icon

Skúsenosti s plaveckou školou Nereus pre dospelých

foxandswan
22. aug 2025

Máte niekto reálnu skúsenosť s plaveckou školou pre dospelých, v Nereus? Zvažujem pre seba, práve otvorili ďalšie kurzy.. ďakujem za akékoľvek info 🙂

frflos_nespokojny
22. aug 2025

nerozumiem preco potrebujes realnu skusenost. ak niekto bude nadavat, tak pojdes radsej do kosic, alebo popradu? je to kurz kde ta naucia plavat. ak ti to nepojde, tak ta nikto nebude bit.

foxandswan
autor
22. aug 2025
@frflos_nespokojny

nerozumiem preco potrebujes realnu skusenost. ak niekto bude nadavat, tak pojdes radsej do kosic, alebo popradu? je to kurz kde ta naucia plavat. ak ti to nepojde, tak ta nikto nebude bit.

@frflos_nespokojny ďakujem za názor a ty si od nich kurz absolvoval? Zvažujem pre a proti, ak budú negatívne recenzie tak sa radšej sna za plávaním vzdám 🙂 ale zaujíma ma aj ako to tam funguje, ako prebieha výučba a podobne

frflos_nespokojny
22. aug 2025

ja som kurz neabsolvoval. ja som samouk a okrem motilika zaplavem asi vsetko 😉
nebudem sa pytat na vek, to je aj tak jedno, ale sna sa nevzdavaj !!!!
nic nezvazuj a neries , len sa pekne prihlas a zaplat si.
cca pred dvomi tyzdnami som si zaplatil sezonku do aqua. uz sa aj tesim. od septembra mi to zacina 🙂

frflos_nespokojny
22. aug 2025

na kurze ta vsetko postupne naucia od zaciatku. nepojdete do hlbokej vody. neboj neutopis sa. hlavu hore😉

modratrixie
22. aug 2025

Ja som chodila a úplne super 🙏🙂akurát že po kurze sa v tom plnom bazéne nedalo plávať 😁tak som sa na to vykašľala ale na kurze máš prázdny bazén

foxandswan
autor
22. aug 2025
@modratrixie

Ja som chodila a úplne super 🙏🙂akurát že po kurze sa v tom plnom bazéne nedalo plávať 😁tak som sa na to vykašľala ale na kurze máš prázdny bazén

@modratrixie super a ako si na tom bola pred kurzom a ako po? Lebo ja plávať viem, prsia s hlavou nad hladine... ale chcela by som sa naučiť plávať poriadne, kraula aj vrátane dýchania, prípadne skákať šípku? Neviem ale mám mať očakávania.. na začiatku kurzu aj rozdeľujú do skupín podľa úrovne?

merlinja
22. aug 2025

Bola som na tom podobne, ale ja som chodila s kolegyninou dcérou, malo sme trénerku. Ona potrebovala zlepšiť štýl a výdrž pred prijímačkami a ja som sa chcela naučiť poriadne plávať, nie 10 metrov sa udržať. Ona nebola vo vode ani raz, len nám dávala pokyny, čo ako ... Tuším 10 hodín to bolo.

foxandswan
autor
22. aug 2025
@merlinja

Bola som na tom podobne, ale ja som chodila s kolegyninou dcérou, malo sme trénerku. Ona potrebovala zlepšiť štýl a výdrž pred prijímačkami a ja som sa chcela naučiť poriadne plávať, nie 10 metrov sa udržať. Ona nebola vo vode ani raz, len nám dávala pokyny, čo ako ... Tuším 10 hodín to bolo.

@merlinja a stačilo ti to? Tých 10 hodín

modratrixie
23. aug 2025
@foxandswan

@modratrixie super a ako si na tom bola pred kurzom a ako po? Lebo ja plávať viem, prsia s hlavou nad hladine... ale chcela by som sa naučiť plávať poriadne, kraula aj vrátane dýchania, prípadne skákať šípku? Neviem ale mám mať očakávania.. na začiatku kurzu aj rozdeľujú do skupín podľa úrovne?

@foxandswan hej lepšie boli 2 a oni mali iný plán ako my, ja som sa naučila hlavne správne prsia a znak a kraula som ja vzdala lebo mi vadila voda v ušiach 😁ale ešte by som potrebovala 3. Kurz … 2 kurzy som absolvovala … a tak ťa učia potápať sa bez okuliarov a zapchateho nosa a tak … otvoriť oči pod vodou … to sú vlastne prvé lekcie že sa učíš vydychovať do vody

merlinja
23. aug 2025
@foxandswan

@merlinja a stačilo ti to? Tých 10 hodín

@foxandswan áno, chodím plávať pravidelne, no teraz nie , rekonštruujú plaváreň. Pod hodinu odplávam 1,5km, znak/ prsia, kraul neplavam, som neprišla na chuť možno časom. Užívam si to. Choď do toho, je to skvelý relax.