icon

Skúsenosti s rizikovou ambulanciou pre novorodencov

ivusinecka026
24. sep 2025

Mamičky prosím Vás neviete ako to teraz chodí na rizikovej poradni v Žiline môj doktor ma odosiela nakoľko sa dcéra narodila v 34 tyždni mám strach a bojím sa budúci týždeň v stredu sa tam mám nahlásiť.
Ďakujem za skorú odpoveď

mlucanova28
25. sep 2025

@ivusinecka026 My sme chodili s dcérkou tiež predčasne narodená. Bolo to ako taká klasická poradňa u pediatra. Chodili sme každé tri mesiaca do 1 roku a potom podľa toho či už dieťatko vie samostatne chodiť alebo nie. Pri každej návšteve sme vypĺňali taký vývinový dotazník a museli sme mať aj predtým odbery urobené u pediatra. Tiež som mala strach, ale bolo to úplne v pohode. Doktor so sestričkou príjemný vždy poradili nasmerovali ako čo najlepšie podporiť vývin dieťatka.

ivusinecka026
autor
25. sep 2025
@mlucanova28

@ivusinecka026 My sme chodili s dcérkou tiež predčasne narodená. Bolo to ako taká klasická poradňa u pediatra. Chodili sme každé tri mesiaca do 1 roku a potom podľa toho či už dieťatko vie samostatne chodiť alebo nie. Pri každej návšteve sme vypĺňali taký vývinový dotazník a museli sme mať aj predtým odbery urobené u pediatra. Tiež som mala strach, ale bolo to úplne v pohode. Doktor so sestričkou príjemný vždy poradili nasmerovali ako čo najlepšie podporiť vývin dieťatka.

@mlucanova28 Dobrý deň
Ja som myslela so sebou nakoľko som tehotná v 27 týždni a doktor ma poslal na rizikovú poradňu do nemocnice asi som to zlé napisala.
Ale aj tak Vám veľmi pekne Ďakujem za odpoveď