Vyskúšajte zázračné chudnutie v Žiline s Denisou Sihlovcovou
Viete nikto že com spočíva zázračne chudnutie v chudnucich skupinkách ktoré vedie Denisa Sihlovcova? Baby tam majú neskutočne úbytky na váhe za krátky čas a takmer bez námahy,..
V Žiline je geopatogenna zóna 😊
“Milujem” takéto reklamy 😡
@mamax3x3x3 Nič z toho jej neberiem a nekomentujem Denisu Sihlovcovú. Komentujem túto diskusiu. Lebo nič iné ako pokus o reklamu to nie je.
@mojemenonikto skôr má zaujimalo či je v tom ozempic alebo niečo iné keďže je to take drahé
Ak by v tom bol Ozempic, tak by to bolo nelegálne, či?
@mamax3x3x3 a nevieš niečo bližšie o chudnucich skupinkách?
Odporúčam mrkni Schudni s DaVe na fb alebo ich stránku, ja som na odporúčanie kamošky s nimi išla do toho ale dodržiavala som len jedalnicek, na cvičenie som akosi nemala čas a teda super.. ja nerobím reklamu len odporúčam co mne pomohlo 🙂 stojí to síce viac ale mavaju aj akcie a tak 🙂
Ahoj prosím ťa zistila si niečo o tom? Zmama s tym schudla no nechce mi nič povedať 😂
Strašná naivita žien, vykŕmiť sa to hej, ale žeby začali na sebe makať, radšej uveria všetkým kravinam a biznisu na čom sa druhí smejú a veselo ryzuju, je to tak jednoduche!!!!!, ja som schudla bez vloženia jediného eura 😃
@majka879742 Treba si to zaplatiť, prečo by sme mali posúvať info keď sme za to my platili a Deniska na tom roky pracuje? Za mňa môžem len doporučiť, celý život som bojovala s váhou...s ňou som schudla 17 kg a už si to piaty mesiac držím.
@barb92 lenže ja nežiadam úplne podrobné to, za čo ona platí ale aspoň informáciu o tom v čom to spočíva... 🤦 Myslim ze len taka informácia o tom, ako to prebieha a podobne keď sa pýtam mi nepríde niečo hrozné... 🤦
Ahoj prosím ťa zistila si niečo o tom? Zmama s tym schudla no nechce mi nič povedať 😂
@majka879742 Asi to potom nebude dobrá známa 🤣Možno tam niečo podpisujú o obchodnom tajomstve ktoré sa tam dozvedeli, a nemôžu to prezradiť. Tak 36kg za 3 mesiace nie je určite zdravé. Skratky neexistujú, nie nejde bez úsilia, stravovania a cvičenia. Ozempicové ženy hneď spoznáte, keď ich uvidíte nahé...Pravdepodobne to bude kombinácia programovania vzorcov mysle a to druhé nechám na zváženie. Zázraky sa síce dejú, ale nie v tomto prípade. Skratky nie sú nikdy dlhodobé riešenie...
@majka879742 Asi to potom nebude dobrá známa 🤣Možno tam niečo podpisujú o obchodnom tajomstve ktoré sa tam dozvedeli, a nemôžu to prezradiť. Tak 36kg za 3 mesiace nie je určite zdravé. Skratky neexistujú, nie nejde bez úsilia, stravovania a cvičenia. Ozempicové ženy hneď spoznáte, keď ich uvidíte nahé...Pravdepodobne to bude kombinácia programovania vzorcov mysle a to druhé nechám na zváženie. Zázraky sa síce dejú, ale nie v tomto prípade. Skratky nie sú nikdy dlhodobé riešenie...
@bazmat a tak ako bol stres pre organizmus sa "vyžrať" na obezitu, taký istý stres pre telo je extrémny úbytok v krátkom čase 36kg za 3 mesiace. Telo si pamätá. Tak určite, keď niekto za niečo zaplatí má v podvedomí, prečo by informácie posúval zadarmo. Je to v nastavení kazdého človeka. Netreba súdiť, ale spraviť názor. Možno by bolo dobré vymyslieť podobný spôsob aj pre alkoholikov. Obézni ľudia ubližujú len sebe, alkoholici aj rodine, okoliu a spoločnosti. Držím palce vo vynájdení "zázraku".

Otázka na Denisu.