Odporučte dobrú gynekologickú ambulanciu v Žiline
Dobrý deň , mimo temi viete mi prosím odporučiť dobrú sestričku a doktorkou v Žiline ? Nejakú skvelú ambulanciu. ? Ďakujem krásne
Žena 🙈
zachvilu zmenia nazov temy.
@klarissa25 co sa smeješ. Nepoznáš ju. Može mať dysporuchu alebo zo zahraničia može byť.
Ja toto tiez nechapem ,furt upozorňovať na pravopis
@terezkaarthuramax veru. Jasne ze to udrie do oči ale... ked neviem poradit tak radsej nic.
Alebo jej to napisem správne-ze sa zaroven "priuči".
@maryetta ano aj mne to vadi ale neupozorňujem pre dovody v mojom predošlom komentári.. a presne autorka si pyta radu ohladom tehotenstva a nie ako sa zlepsit v pravopise...
Vidím že sa tu rieši pravopis pritom keby nemáš automaticku úpravu ani tebe to nepôjde. Ospravedlňujem sa, preskočila mi automatická úprava klávesnice a ginekologiu som nechala v škole 🙄jako fakt 🤔🤔🤔🤔
@terezkaarthuramax ďakujem za normálny komentár 🙄
@derna ja sa cudujem ze to MK este neopravil, ale asi radi maju, ked tu zeny dvihaju duchnu
@balerina2025 ale nerozumiem opýtam sa na gynekológiu a riešiť prvé čo vidím kraviny pre zaujímavosť alebo zvýšenie ega? Choré ozaj niektoré
@derna skús ok gyn
@derna pisem ze cakam kedy to prepise KON , modry konik. ale kedze doteraz nie, asi im ide len o bohapustu reklamu za nas kazdu
@balerina2025 veď jasne a šák neriešim nedostala som tu žiadnu odpoved 🤷🏼♀️
Ja odporúčam Durmisa na Hálkovej. Odkedy má novú sestričku, tak nemám žiadne výhrady.
Ako ťa u gynekológa môže vyšetriť sestrička?
Odporúčam manželov Hatarovcov a k tomu ako čerešnička na torte milá a láskavá sestrička ako bonus. Majú modernú ambulanciu, online objednanie, môžete si vybrať, či pôjdeme k Dr. Hatarovi, alebo k jeho pani manželke. Stále berú pacientky, nebudete ľutovať, majú moderné vybavenie. https://gynaec.sk/
@s_o_n_i_k_e ďakujem veľmi pekne
@derna ja som hľadala minulý rok a ono je dosť problém dostať sa aj k tým, čo nemajú práve najlepšie recenzie, takže dostať sa k tým dobrým je podľa mňa nemožné🫣 nakoniec som si našla mimo ZA lebo v ZA nik nebral a s mojou som nebola spolojná 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ ale možno budeš mať väčšie šťastie ako ja
OK gyn, doktor Kyška, nemôžem povedať jedno zle slovo naňho, ale či berú nové pacientky netuším

Aspon trochu sa posnaž, napisat to spravne 😀