Zubár v Žiline
Ahojte maminky,poradíte detského zubára v ziline ,resp.normalneho co ma dobrý vzťah k deťom? Boli sme v dentone ale tam mi to pride príšerne drahé....ďakujem,to už taký že zazmluvneny vôbec nie je?
@bublinka28 sirup a dve dolne
no ja už mam teraz z toho nervy ak mi tam bude plakat :( a pristup doktora bol aky?
@bublinka28 doktorka úplne skvelá...a bolo hrozne vidieť a počuť ako kričí ale netrvalo to tak dlho a viem že už ho to bolieť nebude🙏
@nadej1111 no moje nervy to sa teda teším.. och..uvidim co nám povie v utorok
@bublinka28 dajte potom vediet
@bublinka28 ako ste dopadli
@nadej1111 ahoj no tak ze zas som to musela zrušiť keďže mala ma po kiahnach oslabenú imunitu,bola v škôlke 2 dní a už je doma s teplotou 🙄
@bublinka28 sirup a dve dolne
@nadej1111 ahoj dnes sme boli na vstupnom,no som z toho na prasky,skoro vsetky jej chce vytrhnut ze su zle,ale nechapem ako bude potom papat ved to je hrozne som z toho na nervy,mala vrestala ani len rontgen si nedala urobit tak vy ste na tom lepsie
@nadej1111 ahoj dnes sme boli na vstupnom,no som z toho na prasky,skoro vsetky jej chce vytrhnut ze su zle,ale nechapem ako bude potom papat ved to je hrozne som z toho na nervy,mala vrestala ani len rontgen si nedala urobit tak vy ste na tom lepsie
@bublinka28 všetky stoličky?A ako ste sa dohodli
@bublinka28 všetky stoličky?A ako ste sa dohodli
@nadej1111 keby len stolicky ja ani neviem stale tam cosi o extrakcii vravela :(( mame premedikaciu mat v juli skor nemala termin,som z toho na nervy neviem co budem robit
@nadej1111 keby len stolicky ja ani neviem stale tam cosi o extrakcii vravela :(( mame premedikaciu mat v juli skor nemala termin,som z toho na nervy neviem co budem robit
@bublinka28 no tak držím palce potom sa ozvi ako ste dopadli aj ja budem musieť ešte malého raz objednat lebo mal ešte dva kazy hore
@bublinka28 no tak držím palce potom sa ozvi ako ste dopadli aj ja budem musieť ešte malého raz objednat lebo mal ešte dva kazy hore
@nadej1111 u nas to vidi tak na 2 az 3 sedenia
@nadej1111 u nas to vidi tak na 2 az 3 sedenia
@bublinka28 nechcem vidieť koľko to bude stáť....to je hrozne platiť také peniaze za mliečne zuby
@bublinka28 nechcem vidieť koľko to bude stáť....to je hrozne platiť také peniaze za mliečne zuby
@nadej1111 to som sa radsej ani nepytala ale ma tam vraj aj takych co nemaju nudzu o peniaze...potom jasne ked su ludia ochotny tolko platit...presne som nad tym rozmyslala...co tie deti ked rodicia na to nemaju
@bublinka28 ideme vo štvrtok na zákrok....už teraz sa bojím ako to zvládneme....vy ste boli?
@nadej1111 Ahoj,môžem sa spýtať prosím,kde ste išla nakoniec na ošetrenie s vaším dieťatkom? Do Medhouse?alebo do Šťastného zúbka? Vďaka
@nadej1111 to som sa radsej ani nepytala ale ma tam vraj aj takych co nemaju nudzu o peniaze...potom jasne ked su ludia ochotny tolko platit...presne som nad tym rozmyslala...co tie deti ked rodicia na to nemaju
@bublinka28 Ahoj,môžem sa spýtať prosím,kde ste išla nakoniec na ošetrenie s vaším dieťatkom? Do Medhouse?alebo do Šťastného zúbka? Vďaka
@bublinka28 Ahoj,môžem sa spýtať prosím,kde ste išla nakoniec na ošetrenie s vaším dieťatkom? Do Medhouse?alebo do Šťastného zúbka? Vďaka
@monika_em ahoj ani jedno 😅 dcéra nedala ani jednu zubarku,pojdeme skusit do Ba
@bublinka28 🤞
@bublinka28 dobrý večer, prosím Vás boli ste na tie zúbky v BA? Ďakujem za odpoveď
@dahu1983 blanc je najdrahsi,my ideme na odporucanie do medhouse tak dufam ze to bude ok
@bublinka28 s jednou chodim na celustnu ortopediu do blancdental. S druhou dceroiu do medhouse,,no ideme z medhousel prec. V poslednom case sa to tam,akosi pokazilo. Zakazdym iny lekar ,,jeden ma taky nazor, druhy taky ( na trrhanie zubu) ,,presuvaju terminy casto,,poistovna nepreplati nic.
@bublinka28 s jednou chodim na celustnu ortopediu do blancdental. S druhou dceroiu do medhouse,,no ideme z medhousel prec. V poslednom case sa to tam,akosi pokazilo. Zakazdym iny lekar ,,jeden ma taky nazor, druhy taky ( na trrhanie zubu) ,,presuvaju terminy casto,,poistovna nepreplati nic.
@snowflakenel ahoj chapem...este sme neboli tusim o 2 tyzdne mame termin..medzi tym sme boli uz aj na pohotovosti zub siel von,ostatne hadam zachrania si aj na fb?tato co k nej ideme zachranuje co sa da
@bublinka28 dobrý večer, prosím Vás boli ste na tie zúbky v BA? Ďakujem za odpoveď
@anonym_c430da o 2 tyzdne ideme
@snowflakenel ahoj chapem...este sme neboli tusim o 2 tyzdne mame termin..medzi tym sme boli uz aj na pohotovosti zub siel von,ostatne hadam zachrania si aj na fb?tato co k nej ideme zachranuje co sa da
@bublinka28 chodime do medhouse 3. Rok. Doteraz som bola spokojna. Ako....osetria, k detom maju dobry pristup, no jedine, co mi vadi, ze sa tam v poslednej dobe striedaju casto lekari.....
Qle kukni na fb : stastny zubok...je to nova klinika v ZA pre deti a robi tam doktorka, ku ktorej sme chodili, no uz odisla. . Ma aj youtube kanal, kde detom kadeco vysvetli. Ako je to cenovo, neviem.
@anonym_c430da o 2 tyzdne ideme
@bublinka28 inak, v knm je novy zubar- Janciga. Ten berie deti, no ma oodmienku, ze 1 rodic musi k nemu chodit tiez. Skuk kuknut na nete info
no ja už mam teraz z toho nervy ak mi tam bude plakat :( a pristup doktora bol aky?
@bublinka28
@bublinka28 ano, to je jasne, ze sa deti boja. Mojej trhali 4 zuby, koli tomu, ze ma malu sanku a neponestia sa jej , cize steojcek nas neminie. Koli tomu chodime aj k Direrovi do blancdenral. Odporuciki nas tam prave z medhousu.
Nikdy nam ale ziaden sirup ani rajsky pkyn, ani iny utlmovak okrem injekcie neponukli.

@nadej1111 a koľko trhala tých stoličke?a to mal ten plyn ci ten sirup?