Robili vám hysteroskopiu v Žiline?
Ahojte, robili vam hysteroskopiu v Žiline? Ak ano, zistili aj príčinu potratov? Je to plateny výkon?
@florina9 mne robili v GynFiv Zilina. Poplatok bol. Bola som v narkoze. Odporucili po hysteroskopia vklad do 2mesiacov. Nam na nic neprisli vsetko som mala OK. Ak odporucaju hysteroekopia mozno by som zvazila aj odber NK buniek z maternice tiez mi to robili v CAR v Reprofit Martin.
@s_o_n_i_k_e mne to budu tiež robit v Žiline. A bolo treba aj vymenni listok, predoperacne aj anesteziologicke vysetrenie pred vykonom? Ak ano, robila si to v mieste bydliska? Ci je ti potrebné vybaviť v Žiline?
@florina9 vymenny listok mi dali myslim z centra. Riesila som len predoperacne a podla mna je jedno kde to urobia dolezitejsie je mat papier a či ho urobia v KE alebo BA by im malo byt jedno, anesteziologa to som neriesila az priamo pred zakrokom tam bol anesteziolog. Možno boli aj zmeny ja som v centre bola na hysteroekopia 2021.
@s_o_n_i_k_e dobrý deň, mne to tiež ponúkli v Žiline v Gynfiv, po jednom neúspešnom ket, predtým nám vyšiel et a mame už dieťatko, vraj to nebude v anestezii, neviem či ísť či nie, nie každé embryo sa ujme predsa
@s_o_n_i_k_e
@s_o_n_i_k_e
@s_o_n_i_k_e
@veverka86 mne to robili v narkoze potom sa pripravte od hysteroekopia sa odporúča vklad do dvoch mesiacov lebo maternica je v úvodzovkách prekyprena a ze je sanca na lepšie uhniezdenie
@s_o_n_i_k_e v Žiline v narkoze? Môžem sa opýtať na meno lekára? Mne to odporučila Dr Gatova ale že bez!!!
@veverka86 mne to robili v GF Žilina a robila mi to Dr. Švecová, neviem či nie je teraz na materskej dovolenke a áno v narkoze
@s_o_n_i_k_e uz tam nie je, áno na materskej, a mne vraveli že bez narkózy tak mám strach :(
@veverka86 ja by som si vyziadala narkozu
@s_o_n_i_k_e mozno majú teraz iné nástroje ktovie
@veverka86 no bodaj by, ja som mala narkozu ale ja som s nízkym prahom bolesti, ja som pri odbere NK buniek z maternice došla bledá a ubolená a keby viem čo ma čaká tak idem tiež do narkozy, ale to som ja
@s_o_n_i_k_e mne vraveli že to tam pozrú kamerou skôr také diagnosticke ale bojím sa toho odberu “zoskrabu” z maternice
@veverka86 verím a preto skúste trvať na anastéze, povecte, že máte nizky prah bolesti, že trváte na uspatí, mne to príde skôr, že sa im do toho nechce, ako by mali vyhovieť želaniu klienta....

@florina9 podľa toho kde ti ho urobia. V car platíš a v nemocnici neplatis.
Nemusia zistiť príčinu ale môžu.
Oni pozrú vizuálne čo tam bráni uchyteniu cez sono to nie je vidieť a zoberú aj vzorku či nemáš nejaký zápal alebo niečo.