Ako dlho trvá vyplatenie poistky z Kooperativy?
Dobrý večer. Prosím Vás, chcem sa opýtať, koľko ste čakali na vyplatenie poistky za hospitalizáciu v nemocnici v Kooperative? My čakáme už skoro 2 mesiace a v e-portáli ukazuje stále iba ‚nahlásené‘. Po niekoľkých volaniach mi povedali, že už to má likvidátor, no stále sa nič nedeje a ani v e-portáli sa nič nezmenilo. Ďakujem
@anonym_autor dlho 🙈😄 toto je jedna z poisťovní, ktoré si dávajú pri vyplácaní poistných udalostí načas. Takže pýtať číslo a email na likvidátora a bombardovať ho.
Dnes som tam písala mail takže uvidím čo mi naň odpíšu akože neskutočne dlho to trvá a stále iba na tom istom bode ,že nahlásené...
@anonym_autor dlho 🙈😄 toto je jedna z poisťovní, ktoré si dávajú pri vyplácaní poistných udalostí načas. Takže pýtať číslo a email na likvidátora a bombardovať ho.
@anonym_c0a912 ďakujem zajtra tam budem volať a vypýtam si číslo na likvidátora .
@anonym_c0a912 ďakujem zajtra tam budem volať a vypýtam si číslo na likvidátora .
@anonym_autor tak u mna to bolo záhadné, ale od schválenia poistnej udalosti som mala do 2dni peniaze na účte. Ale napríklad moja mamina caka od januára na schválenie PU a doteraz nic aj napriek telefonatom, mailom...
@anonym_autor to číslo si ani nepýtaj to ti nikto nedá😀 hlavne sa pýtaj či nič netreba doložiť, malo by im to v systéme ukazovať, či sa na niečo čaká...
@anonym_autor to číslo si ani nepýtaj to ti nikto nedá😀 hlavne sa pýtaj či nič netreba doložiť, malo by im to v systéme ukazovať, či sa na niečo čaká...
Nie, nič netreba. To som sa už pýtala. Poslala som im úplne všetky správy.
@anonym_autor tak u mna to bolo záhadné, ale od schválenia poistnej udalosti som mala do 2dni peniaze na účte. Ale napríklad moja mamina caka od januára na schválenie PU a doteraz nic aj napriek telefonatom, mailom...
@nellyuana môžem sa opýtať mamine Vašej majú viac peňazí vyplatiť keď to tak naťahujú?
@anonym_autor každý raz maximalne do mesiaca
@anonym_autor v tomto je Kooperativa nič moc. 60 dní oni majú na spracovovanie a ak im chýba nejaký doklad, tak ďaľších 60 dní, ja riešim klientom poistenia radšej v inych spoločnostiach, lebo oni tam majú vaicero háčikov, ako napríklad, že keď je človek PN, tak mu nevyplatia za sviatky, ak bol počas sviatkov PN...a tak ďalej. Radšej to riašim inde aspon životné poistenia. Do Kooperativy dávam maximalne PZP poistiť
Ďakujem všetkým.....

@anonym_autor ja som to mala väčšinou do mesiaca. Ale na poistné plnenie počas pn som čakala na rozhodnutie vyše dvoch mesiacov. To im teda trvalo.