icon

Vyskúšajte zázračné chudnutie v Žiline s Denisou Sihlovcovou

20. júl 2024

Viete nikto že com spočíva zázračne chudnutie v chudnucich skupinkách ktoré vedie Denisa Sihlovcova? Baby tam majú neskutočne úbytky na váhe za krátky čas a takmer bez námahy,..

ovaaa
20. júl 2024

Otázka na Denisu.

aurelia2000
20. júl 2024

V Žiline je geopatogenna zóna 😊

mojemenonikto
20. júl 2024

“Milujem” takéto reklamy 😡

mamax3x3x3
Autor odpoveď zmazal
mojemenonikto
20. júl 2024

@mamax3x3x3 Nič z toho jej neberiem a nekomentujem Denisu Sihlovcovú. Komentujem túto diskusiu. Lebo nič iné ako pokus o reklamu to nie je.

autor
20. júl 2024

@mojemenonikto skôr má zaujimalo či je v tom ozempic alebo niečo iné keďže je to take drahé

mojemenonikto
20. júl 2024

Ak by v tom bol Ozempic, tak by to bolo nelegálne, či?

fido69
20. júl 2024

@autorka napísala "neskutočne úbytky na váhe za krátky čas a takmer bez námahy,"
Takto vyzerá reklama na zázrak a nie na chudnutie. 😂

autor
20. júl 2024

@mamax3x3x3 a nevieš niečo bližšie o chudnucich skupinkách?

mamax3x3x3
Autor odpoveď zmazal
monny222
21. júl 2024

Odporúčam mrkni Schudni s DaVe na fb alebo ich stránku, ja som na odporúčanie kamošky s nimi išla do toho ale dodržiavala som len jedalnicek, na cvičenie som akosi nemala čas a teda super.. ja nerobím reklamu len odporúčam co mne pomohlo 🙂 stojí to síce viac ale mavaju aj akcie a tak 🙂

lindavista
Odpoveď bola odstránená
majka879742
15. apr 2025

Ahoj prosím ťa zistila si niečo o tom? Zmama s tym schudla no nechce mi nič povedať 😂

zuzubb007
15. apr 2025

Strašná naivita žien, vykŕmiť sa to hej, ale žeby začali na sebe makať, radšej uveria všetkým kravinam a biznisu na čom sa druhí smejú a veselo ryzuju, je to tak jednoduche!!!!!, ja som schudla bez vloženia jediného eura 😃

barb92
15. apr 2025

@majka879742 Treba si to zaplatiť, prečo by sme mali posúvať info keď sme za to my platili a Deniska na tom roky pracuje? Za mňa môžem len doporučiť, celý život som bojovala s váhou...s ňou som schudla 17 kg a už si to piaty mesiac držím.

barb92
15. apr 2025

@zuzubb007 Áno, to si dobrá, dá sa to. No ja som potrebovala pomoc, nie každý je taký bojovník. Nie sú to žiadne kraviny. Ja som tiež bola skeptická, kým som nevyskúšala a nezažila.

majka879742
15. apr 2025

@barb92 lenže ja nežiadam úplne podrobné to, za čo ona platí ale aspoň informáciu o tom v čom to spočíva... 🤦 Myslim ze len taka informácia o tom, ako to prebieha a podobne keď sa pýtam mi nepríde niečo hrozné... 🤦

bazmat
24. okt 2025
@majka879742

Ahoj prosím ťa zistila si niečo o tom? Zmama s tym schudla no nechce mi nič povedať 😂

@majka879742 Asi to potom nebude dobrá známa 🤣Možno tam niečo podpisujú o obchodnom tajomstve ktoré sa tam dozvedeli, a nemôžu to prezradiť. Tak 36kg za 3 mesiace nie je určite zdravé. Skratky neexistujú, nie nejde bez úsilia, stravovania a cvičenia. Ozempicové ženy hneď spoznáte, keď ich uvidíte nahé...Pravdepodobne to bude kombinácia programovania vzorcov mysle a to druhé nechám na zváženie. Zázraky sa síce dejú, ale nie v tomto prípade. Skratky nie sú nikdy dlhodobé riešenie...

bazmat
24. okt 2025
@bazmat

@majka879742 Asi to potom nebude dobrá známa 🤣Možno tam niečo podpisujú o obchodnom tajomstve ktoré sa tam dozvedeli, a nemôžu to prezradiť. Tak 36kg za 3 mesiace nie je určite zdravé. Skratky neexistujú, nie nejde bez úsilia, stravovania a cvičenia. Ozempicové ženy hneď spoznáte, keď ich uvidíte nahé...Pravdepodobne to bude kombinácia programovania vzorcov mysle a to druhé nechám na zváženie. Zázraky sa síce dejú, ale nie v tomto prípade. Skratky nie sú nikdy dlhodobé riešenie...

@bazmat a tak ako bol stres pre organizmus sa "vyžrať" na obezitu, taký istý stres pre telo je extrémny úbytok v krátkom čase 36kg za 3 mesiace. Telo si pamätá. Tak určite, keď niekto za niečo zaplatí má v podvedomí, prečo by informácie posúval zadarmo. Je to v nastavení kazdého človeka. Netreba súdiť, ale spraviť názor. Možno by bolo dobré vymyslieť podobný spôsob aj pre alkoholikov. Obézni ľudia ubližujú len sebe, alkoholici aj rodine, okoliu a spoločnosti. Držím palce vo vynájdení "zázraku".