icon

Ako ďalej po životnej chybe?

18. feb 2026

Viem,moja chyba v prvom rade, nafukala som zostatkový alkohol a do toho som mala neurol , minimálne , ale bolo......samozrejme som stratila pracu, 3 deti, manzel pracovne vytažený....ako ďalej?

viestta
18. feb 2026

Poucit sa a hned hladat novu pracu. Co ine?

autor
18. feb 2026
@viestta

Poucit sa a hned hladat novu pracu. Co ine?

@viestta v mojom odvetvi len s VP

anonym_285ec1
18. feb 2026

Neurol je v práci zakázaný?
Určite okamžite hľadať prácu.

biba_18
18. feb 2026

tak v inom odvetví, no 🤷‍♀️

enmery
18. feb 2026

Chyby sú na to, aby sne sa z nich poučili.
1. Hľadať novú prácu.
2. Piť alkohol a brať neurol plus sadnúť za volant=čo takto ísť za odborníkom , s ktorým by si prišls na gro problému, ktoré len prekrývaš?
3. Ak mám 3 deti, kašlem len na prácu s VP a šla by som sadnúť aj za pokladňu do lidla.

anonym_a1a363
18. feb 2026

Poznam dvoch ludi,ktori stratili pracu kvoli alkoholu.Pol roka sa kdesi pomotali a zas boli naspat v povodnej praci.
Ked nemaš VP,tak dovtwdy rob nieco ine,ved aj to sa da najst.

anonym_f4e460
18. feb 2026

Smer psycholog. Hoci kvoli vodicaku musis aj tak, ale ty mas zrejme osobny problem,ak alkohol kombinujes s liekmi.

anonym_285ec1
18. feb 2026
@anonym_a1a363

Poznam dvoch ludi,ktori stratili pracu kvoli alkoholu.Pol roka sa kdesi pomotali a zas boli naspat v povodnej praci.
Ked nemaš VP,tak dovtwdy rob nieco ine,ved aj to sa da najst.

@anonym_a1a363 tak to museli mať dobrú známosť.

anonym_61bdf0
18. feb 2026

kym sa horsie nestalo... pouci sa z chyby a ber to ako novy start ... najdi si pracu alebo sa zacni rekvalifikovat na inu ... mozno najdes daco lepsie .. ja nemam VP a zijem uz cez 40 rokov ..zatial mi ani nechybal .. takze to je len malicost - ide leto kup bike :-P kazdopadne mohlo byt aj horsie .. si vezmi,ze by si sposobila nehodu napriklad.. bohu dakuj ze len toto

autor
18. feb 2026

bolo to osobne zlyhanie, neurol som mala po strate blizkej osoby / nevedela som , ze je to detekovatelne na drog teste/

autor
18. feb 2026

nesposobila som nehodu , nebola ziadna skoda

sisa_s
18. feb 2026

Chod na podporu, ak mas narok a hladaj novu pracu

anonym_285ec1
18. feb 2026
@anonym_autor

bolo to osobne zlyhanie, neurol som mala po strate blizkej osoby / nevedela som , ze je to detekovatelne na drog teste/

@anonym_autor len pre zaujímavosť - koľko si mala ? to ukáže aj malilinký kúštik? napr. 1/4 tabl.?

autor
18. feb 2026
@anonym_285ec1

@anonym_autor len pre zaujímavosť - koľko si mala ? to ukáže aj malilinký kúštik? napr. 1/4 tabl.?

@anonym_285ec1 mala som pol tabletky 0,5

anonym_f4e460
Autor odpoveď zmazal
autor
18. feb 2026
@anonym_285ec1

@anonym_285ec1 ja uz mam za sebou aj psychiatra, krvne , moč za prítomnosti sestricky, psychologicke poradenstvo, všetko s výsledkom, že nie som alkoholik, ani na lieky

autor
18. feb 2026

bolo to jednorazove zlyhanie a čím si ja teraz prechádzam, tak to je na hlavu

simona20201309
Autor odpoveď zmazal
simona20201309
18. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mažem príspevok lebo toto tu aj tak nemá zmysel. Jednorazove zlyhanie...

autor
18. feb 2026
@simona20201309

@anonym_autor mažem príspevok lebo toto tu aj tak nemá zmysel. Jednorazove zlyhanie...

@simona20201309 toto nechapem...

lentakyterapeut
18. feb 2026

@anonym_autor ked ti je tazko predstav si nieco horsie. Trebars motorkach ktory havaruje a pride o zivot. Ziadna druha sanca nic. Ty? Ved ides dalej poucis sa a svet gombicka

zmrzlinka2021
18. feb 2026

@anonym_autor sustred sa teraz na rodinu, deti, budeš tým aj veľkou pomocou manželovi a keď dostaneš vodičák, budeš si hľadať prácu.

anonym_584924
18. feb 2026

Veď nájdi si hocijakú prácu a ide sa ďalej
Potom sa vrátiš k profesii
Nieje koniec sveta,hlavne, že sa nič nestalo okrem VP

anonym_ce89d3
18. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Mas smolu ze si na Slovensku v Australii je 0.5 dovolenych, ale za telefon je 1000$ a mozes prist aj o VP a najvacsia sranda ze v Australii maju menej umrti na cestach.

anonym_d2c0f7
18. feb 2026

@anonym_autor Pfu riadny prúser..ale stane sa žiaľ ..tvrdé aj finančne. Viem aká je pokuta, stratiť kvôli tomu prácu a robiť testy...stalo sa to známemu a veľmi som ho lutovala..Poctivý ,vždy zodpovedný aj vodič aj v práci aj doma .V piatok večer si dali pivá a ráno mu volali či môže prísť do práce v sobotu na záskok. Samozrejme ani ho nenapadlo odmietnuť a v strese aj zabudol, že večer pili. Ráno sa ponáhľal odišiel bez raňajok a ako na schvál ho zastavili policajti. Drahá sobota to bola! Pokuta, ešte vtedy cca 600€ a všetko to okolo ani nevravím...chudák starší pán a s počítačom.noe veľmi mu išlo a robiť testy bolo pre neho mega náročné. Jediné šťastie, že neprišiel o prácu, že ho vixil kolega s ktorým sa striedali...ponaučenie má tvrdé a do konca života.

anonym_ac6d1c
19. feb 2026

A vieč čo je otázka? Minule to tu bolo. Keby si mala iba neurol. bez alkoholu, tak je to o tom istom? Nehodu si nespôsobila... len sa pýtam, lebo tu už dve takéto témy boli, že zobrali VP po neurole.

anonym_ac6d1c
19. feb 2026

Ešte z vlastných skúseností, mojej sestre zobrali vodičák, auto potrebuje k svojej práci denne. Vydržala, bolo to asi 9m, ,možno trochu menej a požiadala o skoršie vydanie. Tam keď splníš podmienky, môžeš požiadať. Mám vo svojom okolí ešte dvoch ľudí, ktorí mali odobraté VP kvôli alkoholu. A to neboli žiadny alkáči, len urobili chybu, podcenili situáciu a sadli do auta pod vplyvom alkoholu a nafúkali. V jednom prípade to bol zostatkový alkohol ráno o 7.00 a v druhom to bolo večer po posedení, krátka cesta - ale stať sa môže hocičo a stalo sa. Absolútne vôbec nič sa neudialo, nikto ich neodsúdil. Prešli si tým povinným kolečkom - psychológ, testy - vozil ich partner, taxíky, MHD a dnes riadne majú prácu a šoférujú. Ešte jedna vec, môj kolega zrazil chodca, ktorý zomrel. Bola to chyba chodca,vodič nemal ani alko, ani iné látky, napriek tomu mu VP na určité obdobie odobrali, myslím kým to nebolo vyšetrené. Vôbec nič z toho zamestnávateľ nerobil, jednoducho mu pridelil prácu tak, aby nešoféroval a keď musel, tak s ním niekto išiel.

anonym_544185
19. feb 2026

za chyby sa platí, za takéto obzvlášť, ale nič sa neje také orúce ako sa navarí.. ak ti zobrali vodičák po polke trestu môžes požiadať o vrátenie, pôjdeš na preskúšanie do autoškoly, zaplatíš 1000 eur a dajú ti VO. Prácu si zatiaľ nájdi inú, potom sa môžes vrátiť spať do pôvodného odvetvia. Stalo sa to aj mne, ked som ale mala 20 rokov a sposobila som nehodu.. nikomu sa nic nestalo.. ale splacala som skodu este 7 rokov... vodicak mi vratili po roku a pol... uz 8 rokov nepijem vobec.. mam dobru pracu.. uz si na to ani nespomeniam.. poucila som sa, beriem to za velke stastie

autor
4. mar 2026

dávam edit, možno niekomu pomoze....tie čo ste pisali, ze neurol nie je problem tak teda je a velmi velký

autor
4. mar 2026

je to akoby droga a tým pádom Vám mozu zadrazať VP na viac ako rok