icon

Stretnutie snažiliek - Žilina a okolie

wieruss
5. máj 2011

Tak babulky stahujeme sa sem 😀
@mima01 @lilik15 @zabka60 @sasena033 @kosska3003

wieruss
autor
5. máj 2011

@lilik15 nadviazem na predchadzajucu temu, prepac, ja som to nemyslela v zlom, ze chyba v mm neni, jasne ze sa moze vyskytnut a moze byt ... nechcela som nikoho urazit 😅 verim, ze sa na mna nehnevas 😉
@zabka60 inak vy ste ako dlho s priatelom spolu? Ked sa uz rok a pol snazite o babo asi dlhsie vsak ? 🙂 Inak prepac, ale ty sa snazis o baby od 18? 😅

zabka60
5. máj 2011

@wieruss no pekne tak sme sa prestahovali mno 😒 a ano am dieta,ale kazdy dr mi povedal,ze za tie skoro 3 roky sa mohlo vela zmenit v jeho tele,stres,fajcenie atd je toho vela a aspon si budeme istejsi vies 😵

zabka60
5. máj 2011

@wieruss ano ano,ja som vzdy chcela babatko,rodinu taku,aku som mala ja 😉 ale neratala soms stym,ze by sa zadarilo a vidis,ani sa nezadarilo,ale tak mam akysi cudny dobry pocit momentalne v sebe,tak uvidime 😀 a sme spolu rok a pol a od zaciatku sme isli na plno,nech sa stane,co sa ma a niiiist 😠

lilik15
5. máj 2011

@wieruss v pohode ja som to napisala v ramci toho ze ked je raz chlap plodny a urobi dieta tak si myslim ze aj plodnym ostane..to by sa muselo nieco vazne stat aby ostal neplodnym..

lilik15
5. máj 2011

@wieruss apon to mi povedal dr..

sasena033
5. máj 2011

@lilik15
@zabka60
@wieruss a baabule moje tak sme prestahovane... 😀 no co hlavne ze sme zase spolu 😀

lilik15
5. máj 2011

@sasena033 he tak tak moja ale asi sa budeme stahovat zas :D my sme dnes ako kocovnicky 😀 a co zlatik ako este spinis??

zabka60
5. máj 2011

@sasena033 tak tak,hlavne,ze sme sa nasli 😵 😵

zabka60
5. máj 2011

@lilik15 precooo sa zas budeme stahovat 😲 😲

sasena033
5. máj 2011

@lilik15 jasne tak sa teda prestahujeme...este jedno stahovanie zvladam 😀 Mimka ostane v pomykove co sa to tu robi 😎 a hej mojko est espinim snazimm sa nato nemysliet 🙂 a ty co moja vajka bolia stale a ovu nikde

zabka60
5. máj 2011

koceny a co nove??cely den som cakala na nejake novinky a nic ☹ ☹

kosska3003
5. máj 2011

ahojte a vlastne preco sme sa prestahovali 😀 😀 ja mrcha nist tak zatial je to na dobrej ceste

zabka60
5. máj 2011

@kosska3003 aj mna by to zaujimalo,ale dnes tu skoro nikto nebol a mne bolo smutnoooo 😒 ☹

zabka60
6. máj 2011

@sasena033
@kosska3003
@lilik15
@wieruss ahojte babulky a kdeze ste???ako ste sa vyspinkali a co je nove????

sasena033
6. máj 2011

@zabka60 ahoj....... dnes celkom fajn pocasie a dnes som konecne nevstaval 3 krat ale len traz tak sa mi aj teplota podarila odmerat 😉

zabka60
6. máj 2011

@sasena033 aale a co tak??maly mal akusi dobru noc 😉 mno mne od vcera praveze jeden supen klesol 😔 nehapem,ale neva

zabka60
6. máj 2011

dievcata zacinam mat obavy kde ste zmizli 😢

zabka60
8. máj 2011

dievcata vy tu uz asi ani nieste,vsak,ked sa ziadna neozyva?? 😖 😖 😖 😖

misicka3
6. sep 2011

ahojte dievcata, funguje este tato tema? 🙂

barborkab
22. sep 2011

Pozerám, že ste tu všetky zo ZA- prosím vás o pomoc - včera nám na prechádzke z kočíka vypadla dcérkina mikinka- sivá farba s obrázkom Minnie, s kapuckou. Bola nová, moja vysnívaná a mali sme ju oblečenú len asi hodinku :-/ Vypadla nám niekde medzi požiarnikmi a vysokoškolskými internátmi na Hlinách. Ak ste ju náhodou našli, tak sa mi prosím ozvite. ĎAKUJEM a prepáčte za narušenie témy 🙂

martinabr
5. mar 2012

caute.
tiez by som rada obnovila tuto temu.
mam uz jedno dieta a tento mesiac sme sa zacali snazit o druhe. su tu este nejake mamicky alebo cakatelky? snad by sme sa aj z priatelili a neskor spolu aj kocikovali 😉

lienkasop
5. mar 2012

@martinabr to sme na tom uplne rovnako 🙂 kolko ma tvoje dieta, moje 5,5roka

martinabr
5. mar 2012

moje len 2,2. som si myslela, ze sa uz nik neozve