Obvodný lekár v Žiline: Kto prijíma nových pacientov?
Ahojte
Sestra zháňa nejakého nového obvodného lekára pre dospelých v Za.
Pomáhala som hľadať, ale vyzerá ako keby nikto nebral nových pacientov.
Neviete o niekom dobrom kto ešte berie ľudí? Váš lekár alebo tak?
Ďakujem
@tulipanik12 ďakujem veľmi pekne
@lakebabe ja prave pana Konečného neodporúčam vôbec.. Velmi zla skúsenosť s ním.. Pokial je clovek zdravý, tak je milý.. Ako náhle príde choroba, dlhodobejšia PN, uz ma problém... Je nervózny, nepočúva aj ked mu poviete ze problémy pretrvávajú... Odchadzala som od neho pocas PN, a urobila som najlepšie, co som mohla... Nova dr mi spravila vsetky odbery, a zistilo sa toho veeeela.. Nakoniec moja PN trvala 9 mesiacov, kym ma dala dokopy dr
chodim uz roky na postovu a teda ziaden problem, ani ja ani muz. ked bolo treba poslali na doborne vysetrenie, detto svokrovci tam presli a ty maju mrte diagnoz kedze uz vek nepusti a tiez spokojni su. to co sme mali predtym dr bola cista katasrofa.
@bykaterina ďakujem
@lakebabe nehovorím,že Konečný je dokonalý,no mne vždy dá ATB aj bez nezmyselných CRP testov a snaží sa mi pomôcť,no je pravda,že PN nerád píše a na poštovej síce berú,no zakaždým je tam iný doktor podľa toho,kto má práve službu a to mne osobne nevyhovuje.
@tulipanik12 a myslis ze ked je jeden dr ze si ta pamata aj tvoju diagnozu ?
@tulipanik12 inak,ak už ozaj dobrý doktor,tak jednoznačne MUDr.Matušík,tiež je v žilpe, alebo MUDr.Marcová na Spanyolovej,no pri nich som si nie istá či ešte berú
@bykaterina budeš veľmi prekvapená,no čo chodím väčšinou určitý čas,ak mám s niečím konkrétne problém alebo som na PN,tak áno pamätajú si či doktorka predtým alebo doktor teraz
@tulipanik12 tak to obdivujem lebo ja poznam iba jedneho dr takeho ale to rieism s nim roky a mame uz taky kamaratsky vztah. lebo vsak to by musel mat hlavu ako globus aby si pamatal diagnozy aj vsetko okolo ked si realne zoberieme ze ani rodinní prislušnici neovladaju v ramci rodiny kto na co zomrel alebo ako a načo boli chori.
Ahoj, ja mám pani doktorku Blahovú a spoko: https://www.blahamed.sk/.
Z poštovej som po zlej skúsenosti odišla.

@lakebabe Za mňa jednoznačne MUDr.Konečný v poliklinike Žilpo na Vlčincoch a 100% ešte berie