Stratila sa korytnačka vo Višňovom
Dnes sa nám vo Višňovom stratila suchozemská korytnačka. Prípadného nálezcu odmeníme. Ďakujem.
Držím palce, nech sa najde. Aj nam sa pred rokmi stratila. Stacilo ju na par minut nestrazit a bola fuc. Hladali sme ju dlho, ale uz mohla byt niekde schovana na noc. My sme ju nenasli
@margaretka_ Ľudia si myslia, že korytnačka je komótne a pomalé zviera, omyl, ujde rýchlo... Syn sa nedíval pár minút a už jej nebolo.
@emka530 Ďakujem, syn pozrie fb. Ak natrafíš na ten oznam ešte, pošli mi nick, alebo link.
@noami12 Dobrý deň, našli túto, ale nám ušla korytnačka zelenkastá, toto je iná korynka.☹
@noami12 Ďakujem za ochotu pomôcť, ak by ste natrafili na iný oznam, dajte pls vedieť.
@budembabka ja som len skúšala poslať co sa našlo ci náhodou niektorá to není 😊 teraz aka náhoda, koľko korytnaciek zmizlo 😶 ja keď som bola malá a mala som suchozemsku tak sme jej na záhrade väčšinou zvykli dávať cervenu maslu aby sa ľahšie hľadala 😊jasne urcite keď nájdem nejaký príspevok nový hneď dám vedieť 😊
@noami12 Korytnačka sa našla🙂 šťastná som ako blcha, bola o dve chalupy nižšie u susedov.
@budembabka jeeej no super 😊😍😂 tak už len treba červenú maslicku aby sa ľahšie v tráve hľadala 😍
@noami12 Už bude hviezda sedieť doma na zadku na pancieri, žiadne behanie po záhrade. 🙂

@budembabka wau .