Ako dlho trvá vyplatenie poistky z Kooperativy?
Dobrý večer. Prosím Vás, chcem sa opýtať, koľko ste čakali na vyplatenie poistky za hospitalizáciu v nemocnici v Kooperative? My čakáme už skoro 2 mesiace a v e-portáli ukazuje stále iba ‚nahlásené‘. Po niekoľkých volaniach mi povedali, že už to má likvidátor, no stále sa nič nedeje a ani v e-portáli sa nič nezmenilo. Ďakujem
@anonym_autor dlho 🙈😄 toto je jedna z poisťovní, ktoré si dávajú pri vyplácaní poistných udalostí načas. Takže pýtať číslo a email na likvidátora a bombardovať ho.
Dnes som tam písala mail takže uvidím čo mi naň odpíšu akože neskutočne dlho to trvá a stále iba na tom istom bode ,že nahlásené...
@anonym_autor dlho 🙈😄 toto je jedna z poisťovní, ktoré si dávajú pri vyplácaní poistných udalostí načas. Takže pýtať číslo a email na likvidátora a bombardovať ho.
@anonym_c0a912 ďakujem zajtra tam budem volať a vypýtam si číslo na likvidátora .
@anonym_c0a912 ďakujem zajtra tam budem volať a vypýtam si číslo na likvidátora .
@anonym_autor tak u mna to bolo záhadné, ale od schválenia poistnej udalosti som mala do 2dni peniaze na účte. Ale napríklad moja mamina caka od januára na schválenie PU a doteraz nic aj napriek telefonatom, mailom...
@anonym_autor to číslo si ani nepýtaj to ti nikto nedá😀 hlavne sa pýtaj či nič netreba doložiť, malo by im to v systéme ukazovať, či sa na niečo čaká...
@anonym_autor to číslo si ani nepýtaj to ti nikto nedá😀 hlavne sa pýtaj či nič netreba doložiť, malo by im to v systéme ukazovať, či sa na niečo čaká...
Nie, nič netreba. To som sa už pýtala. Poslala som im úplne všetky správy.
@anonym_autor tak u mna to bolo záhadné, ale od schválenia poistnej udalosti som mala do 2dni peniaze na účte. Ale napríklad moja mamina caka od januára na schválenie PU a doteraz nic aj napriek telefonatom, mailom...
@nellyuana môžem sa opýtať mamine Vašej majú viac peňazí vyplatiť keď to tak naťahujú?
@anonym_autor každý raz maximalne do mesiaca
Ďakujem všetkým.....

@anonym_autor ja som to mala väčšinou do mesiaca. Ale na poistné plnenie počas pn som čakala na rozhodnutie vyše dvoch mesiacov. To im teda trvalo.