ZŠ Žilina Vlčince
Ahojte, prosím maminy, ktoré majú detičky na základných školách na Vlcincoch o nejaké info. Neviem sa rozhodnúť kam dat synčeka.
ZŠ Karpatská, ZŠ Martinská, ZŠ Gorazda
1.Zaujima ma výučba cudzích jazykov, Anglictina asi všade od 1.rocnika,zaujima ma počet hodín týždenne a od ktorého ročníka druhý jazyk.
2. Zaujímajú ma nejaké bonusove predmety alebo niečo co ma škola iné.(nasla som, že Karpatská mediálna výchova, programovanie od 9.rocnika...)
3.Zaujima ma priebeh v druzine 1.-4. ci detičky chodia vonku, ako často ci aj cez zimu.
4.Nejake postrehy, spokojnosť.
Ďakujem za každé vyjadrenie 😊
Môj syn chodil na Gorazda, ale do APROGEN triedy (pre nadaných). Po 5. rocniku prešiel na 8-ročne gymko, prípravu malu výbornú. Nemuseli sme ani riešiť žiadne doučovanie na prijímačky.
My sme boli spokojní, aj s druzinou, krúžky rôzne. Mali aj krúžok robotiky s LEGOm a chodili na súťaže. Okrem toho chodil na futbal. Majú 3 telocvične, krúžkov boli na vyber veľa. Angličtinu syna učila triedna a potom pán učiteľ Marčan, je náročný, ale syn fakt niečo aj vedel.
Martinská je športová, majú aj bazén.

@ninnnka neodporucam ZS Karpatska, rozhodovala by som sa medzi zvysnymi dvomi. Inak, je to aj o stasti na ucitelky.Karpatska je kolos a mam velmi zlu skusenost s niektorymi ucitelkami. Druhy cudzi jazyk maju iba nemcinu, od 7.triedy. Ine programy na skole su kvalitne, maju gymnastiku, druzina OK.