Kde a ako si vybrať životné poistenie?
Ahojte, tí ktorí majú životne poistenie (nie investičné typu winners, partners ktoré zo mňa urobia “milionárku” za pár rokov), skutočne poistenie ktoré kryje choroby, úmrtie, pripadne výpadok príjmu .. kde odporúčate sa poistiť a čo máte pripoistené? Chcela by som si dať životne poistenie, ale popravde nemám žiadnu skúsenosť. Aké máte skúsenosti s plnením? Nezaujímajú ma rady typu, že sú to vyhodené peniaze. Je to pre mňa dôležité. Ďakujem za rady
extremne individualne, zdravotny sta, zavazky, rezervy, vek, športy, zamestnanie… su veci ktore do toho vstupuju
extremne individualne, zdravotny sta, zavazky, rezervy, vek, športy, zamestnanie… su veci ktore do toho vstupuju
@amonet mňa zaujíma skôr ktorá poisťovňa je najlepšia, resp. v ktorej je najlepšie plnenie bez prieťahov v prípade že by sa nedajbože niečo stalo
@anonym_autor my sme v Allianz
@amonet mňa zaujíma skôr ktorá poisťovňa je najlepšia, resp. v ktorej je najlepšie plnenie bez prieťahov v prípade že by sa nedajbože niečo stalo
@anonym_autor v kazdej sa podla mna ludia dotahuju, skor ide o to ako to budes mat nastavene a ake maju poistne podmienky
@anonym_autor my sme v Allianz
@anonym_ef75fb a spokojný? Čo všetko máte poistené ak sa môžem opytat
@anonym_ef75fb a spokojný? Čo všetko máte poistené ak sa môžem opytat
@anonym_autor kazdy to ma inac, zavisi od prace, veku, od toho ci robis fyzicky, od tvojho zdravia...vacsian ludi si dava pripoistenie ku dlhodobej PN, kriticke choroby, smrt, ID z urazu, urazy, poistenie na hypoteku...
@anonym_autor mam poistenie v allianz na akukolvek smrt vo vyske hypoteky aby po mne nezostali dlhy. Poistenie chorob je dost drahe uz nejake minumum a si cez 50 eur mesacne...
Ja mám v Uniqe všetky produkty a som spokojný aj s plnením pri úraze. Čo by si si mala dať je ale na tebe, ja som si dal také základné poistenia bez vysokej sumy na kriticke ochorenia lebo mám rodinu, ktorá by mi pomohla v takom. Každý podľa svojej situácie.
ahoj, ja mam metlife, viaceri mi potvrdili ze to je dobre ze to mam tam. zatial mam s nimi iba jednu skusenost, po zakroku som mala snad do tyzdna peniaze na ucte. Ja som si to riesila cez fin. poradcu rovnako aj ked som mala po zakroku on mi vsetko vybavil. Za mna spokojnost, platim 50e mesacne.

.