icon

Zazmluvneného lekára na pôrod v Žiline

s_o_n_i_k_e
10. jún 2025

Ahojte. Dievcata poradte kto mal zazmluvneneho lekara koho aktualne odporúčate. Porod je planovany v Ziline len by som si chcela lekara zazmluvnit a ten koho som chcela nema uz kapacitu 😞 vopred vďaka za recenzie.

ivik4
10. jún 2025

Mala som Sudeka

sunnyday1111
10. jún 2025

Mala som sudeka k planovanej sekcii, top

s_o_n_i_k_e
autor
10. jún 2025
@ivik4

Mala som Sudeka

@ivik4 prosím a ako ste rodila prirodzene ci sekcia?

jannali
13. jún 2025

Sudeka nikdy, ležala som na Jiske a pacientke prišiel vrátiť všimne - zdalo sa mu malo, hoci ho mala zazmluvemneho a dostal za to peniaze. Chceli sa ešte raz poďakovať a on na drzovku vrátil. Ta baba mu potom povedala, že mu tam dali aj peniažky navyse… strašne povýšenecky sa k nej správal. Neskutočne jej to bolo ľúto.

sunnyday1111
13. jún 2025
@jannali

Sudeka nikdy, ležala som na Jiske a pacientke prišiel vrátiť všimne - zdalo sa mu malo, hoci ho mala zazmluvemneho a dostal za to peniaze. Chceli sa ešte raz poďakovať a on na drzovku vrátil. Ta baba mu potom povedala, že mu tam dali aj peniažky navyse… strašne povýšenecky sa k nej správal. Neskutočne jej to bolo ľúto.

@jannali neverim ti ani slovo, uz aj keby toto robil tak to urcite neurobi pred inou pacientkou
Alebo chces napisat ze si bola po celkovej anesteze a myslel si ze spis?😀😀 esteze Ta tu mame a podelis sa s nami o taku recenziu

jannali
13. jún 2025
@sunnyday1111

@jannali neverim ti ani slovo, uz aj keby toto robil tak to urcite neurobi pred inou pacientkou
Alebo chces napisat ze si bola po celkovej anesteze a myslel si ze spis?😀😀 esteze Ta tu mame a podelis sa s nami o taku recenziu

@sunnyday1111 nie nebola som po celkovej, no predstáv si, že sú aj takí doktori… som rada, že si mala s ním dobrú skúsenosť 🙈 píšem svoj názor, keď nemáš k tomu čo rozumne napisat, tak nereaguj. No sup sem s pozitívnou recenziou (poprosim vlastnou!)