icon

Odporúčania na chirurga pre vyberanie znamienok v Žiline

mimumuska
19. máj 2025

15 ročná dcéra má na vyberanie 3 znamienka, neviete poradiť dobrého chirurga/plastického chirurga v Žiline, Martine alebo okolí? Problém je, že dcéra má zdravotné problémy s krvou, histamínovú intoleranciu, nejaké alergie na lieky, apod. Jedno z tých znamienok je na hrudníku, kde sa vraj veľmi často môžu po zákroku zle hojiť rany a vytvárať keloidy, preto potrebujem lekára, ktorý toto všetko zohľadní, zvládne a nebude mať s tým problém. Vopred veľmi pekne ďakujem za rady.

nurse0
19. máj 2025

@mimumuska MUDr.Kletsko

nurse0
19. máj 2025

Poliklinika Škultétyho ul Martin

lela1
19. máj 2025

Tiez mame problem s keloidmi,bola som so synom vyberat v nemocnici Zilina,plast.chirugia,Kamila Hamarová,uzast.pristup,skvela odbornicka

mimumuska
autor
20. máj 2025
@lela1

Tiez mame problem s keloidmi,bola som so synom vyberat v nemocnici Zilina,plast.chirugia,Kamila Hamarová,uzast.pristup,skvela odbornicka

@lela1 ďakujem za info. A ako sa Vám to hojilo?

lela1
20. máj 2025
@mimumuska

@lela1 ďakujem za info. A ako sa Vám to hojilo?

@mimumuska pichala mu kortikoidy do jazvy aby nebola keloid

anonym_5455d9
28. okt 2025
@lela1

@lela1 ahoj. Poprosim Ta....volala som tam asi 30 x, tiez chcem vyberat znamienko na tvari. Kedy treba volat ? Alebo musim ost osobne sa objednat? Kolko si platila? Dakujem za pdpoved

lela1
28. okt 2025
@anonym_5455d9

@lela1 ahoj. Poprosim Ta....volala som tam asi 30 x, tiez chcem vyberat znamienko na tvari. Kedy treba volat ? Alebo musim ost osobne sa objednat? Kolko si platila? Dakujem za pdpoved

@anonym_5455d9 treba ist osobne,neplatili sme nic

anonym_5455d9
29. okt 2025
@lela1

@anonym_5455d9 treba ist osobne,neplatili sme nic

@lela1 dakujem za info