icon

Je Allianz poistenie za 80 EUR mesačne výhodné?

reprezentiv
3. mar 2026

Je Allianz poistenie za 80 EUR mesačne výhodné? /študent

Čaute,
niekto väčšie skúsenosti s allianz ako ja ? mam 2 poistky už výše 3 roky u nich.. ale stale rozmyšlam ze platim mesačne dokopy cez 80eur u nich.. či to je vela, alebo praveze malo za takuto ponuku aku mam.
poistka je životné poistenie pre dospelých a druhe životne pre štastný život.. čo myslite ? je to ok ? niekto nejak usmernit ?

sweet20
3. mar 2026

Ja osobne do allianzu davam len poistenie zodpovednosti voci zamestnavatelovi.. nic ine, pretoze existuju lepsie produkty.. allianz dobre neplati, ma vela vyluk a vela toho nevies vybavit, rovnako tak aj kooperativa

sweet20
3. mar 2026

@reprezentiv musis to dat prepocitat , nic ine poradit neviem..

mamulienka0
3. mar 2026

@reprezentiv ja mam stastny zivot a uplne mi jedna stačí

anonym_2085b9
4. mar 2026

Nejde o cenu poistenia ide o to co v poisteni máš. Každe poistenie obsahuje krytia, tie si skontroluj, kazda vec v poisteni nieco znamena.
Alebo si skus podobne poistenie prepočítať aj v inej poistovni.

anonym_0c6c79
4. mar 2026

Je to OK. Ja platim len za seba nejakych 70

peterporadca
Odpoveď bola odstránená
martina_martinka
Odpoveď bola odstránená
romanaremkova
24. mar 2026

@reprezentiv pre študenta je dosť 80€, aj moji dvaja klienti, ktorí boli študenti platili cez 60€, ale zistili sme, že majú tam pripoistenia, ktoré by im aj tak nevyplatili, pretože sú študenti. navrhla som im ponuky, ktoré vychádzali do 35€ mesačne pre jedného a mali tam vykryté všetky podstatné pripoistenia, ktoré dávam pri študentoch

martina_martinka
24. mar 2026

@reprezentiv záleží aké krytia a limity presne máš. Ale štandardne mojim klientom študentom vychádza krytie celkovo do 35 € /mes. so všetkým čo k tomu potrebujú 🙂

anonym_d98e46
24. mar 2026

@reprezentiv 80 euro teraz nukali muzovi ktory ma kopec diagnoz, a ma 50 rokov. a nie mlademu clovekovi !!!!!