icon

Odporúčania na psychiatra v Žiline pre dieťa

Dnes o 14:35

Dobry deň. Prosím o pomoc odporúčate mi dakeho psychiatra Žilina okolie ale samozrejme nieje podmienka hlavne aby nás nezobral o pol roka. Pre dieťa ďakujem

anonym_7124ff
Dnes o 14:40

Zober telefon, otvor google a volaj do radu, pedopsychiatrov mas na SR ako maku, ak budes mat stastie niekto vas zoberie

anonym_2fda22
Dnes o 15:03
@anonym_7124ff

Zober telefon, otvor google a volaj do radu, pedopsychiatrov mas na SR ako maku, ak budes mat stastie niekto vas zoberie

@anonym_7124ff pedopsychiatrov máš ako maku? Tak to sa poriadne mýliš, tých chýba tuším nejaká stovka aby pacienti nemuseli čakať na poradie celé mesiace.

anonym_7124ff
Dnes o 15:14
@anonym_2fda22

@anonym_7124ff pedopsychiatrov máš ako maku? Tak to sa poriadne mýliš, tých chýba tuším nejaká stovka aby pacienti nemuseli čakať na poradie celé mesiace.

@anonym_2fda22 mozno som to zle napisal, je ich zalostne malo, na dvoch rukach spocitas

anonym_c73e51
Dnes o 16:22

@anonym_autor musis fakt z googlu rad radom 😒 ak budes mat stastie tak za pol roka...taka je realita. My cakame na koniec maja. Sme na medovkovych cajoch a psychologicke.

michaela329
Dnes o 16:29
@anonym_7124ff

@anonym_7124ff nie ako maku, ale ako šafránu.

anonym_7124ff
Dnes o 16:29
@michaela329

@anonym_7124ff nie ako maku, ale ako šafránu.

@michaela329 presne tak ako pises

michaela329
Dnes o 16:30

@anonym_autor skúste Mudr. Martin Naď - niekde pri RK. Keď sme hľadali dva roky dozadu pre žiaka, dal mu najskorší 🤷

zafir01
Dnes o 16:38

@anonym_autor sme z pb , mam v pestunskej starostlivosti 7 r neter .. problemy ,traumy z detstva ... volala som myslim ze siestim detskym.psychiatrom .nik mimo nase bydlisko nqs vziat nechcel .a v bydlisku v pb sme.dostali termin .... o dva roky . Nic ine na toto napisat uz neviem .