Skúsenosti s gynekológom MUDr. Richardom Lánim v Žiline
18. feb 2025
Ahojte žienky, poprosím najnovšie skúsenosti s doktorom Lánim v Žiline. Ja k nemu chodím síce už dlho a nikdy som neriešila niektoré veci no po poslednej preventívnej rozmýšľam nad zmenou doktora, akoze chcem vedieť či mám veľké nároky alebo ako ho hodnotíte vy ako lekára. Dikesko
neodporúčam
@katusiatenko Smiem sa spýtať čo vám konkrétne vadilo a kedy ste boli u neho naposledy? Staré recenzie som videla, no chcela som niečo aktuálne.
@relka303 nedôkladné vyšetrenie,správanie a povýšeneckosť
Aj ja som odisla, hrozny pristup.
@nattyond ahoj prosím a berie pacientov ? Lebo zvažujem zmenu ten jeho prístup sa mi prestáva páčiť ozaj taký náladový a nehovoriac o tom že všetko si tam doplácam 🫣vysvetlenie skoro žiadne ...

Ja som k nemu chodila pred 5 rokmi, keď som bývala v Žiline, nikdy viac. Rozprával sa so mnou ako s dieťaťom, ktoré treba poučovať a vyšetrenia taktiež neboli moc príjemné. Klinec do rakvy bola spoločná miestnosť, kde sa prezliekaš na vyšetrenie a sestrička zatiaľ rieši druhú pacientku (mama si vypočula ako chce ísť slečna na potrat, nič príjemné). Teraz mám doktorku, ktorá je milá a smejeme sa, vyšetrenie je vždy príjemné. Takže dá sa to, je to o prístupe.