúčite mi najlepsieho zubára v Žiline poporipade v blízkom okolí ? Tak aby mal vztah k deťom a rešpektoval ľudí, ktorý maju strach ? Ďakujem.
Keď vidim tie ceny vstupných prehliadok, to fakt si musim platiť za zubara ? Lebo ked si vezmem so sebou aj deti, len za vstupne prehliaky zapltim 140€🫣🫣🫣
Ale ďakujem, asi ostanem tam kde som aj keď teda budeme musieť cestovať
Za vstupnú prehliadku platíš u nového zubára, pretože vstupnú prehliadku ti preplatí poisťovňa iba raz za život. Keď ideš s deťmi prvýkrát, tak oni vstupnú prehliadku neplatia (náš neplatil). Ale ja som išla od iného zubára a ja som za seba platila
tie ceny to je tu hrozne ja som sa prestahovala do ciech a vsetko preplaca poistovna platim len za dentalnu hygienu a tu tiez preplaca do 70%, normalne nechapem teraz tie sumy co tu na slovensku mame 🤯🤯🤯
Sk Dental blízko Národnej ul., my sme mali vstupnú prehliadku(4ludia) zadarmo,.mali vtedy akciu pre nových pacientov 🙂 majú aj pohotovosť pracovné dni do večera a cez víkend. Ceny nemajú také vysoké hodnotím skôr ako priemerné. Ako poistencovi Dovery mne a deťom vracajú časť sumy za ošetrenie a hygienu, preventívne prehliadky nám hradí Dovera úplne👍
@evelynmozagalega pridavam sa robili mi aj mostík aj chirurgický osmičky s super
I lovec dent
ja som za maleho neplatila vstupnu preventivku (bol prvykrat v zivote u zubara) DENTISTREE, islo to cez poistovnu
Zubná pohotovosť SK Dental, sme tam všetci štyria a lepšieho zubára sme ešte nemali. So zubami robia až zázraky. Ale zadarmo to nie je 🤷♂️
Nielen k detským pacientom majú skvelý prístup na Klinike Zdravia v Žiline, úplne inak pristupujú, ako som doteraz zažila. Pani doktorka aj sestrička s deťmi pracujú absolútne trpezlivo, pomáhajú im prekonať strach. Vidno, že vedia, čo robia.

Jednoznačne I Love Dent, 10 rokov tam chodím a som maximálne spokojná so všetkým - prístup, profesionalita, všetko. Ani neverím, že sú u nás takí dobrí zubári. Samozrejme tomu zodpovedá aj cena, ale stojí to za to.