icon

Skúsenosti s MUDr. Babjakom - sono v 12. týždni

miriamka1995
25. nov 2025

Ahojte dievčatá. Aké máte skúsenosti s týmto pánom doktorom? Idem na sono v 12 tt. Aké je toto vyšetrenie? Myslím skríning som prvy krát tehotná a nemá mi kto vtomto poradiť ďakujem kočky za každú odpoveď 🙂

anonym_63bfdf
25. nov 2025

@miriamka1995 velmi prijemny lekar. Bola som u neho na skriningoch, vsetko pekne vysvetli, opise,,poukazuje.
Mala wom u neho aj specialne geneticke testy, vysledky mi poslal mailom aj o 22.00 vecer 🙂

anonym_63bfdf
25. nov 2025

Bude ti robit ultrazvuk cez brusko

anonym_63bfdf
25. nov 2025

Ak nieco nrbude poriadne vidiet, tak sono zdola ale to mne nerobil

miriamka1995
autor
25. nov 2025
@anonym_63bfdf

@miriamka1995 velmi prijemny lekar. Bola som u neho na skriningoch, vsetko pekne vysvetli, opise,,poukazuje.
Mala wom u neho aj specialne geneticke testy, vysledky mi poslal mailom aj o 22.00 vecer 🙂

@anonym_63bfdf ďakujem za info ;)

miriamka1995
autor
25. nov 2025
@anonym_63bfdf

Bude ti robit ultrazvuk cez brusko

@anonym_63bfdf vďaka 🙂

luciat38
25. nov 2025

@miriamka1995 áno veľmi príjemný pán dr. Aj sestrička, ja som bola v každom trimestri, s prvým a teraz aj druhým synom. Všetko podrobne vysvetlí a môžeš sa pýtať 🙂

miriamka1995
autor
25. nov 2025
@luciat38

@miriamka1995 áno veľmi príjemný pán dr. Aj sestrička, ja som bola v každom trimestri, s prvým a teraz aj druhým synom. Všetko podrobne vysvetlí a môžeš sa pýtať 🙂

@luciat38 mozem sa opýtať.. tam sa tiež prezlieka ako na klasickej prehliadke u gyn? Či pán doktor už vyšetruje len cez brusko??? Lebo neviem či si so sebou vziať sukňu alebo saty..

luciat38
25. nov 2025
@miriamka1995

@luciat38 mozem sa opýtať.. tam sa tiež prezlieka ako na klasickej prehliadke u gyn? Či pán doktor už vyšetruje len cez brusko??? Lebo neviem či si so sebou vziať sukňu alebo saty..

@miriamka1995 prišla som na objednaný termín, ale vždy sa to posunulo cca o pol hodku neskôr, potom ma zavolala sestrička, môže ísť aj manžel dovnútra, vyzula som sa a išla potom k dr. Povedala som, že ak sa dá mam záujem aj o 3D foto, nie vždy sa dá urobiť, platí sa za to, ale dr.da 2 foto z 2D. Potom som si ľahla a dala nižšie nohavice, a tam mi dal dr. Papier aby som sa nezašpinila od gélu, intímne partie nebolo vidieť. A potom robil sono z všetko vysvetľoval, orgán po orgáne, cca 25 min. Takže mňa vždy len cez bruško, mala som raz šaty a raz nohavice.

miriamka1995
autor
26. nov 2025
@luciat38

@miriamka1995 prišla som na objednaný termín, ale vždy sa to posunulo cca o pol hodku neskôr, potom ma zavolala sestrička, môže ísť aj manžel dovnútra, vyzula som sa a išla potom k dr. Povedala som, že ak sa dá mam záujem aj o 3D foto, nie vždy sa dá urobiť, platí sa za to, ale dr.da 2 foto z 2D. Potom som si ľahla a dala nižšie nohavice, a tam mi dal dr. Papier aby som sa nezašpinila od gélu, intímne partie nebolo vidieť. A potom robil sono z všetko vysvetľoval, orgán po orgáne, cca 25 min. Takže mňa vždy len cez bruško, mala som raz šaty a raz nohavice.

@luciat38 ďakujem velmi pekne 🙂

anonym_a72032
28. nov 2025

@miriamka1995 náš bývalý prenajímateľ (bývali sme v jeho byte 2 roky, kým sme postavili dom), manželka bola ešte predtým uňho aj na sone, veľmi korektný, všetko čo sme si dohodli, tak aj bolo, ako lekár to je profesionál.

eva233
29. nov 2025

Veľký profesionál. V prvom tehotenstve som sla len na druhý scríning, v druhom aj na prvyvdaka nemu sme uz v 12tt vedeli, že s naším babatkom nie je niečo v poriadku. V 16tt to potvrdil. O babatko sme nakoniec prišli, ale aspon sme vedeli na čo máme byť pripravení. Všetko oznamoval s najväčším rešpektom a poslal na ďalšie vyšetrenie. Nechcem tym strašiť, len naozaj, že ak on povie že je všetko v poriadku tak tak aj bude. 😉