Skúsenosti s Komunálnou poisťovňou: Ako dlho trvá vyplatenie plnenia po úraze?
Ahojte chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s komunálnou poisťovňou. Podala som žiadosť o vyplatenie úrazu ktorý mal syn b škôlke. Chcem vedieť koľko trvá vyjadrenie a kým vám vyplatili úraz.
Ďakujem
Ahoj, pri Komunálnej to štandardne trvá 2 až 4 týždne, ak je dokumentácia kompletná. často sa to ale natiahne, ak chýba nejaký detail v lekárskej správe. Robím v tejto oblasti, tak ak by sa ti to zdalo podozrivo dlhé alebo ti prišlo vyjadrenie, ktorému nebudeš rozumieť, pokojne mi napíš správu. Pozriem sa ti na to, či je všetko procesne v poriadku. Držím palce, nech je syn skoro fit!
@martin551 môžem správu napísať?
a kolko im trva kym vratia nespotrebovane poistne ? rusila som poistku pred 3 tyzdnami, napisali mi, ze peniaze vratia na ucet. Doteraz nic. To akoze v dnesnej dobe, kedy chodia platby okamzite tolko trva?
V poisťovniach to bohužiaľ nefunguje tak rýchlo ako bežný prevod medzi účtami. Majú na to väčšinou lehotu 15 až 30 dní kým prebehnú všetky ich interné záležitosti.Ak to bolo pred 3 týždňami, peniaze by mali doraziť každú chvíľu. Skúste tam v pondelok zavolať na infolinku, či už platbu odoslali – často to urýchli informáciu, v akom stave je vaša žiadosť.

Ahoj, pri Komunálnej to štandardne trvá 2 až 4 týždne, ak je dokumentácia kompletná. často sa to ale natiahne, ak chýba nejaký detail v lekárskej správe. Robím v tejto oblasti, tak ak by sa ti to zdalo podozrivo dlhé alebo ti prišlo vyjadrenie, ktorému nebudeš rozumieť, pokojne mi napíš správu. Pozriem sa ti na to, či je všetko procesne v poriadku. Držím palce, nech je syn skoro fit!