Je životná poistka výhodná pri nadváhe?
oplati sa mi zivotna poistka ak mam nadvahu velku?
alebo sa poistovne budu vykrucat ze som rizikova?
@anonym_autor ja mam chronicke ochorenie ktore patri do 70 rizikovych. Jedna poistovna odmietla, druha poistila
nadvaha by mala byt v pohode, uprimne vacsina populacie ju ma. Poznam vela ludi s nadvahou, ktori maju zivotne poistenie. Obezita by mohla byt vacsi problem kedze s nou sa zvyknu casto spajat aj ine zdravotne problemy.
@anonym_825f30 no obezita 1 stupna som skor. Preto sa bojim, ze by mi to pripisovala ku vsetekmu, ze to je hlavna pricina a pre poistovne som rizikova aj napriek tomu ze mam krvne vysledky ''v pohode''
@anonym_autor ja mam chronicke ochorenie ktore patri do 70 rizikovych. Jedna poistovna odmietla, druha poistila
@anonym_autor tak to treba skusit mozno v jednej ta nepoistia v inej ano ako pise
@anonym_f1b829 pri nadvahe by si mala vacsiu istotu, ze nebude mat poistovna problem.
@anonym_autor oplatí sa jedine OZEMPIC....ako tu bolo spomenuté.😆😭😆😭👉
@ivicatolic nie, nic si pichat nebudem, poznam ludi co mali neziaduce ucinky...
Tak mne dali do výluk kardiovaskulárne ochorenia inak ok

nadvaha by mala byt v pohode, uprimne vacsina populacie ju ma. Poznam vela ludi s nadvahou, ktori maju zivotne poistenie. Obezita by mohla byt vacsi problem kedze s nou sa zvyknu casto spajat aj ine zdravotne problemy.