icon

Odporúčania na najlepšieho kožného lekára v Žiline

ivka151092
17. júl 2025

Ahojte , prosím viete mi odporučiť nejakého dobrého kožného lekára v Žiline ? Najlepšie ak máte aj osobnú skúsenosť s vyliečením akné…ďakujem

prosimopomoc
17. júl 2025

@ivka151092 Dobry den, sice som sa na akne neliecila, ale celkovo sa mi pozdava Dermabelle, ul. Jana Reku. Bola som na vybere znamienok (perfektná praca) a na konzultaciu ekzemu. Pani doktorka bola prijemna, mala v zalohe plan liecby.

bastillka
19. júl 2025

Dobrý den, tu nie je o com, MUDr. Kopal, Angioderm. Al sa nedovolate, napíšte spravu.

ivka151092
autor
21. júl 2025
@bastillka

Dobrý den, tu nie je o com, MUDr. Kopal, Angioderm. Al sa nedovolate, napíšte spravu.

@bastillka dobrý deň , ďakujem za odporúčanie.
Prosím máte aj osobnú skúsenosť s liečbou akne ? Ak áno aký postup dr volí ? Ďakujem pekne

bastillka
21. júl 2025
@ivka151092

@bastillka dobrý deň , ďakujem za odporúčanie.
Prosím máte aj osobnú skúsenosť s liečbou akne ? Ak áno aký postup dr volí ? Ďakujem pekne

@ivka151092 postup podla akné, typu akné, typu pleti, veku, ostatných pridružených chorob/liekov /intolerancii. Treba sa hlavne poradiť, mozete dostať tablety s vit.A alebo krem

katkat11
3. aug 2025

v Dermabelle nelieči "doktorka" - Ing. nie je doktorský titul...veľa zákrokov, ktoré robia, by robiť nemali, ja by som svoje zdravie hocikomu nezverila

anonym_3d6c40
6. aug 2025
@katkat11

v Dermabelle nelieči "doktorka" - Ing. nie je doktorský titul...veľa zákrokov, ktoré robia, by robiť nemali, ja by som svoje zdravie hocikomu nezverila

@katkat11 ani nehovorte, minulý rok som tam šla na lekársku mezoterapiu Juvederm Volite, myslím za 280€ a pani ktorá ju vykonávala bola dosť zvláštna, ale hovorím si, toto sa snáď nepokazí, tak som neriešila. No opak bol pravdou, hrčky po vpichoch som mala celé týždne, mezoterapia aplikovaná zrejme veľmi povrchovo. No najvyšší gól bol keď som začala googlt a dopátrala som sa k tomu, ze osoba ktorá mi mezoterapiu vykonávala bola majiteľka kliniky ktorá nebola lekár!!!! Zdôrazňujem, ze sa jedkalo o estetický zákrok, lekársku mezoterapiu a ešte za cenu 280€!. Takže asi tak.

ivka151092
autor
8. aug 2025
@katkat11

@katkat11 ach jaj, kiežby som tuto informáciu vedela skôr.
Bola som na konzultácii a teraz keď som vygooglila že nie u pani študovanej dr ale ing.🤦‍♀️ Výhodene peniaze za mna úplne. Len má odporučila na ďalšie ošetrenie u nich , kde jedno stojí 230€ (keď som si pozrela cenu skoro ma vykotilo) a tri ošetrenia by mali stačiť hovorí. No nemam teraz kde inde vyhadzovať toľko peňazí 🤷‍♀️