icon

Ošetrenie detí v Schill Dental Clinic v Žiline

15. apr 2024

Dobry den, ma niekto prosim osobnu skusenost so Schill clinic..potrebovala by som osetrit 2 rocne dieta a nasla som, ze v Schill clinic sa venuju aj detom, dokonca, ze robia zakroky aj v celkovej anesteze..

Dakujem

martamasarova
15. apr 2024

My chodime, 5 rocny a 7, a teda zlati sú tam, vsetko sa dohodne na prvej konzultácii, akurat tie účty no 🙂

autor
15. apr 2024

@martamasarova my chceme jednorazove osetrenie, tak dufam, ze na ten ucet rychlo zabudnem 🙈🙈🙈

autor
15. apr 2024

@martamasarova a lekari su tam mladi alebo skusenejsi? Maju to tam rozdelene na detskeho zubneho lekara a zubara ore dospelych? Potrebujeme mega trpezlivost a pristup k detom 🤭

martamasarova
15. apr 2024

Co ja viem tak ano, je tam vyslovene jedna dr pre malych pacientov

alexandroupoli
12. mar 2025

No ja som veľmi sklamaná. Chodila som sem s dcérkou od jej 5 rokov, teraz má čerstvo 8. Povedala som si, že za kvalitu a dobrú starostlivosť si priplatím. Teraz veľmi ľutujem, že som si nevybrala iného zubára. Priestory sú pekné, personál je príjemný, ale to je asi všetko. Keď mi naposledy zaúčtovali za opravu mliečneho zuba (úplne povrchový kaz, bez potreby umrtvenia, za 3 sek. to bolo hotové) 150€ myslela som si, že sa mi sníva! Povedali mi, že má ešte jeden kaz na ošetrenie. No zdesila som sa! Hneď som našla dcérke iného zubára. Ten povedal, že ten zúbok netreba vŕtať! Zistil, že už nemôže ani pečatiť, lebo už je neskoro! Povedal mi plno informácii o jej chrupe, ktoré som počula prvý krát. Pritom som sa aj u Schilla aktívne zaujímala o jej chrup. Zakaždým ju ošetroval iný zahraničný doktor, to sa mi tiež nepáčilo. To, že to boli ukrajinskí lekári mi nevadilo, ale to, že zakazdým ju ošetroval niekto iný. Jednoducho za moje peniaze som nedostala sľubovanú kvalitu. Ja tú kliniku nemôžem odporučiť. Aj keby som bola milionárka, už nikdy viac!