icon

Skúsenosti s gynekológom MUDr. Richardom Lánim v Žiline

relka303
18. feb 2025

Ahojte žienky, poprosím najnovšie skúsenosti s doktorom Lánim v Žiline. Ja k nemu chodím síce už dlho a nikdy som neriešila niektoré veci no po poslednej preventívnej rozmýšľam nad zmenou doktora, akoze chcem vedieť či mám veľké nároky alebo ako ho hodnotíte vy ako lekára. Dikesko

nattyond
18. feb 2025

Ja som k nemu chodila pred 5 rokmi, keď som bývala v Žiline, nikdy viac. Rozprával sa so mnou ako s dieťaťom, ktoré treba poučovať a vyšetrenia taktiež neboli moc príjemné. Klinec do rakvy bola spoločná miestnosť, kde sa prezliekaš na vyšetrenie a sestrička zatiaľ rieši druhú pacientku (mama si vypočula ako chce ísť slečna na potrat, nič príjemné). Teraz mám doktorku, ktorá je milá a smejeme sa, vyšetrenie je vždy príjemné. Takže dá sa to, je to o prístupe.

nedielka
18. feb 2025

@nattyond úplne súhlasím. Taktiež som od neho odišla.

katusiatenko
21. feb 2025

neodporúčam

relka303
autor
21. feb 2025

@nedielka a kedy si odišla prosím? Teraz niekedy ci už dávnejšie? Co bol hlavny dôvod že si si povedala dosť?

relka303
autor
21. feb 2025

@katusiatenko Smiem sa spýtať čo vám konkrétne vadilo a kedy ste boli u neho naposledy? Staré recenzie som videla, no chcela som niečo aktuálne.

katusiatenko
22. feb 2025

@relka303 nedôkladné vyšetrenie,správanie a povýšeneckosť

estachova
28. feb 2025

Aj ja som odisla, hrozny pristup.

nikus23290
26. mar 2025

@nattyond ahoj prosím a berie pacientov ? Lebo zvažujem zmenu ten jeho prístup sa mi prestáva páčiť ozaj taký náladový a nehovoriac o tom že všetko si tam doplácam 🫣vysvetlenie skoro žiadne ...