Pôrodnica Žilina

kristina10d
1. feb 2024

Dobrý deň dievčatá😊 som prvorodička a chcela by som sa spýtať či máte skúsenosti s pôrodnicou v ZA čítala som zle recenzie tak sa bojím či ísť rodiť tam alebo niekde v okoli .
Ďakujem krásne za odpovede❤️

maria48
1. feb 2024

@kristina10d ja mam za sebou 2 pôrody prvý v DK a druhy v ZA v žilinskej nemocnici si veľa toho zmenilo mladý doktori mladé sestricky ustretovy izby pekne čisté pomôžu poriadne ja určite odporúčam za nemocnicu

eva233
1. feb 2024

@kristina10d na každú pôrodnici nájdeš aj dobre aj zle recenzie. Je to o ľuďoch ktorých tam stretneš a povedzme si pravdu všade sú aj takí aj takí.
V Žiline dávam plus vybaveniu izieb, strave a ústretovosti personálu. Podľa mňa na druhom sú super sestričky ( ležala som tam dlhšie) aj doktori a na treťom respektíve 600 nedeli som tiež nemala problém.
Ono veľa záleží aj od toho čo očakávaš. Ak si niekto myslí, že nemocnica na Slovensku bude Inter hotel s all inclusive službami tak sa mýli. Bohužiaľ tam nie sme.
Čo sa týka odbornosti nie je to zle, ale nie je to MT. Ak bude bábätko predčasne narodené budú ho pravdepodobne prevážať do MT.
Ale inak raz zachránili v Žiline moje dieťa a druhýkrát mňa. Takze ja ani po odbornej stránke nemám čo vytknúť.

dadustek8
1. feb 2024

Ja neviem ja som teda mala obidva pôrody v ZA rok 2016 a 2022 a ja som bola maximálne spokojná ci je to izba,personál alebo aj strava...už dávno není žilinská pôrodnica taka zlá..
Samozrejme nie vždy ti každý vyhovuje a nie vždy je to všetko ako si človek predstavuje ale myslím si ze to sa nájde v každej nemocnici-pôrodnici...
Ja už som veľa zlých recenzií počula aj na tak ospevovanu Čadca alebo aj Martin.Proste keď chceš vždy si niekde niečo nájdeš 😊

veron8883
1. feb 2024

@kristina10d ahoj ja som teraz rodila pred mesiacom . K pôrodu nemôžem povedať nič zlé🙂ale ja som mala veľmi dobrý pôrod že by som porodila asi aj sama doma 🤣ale milé mladé doktorky ja som sními bola veľmi spokojná nemôžem povedať zlé slovo . Čo keď som ležala tam tie 3 dní znova mladé sestričky skvelé aj doktorky ale staršie sestričky to sa nevyjadrujem to bolo otras pocit že ich otravujem . Na prvorodičku mi nikto nič neukázal hlavne kojenie nie . Keď som sa pýtala sestričky staršej tak prišla a len že Ježiš maria mi povedala 🤦 celkovo som mala pocit že ich otravujem ale len staršie ale mladé boli skvelé .