Prečo sa zatvorila Veselý očná klinika v Žiline?
Ahojte,
neviete prečo sa zatvorila novootvorená pobočka v Žiline a či ju plánujú opäť otvoriť?
@prosimopomoc kliku vraj predali a už s a neotvorí. Ťažko povedať. Ale však keď tam máš v zilpe kliniku alebo ísť do iného mesta zostáva podľa druhu zákroku
Píše sa na stránke vuc, že pozastavená činnosť do 16.6.2026. Možno si potrebujú dať pauzu bo sú vyhorení 😃 a treba minúť tie lóve čo pýtajú na dáku dobrú dovolenku najlepšie s Berkešom 😃
@anonym_e8c4c0 netrep. Skus si pozriet obchodny register a popremyslaj.
Iba priestor v Žiline skončil.Pochybujem, že skrachovali lebo mali stále plnku.
V iných mestách fungujú.V Žiline boli pacienti asi málo štedrí 😁
@anonym_e8c4c0 netrep. Skus si pozriet obchodny register a popremyslaj.
@anonym_dbb009 Trepes akurat ty, ak nevies co je vuc tak si vygoogli, trapko
Iba priestor v Žiline skončil.Pochybujem, že skrachovali lebo mali stále plnku.
V iných mestách fungujú.V Žiline boli pacienti asi málo štedrí 😁
@anonym_fc4b1f neskrachovala len ju predali vraj. A v Žiline zanikla pobočka
@anonym_fc4b1f neskrachovala len ju predali vraj. A v Žiline zanikla pobočka
@bykaterina a kvôli čomu to predali, však to bola čisto nova klinika. Veľká škoda, chodila som tam.
Píše sa na stránke vuc, že pozastavená činnosť do 16.6.2026. Možno si potrebujú dať pauzu bo sú vyhorení 😃 a treba minúť tie lóve čo pýtajú na dáku dobrú dovolenku najlepšie s Berkešom 😃
@anonym_e8c4c0 konecne ocne kde nic neplatim. Inde u nas v meste 50-90e.
@anonym_dbb009 Trepes akurat ty, ak nevies co je vuc tak si vygoogli, trapko
@anonym_e8c4c0 no,vies,robila som tam. Tak viem preco nas zavreli.
@bykaterina a kvôli čomu to predali, však to bola čisto nova klinika. Veľká škoda, chodila som tam.
@prosimopomoc ale ved majitel si moze robit s klinikou co len chce...
uvediem priklad niektore centra asisttovanej reprodukcie su Babisove... a ked ich bude chcet predat je to jeho rozhodnutie... a ked sa rozhodne zrusit pobocku , je to len jeho rozhodnutie. A je jedno ci bola otvorena rok alebo 15r.
to mas to iste ako predajne s vlastným vizuálom ako napr. DM, prerabka stoji majland a o rok predajnu prestahuju inde...
@anonym_e8c4c0 no,vies,robila som tam. Tak viem preco nas zavreli.
@anonym_dbb009 takže nie je šanca na znovuotvorenie v Žiline, hej?