Poraďte brigády pre šestnásťročné dievča v okolí Žiliny
Nemáte nejaké tipy, najlepšie okolie Žiliny pripadne keď tak vramci celého love ska čosi čo sa dá robiť online…
@anonym_autor odporúčam zmrzlinárne, potraviny atď.
@anonym_autor naco ta skromnost? Online mozes daco robit pre celu planetu
@martinmmartin Ona chce len "love ska"
@martinmmartin Ona chce len "love ska"
@anonym_9d0081 ach jaj … veď normálny preklep…. náhodou jej nejde len o peniaze dobrovoľníci veľa a všelikde a aj na miestach kde by bežne mohla byt platená ale už by si predsalen chcela nejako privirobiť
@anonym_9d0081 ach jaj … veď normálny preklep…. náhodou jej nejde len o peniaze dobrovoľníci veľa a všelikde a aj na miestach kde by bežne mohla byt platená ale už by si predsalen chcela nejako privirobiť
@anonym_autor A ja som niekde pisala, ze ma pracovat zadarmo? 😃😆
@anonym_autor má 16 a chce si zarobiť - ak chce pracovať, musí byť schopná si to riešiť aj sama. Čiže obehať reťazce a pýtať sa vedúcich/manažérov - Tesco, Kaufland, Coop, McDonald´s, zmrzlinárne. Obehnúť firmy, či hľadajú pomocnú silu niekam do kancelárií.
A online z domu? Preboha, ľudia s VŠ často nemajú dostatočnú kvalifikáciu a zručnosti na to, aby robili z domu. Navyše, 16 ročnú by smerovala k tomu, aby išla do práce normálne fyzicky, nech vie, aké to je. Ak sa jej to nebude pozdávať, tk bude vedieť, že musí na sebe zapracovať viac, ak tak nechce pracovať celý život.

@anonym_autor naco ta skromnost? Online mozes daco robit pre celu planetu