icon

Odporučte dobrú gynekologickú ambulanciu v Žiline

derna
26. mar 2025

Dobrý deň , mimo temi viete mi prosím odporučiť dobrú sestričku a doktorkou v Žiline ? Nejakú skvelú ambulanciu. ? Ďakujem krásne

klarissa25
26. mar 2025

Aspon trochu sa posnaž, napisat to spravne 😀

stellarstar
26. mar 2025

Žena 🙈

balerina2025
26. mar 2025

zachvilu zmenia nazov temy.

terezkaarthuramax
26. mar 2025

@klarissa25 co sa smeješ. Nepoznáš ju. Može mať dysporuchu alebo zo zahraničia može byť.

minenkaa
26. mar 2025

Ja toto tiez nechapem ,furt upozorňovať na pravopis

maryetta
26. mar 2025

@terezkaarthuramax veru. Jasne ze to udrie do oči ale... ked neviem poradit tak radsej nic.
Alebo jej to napisem správne-ze sa zaroven "priuči".

terezkaarthuramax
26. mar 2025

@maryetta ano aj mne to vadi ale neupozorňujem pre dovody v mojom predošlom komentári.. a presne autorka si pyta radu ohladom tehotenstva a nie ako sa zlepsit v pravopise...

derna
autor
26. mar 2025

Vidím že sa tu rieši pravopis pritom keby nemáš automaticku úpravu ani tebe to nepôjde. Ospravedlňujem sa, preskočila mi automatická úprava klávesnice a ginekologiu som nechala v škole 🙄jako fakt 🤔🤔🤔🤔

derna
autor
26. mar 2025

@terezkaarthuramax ďakujem za normálny komentár 🙄

balerina2025
26. mar 2025

@derna ja sa cudujem ze to MK este neopravil, ale asi radi maju, ked tu zeny dvihaju duchnu

derna
autor
26. mar 2025

@balerina2025 ale nerozumiem opýtam sa na gynekológiu a riešiť prvé čo vidím kraviny pre zaujímavosť alebo zvýšenie ega? Choré ozaj niektoré

misiak7777
26. mar 2025

@derna skús ok gyn

balerina2025
26. mar 2025

@derna pisem ze cakam kedy to prepise KON , modry konik. ale kedze doteraz nie, asi im ide len o bohapustu reklamu za nas kazdu

derna
autor
26. mar 2025

@balerina2025 veď jasne a šák neriešim nedostala som tu žiadnu odpoved 🤷🏼‍♀️

janinque
26. mar 2025

Ja odporúčam Durmisa na Hálkovej. Odkedy má novú sestričku, tak nemám žiadne výhrady.

derna
autor
26. mar 2025

@janinque vyšetruje doktor , či sestrička lebo ja by som chcela skôr sestričku 🥰ale ak sa nenájde tak pôjdem aj k doktorovi

janinque
26. mar 2025

Ako ťa u gynekológa môže vyšetriť sestrička?

derna
autor
26. mar 2025

@janinque myslela doktorka alebo doktor

s_o_n_i_k_e
26. mar 2025

Odporúčam manželov Hatarovcov a k tomu ako čerešnička na torte milá a láskavá sestrička ako bonus. Majú modernú ambulanciu, online objednanie, môžete si vybrať, či pôjdeme k Dr. Hatarovi, alebo k jeho pani manželke. Stále berú pacientky, nebudete ľutovať, majú moderné vybavenie. https://gynaec.sk/

derna
autor
26. mar 2025

@s_o_n_i_k_e ďakujem veľmi pekne

faelyn
27. mar 2025

@derna ja som hľadala minulý rok a ono je dosť problém dostať sa aj k tým, čo nemajú práve najlepšie recenzie, takže dostať sa k tým dobrým je podľa mňa nemožné🫣 nakoniec som si našla mimo ZA lebo v ZA nik nebral a s mojou som nebola spolojná 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ ale možno budeš mať väčšie šťastie ako ja

julika912
27. mar 2025

@derna Ok gyn doktor Kyška, skvelý lekár a určite ešte doktor Hatar s manželkou Gynaec sú taktiež top

mamusa123456789
28. mar 2025

OK gyn, doktor Kyška, nemôžem povedať jedno zle slovo naňho, ale či berú nové pacientky netuším