icon

Zmizol mi kocúr

bazarzilinaaaa
4. mar 2022

Dobrý deň za 4 dni to bude už mesiac čo sa mi domov nevrátil môj 4-ročný nekastrovaný kocúr,😔 je zdieľaný na FB stránkach, Bazoš… zatial mi nikto neozval že ho videl…, strašne sa bojim kde je, je ešte šanca že sa vráti ? Ak mate doma tiež kocúra stalo sa Vám zo už niekdy? 😔😔😢😢ďakujem za každú rada a správu❤️🥺

Strana
z2
bazarzilinaaaa
autor
7. mar 2022

@hyta ďakujem ❤️❤️

0silvia0
7. mar 2022

@marsmykkok zalezi velmi na tom, ci je zviera kastrovane alebo ci mu zostavaju jeho pudy.
Kastrovane macky su pokojne a naviazu sa na svojho majitela a nemlatia s nimi hormony.
Mame dve macky z ulice, jedna si nas vybrala a napriek tomu, ze mame velkeho psa, poradila si s nim a zostala u nas. Je u nas takmer 3 roky, z plachej polodivej macky sa stala najvacsia pritulnica a mojkacka. Vacsinou je vo vnutri, obcas sa pomota po dvore alebo ide so mnou vencit psa.
Druhu sme priniesli pred rokom, zila v areali spedicnej firmy a majitel chcel macky z arealu zlikvidovat. Tak sme sa jej ujali. Ona chudatko je taka stastna, ze ma domov a na dvor ide na 10 minut denne, vacsinou doma spinka, hra sa a robi nam spolocnost. Ponahanaju sa obidve po dome a potom zasa spia, pozeraju z okna alebo z balkona.
A to maju obe pristup von, ale tym, ze su kastrovane vobec ich to netaha za potulkami.

milos555
29. mar 2022

@bazarzilinaaaa Ahoj, nám tiež zmizol skoro ročný, vykastrovaný kocúrik. Už dvakrát sme ho našli podľa zvuku jednej aplikácie. V piatok večer sa ešte napapal a od soboty rána ho niet. Vždy sa dostavil na stravu. Bol taký prítulný. Moc neverím, že sa nám ho podarí nájsť.

bazarzilinaaaa
autor
29. mar 2022

@milos555 a môžem sa opýtať ako sa vola aplikácia ?😊drzim palce aby sa Vám vrátil🙏Môj zmyzol 9 februára, 9aprila to budú 2 mesiace čo sa stratil😔

brembo
29. mar 2022

@bazarzilinaaaa ešte stále sa Vám nevrátil kocúrik? To je mi ľúto😒

milos555
30. mar 2022

@brembo veru nie. Včera som prešiel aj okolie a nič. Už ani neverím, že príde. Všetko mal doma.

bazarzilinaaaa
autor
30. mar 2022

@brembo 😔

brembo
30. mar 2022
milos555
31. mar 2022

@bazarzilinaaaa už ani nedúfam. Ešte máme jedného. Ten je smutný, len spí, ani tak nepapá ako papal. Ale venujeme mu hranie.

dajda_01
9. júl 2022

@bazarzilinaaaa dúfam ze uz je doma😔🙏🏼

bazarzilinaaaa
autor
9. júl 2022

@dajda_01 nieje😔

milos555
9. júl 2022

@bazarzilinaaaa veru nie je. Ale už máme k tomu druhému kamaráta. Má skoro 3 mesiace.

ivanspacek
30. sep 2022

@bazarzilinaaaa ...kocúrik sa už vrátil?

milos555
1. okt 2022

@ivanspacek veru nie.

ivanspacek
12. dec 2022

@milos555 Mne "zmizol" tiež môj kocúrik ešte v septembri ...ale myslím, že ho má na svedomí náš skurv... sused ! Stále sa s tým neviem zmieriť...

milos555
22. mar 2023

@ivanspacek
@ivanspacek s tým susedom to bude asi aj u mňa tak. Další kocúrik zmizol.

ivanspacek
22. mar 2023

@milos555 ...už som sa so susedom rozhádal a prestal som ho aj zdraviť. Taký hajzel mi nestojí ani za to - aby som sa s ním zdravil !!!
Mám veĺmi temné myšlienky, že ako so susedom naložiť...

milos555
23. mar 2023

@ivanspacek sme na tom rovnako.

Strana
z2