icon

Sú obchody ako Kik a Tedy v Žiline otvorené?

paloma76
11. feb 2021
volterra
11. feb 2021

@paloma76 Určite otvorené, Žilina má výnimku.😂

alenah31
11. feb 2021

@paloma76 to vážne táto otázka??

paloma76
autor
11. feb 2021

@alenah31 áno, pretože na webe je napísané, že Tedy ma otvorené, len traba zisťovať, lebo sa otváracie hodiny môžu líšiť. Tak tiež som z toho jelen🙄

alenah31
11. feb 2021

@paloma76 ale však to skoro všetky obchody majú na webe, že sú otvorené, a že sa hodiny môžu líšiť - akurát nesmieš dnu, mnohé slúžia ako výdaj tovaru po objednaní online.

paloma76
autor
11. feb 2021

@alenah31 ved to práve som chcela zistit. Nie som zo ZA. A nechcelo sa mi to hľadať na webe. Myslela som, že tu mi niekto rýchlejšie poradí.

cookie29
11. feb 2021

a preco nie? 🙂
a) Zilina je samostatny stat a netykaju sa jej vyhlasenia 🙂
b) KIK a Tedi predavaju kriticky tovar (potraviny, drogeria, lekaren... 🙂
c) ked si hodis do googla Kik Zilina alebo Tedi Zilina tak cervenym vypise docasne zatvorene
d) ked zajdes na ich stranku maju vypisane ZATVORENE
TEDI ZILINA:
https://stores.tedi.com/tedi-5cedc8c9d297
e) ale keby si este nahodou mala pochybnosti, nevahaj a zavolaj

paloma76
autor
11. feb 2021

@cookie29 dobre, dobre, vidím ze máš z toho zábavu. Radšej to zmažem, bola to sprostá otázka. Beriem.

cookie29
11. feb 2021

@paloma76 mam plakat? Alebo nadavat, ako tu casto na MK byva? Humor je korenim zivota aj v tejto situacii a vediet sa zasmiat je dolezite.
P.S. Nemarni cas, zmazat nemozes, musis o to poziadat adminov

paloma76
autor
11. feb 2021

@cookie29 však hej. Áno už som požiadala. Dik

hyta
12. feb 2021

@paloma76 Viem, že tieto predajne nefungujú. No včera v TV ukazovali, že Tesco, Lidl našli medzeru v zákone a začali predávať i priemyselný tovar. Môj muž tam chce akúsi vŕtačku, vždy okolo nej chodí a slintá, no je to tam stále opáskované, aj dospelácke oblečenie, tak už neviem....

michaspi
17. feb 2021

@paloma76 chodievam okolo, sú zatvorené obe