Ako sa zachovať pri vrátení darčeka?
Zdravim vsetkych diskutujucich.
Chcel by som sa s vami podelit o jeden pribeh zo zivota. Pred cca 7 rokmi som zene, o ktorej som si myslel, ze je dokonala a zboznoval som ju, daroval na narodeniny zazitkovy let balonom. Tvarila sa, ze ju to potesilo. Ked som sa jej sem tam spytal, ci uz ma dohodnuty nejaky termin, tak vzdy to nejako zahovorila. Po nejakom case som uz na to aj zabudol. Pred rokom sme sa rozisli, nie v zlom, nebol som uz pre nu asi dost dobry, ale to sem nepatri. Prednedavnom sme vymyslali kamaratovi na 50ku darcek a vtedy som si spomenul na ten svoj a rozmyslal, ci ten voucher dotycna pani vobec vyuzila. Napisal som do firmy email, odkial mi dosla odpoved, z ktorej som bol sokovany...ze dany voucher bol uz po tyzdni vrateny a peniaze odoslane na ucet pani dokonalej.
Poprosil by som vas , aby ste sa mi k tomu nejako vyjadrili...co si o tej pani myslite a ako by ste sa teraz zachovali...fantazii sa medze nekladu 🙂
Ked si predstavim ze nejaky moj byvaly doma cumi do plafona a premysla co som spravila s darcekom co mi dal pred sto tokmi. A potom o tom zalozi diskusiu na konovi🤣inak za tych 6 rokov ti uz muselo byt jasne ze z balona nic nebolo, ved ste spolu chodili tak by si to predsa vedel. Si si isty ze ona chodila s tebou? Cele je to divne
Napíš jej vytýkací list ...Oni držia evidenciu predanych letov 7 rokov?
Ako promptne ti odpisali, inokedy sa nedovolaš odpovede zpred tyždna, a tu si pamätaju, čo bolo pred 7 rokmi
Ked si predstavim ze nejaky moj byvaly doma cumi do plafona a premysla co som spravila s darcekom co mi dal pred sto tokmi. A potom o tom zalozi diskusiu na konovi🤣inak za tych 6 rokov ti uz muselo byt jasne ze z balona nic nebolo, ved ste spolu chodili tak by si to predsa vedel. Si si isty ze ona chodila s tebou? Cele je to divne
alebo kup jej dalši voucher na Valentina, bude v sobotu, anonymne s napisom na srdiečku Pamätáš? a pošli jej ho poštou
@podareny 7 rokov dozadu? A firma vyhladala voucher a povedala co sa s nim stalo? No neblazni 😃
A co si myslim? Ze mozno ani nevie ako dobre urobila ze sa s tebou rozisla 🙏
Hlavne jej to nepíš, lebo budeš fakt za veľmi trapného. Že doma sedíš a rozmýšľaš nad darčekom spred 7rokov.
Keď ho nechcela využiť mala ti ho vrátiť ja by som si prišla úboho keby niečo také urobím.Ale akože už len zo srandy by som sa jej ozvala že o tom viem a trošku ju dať do hanby 😄
@podareny toto riesit na Modrom konovi...tebe uz z nej nacisto preskocilo?
Mój nadriadeny dostal tiež raz let malym lietadlom...doteraz to ma niekde doma v šufliku...takto to dopadne ked sa darujuci netrafi ;)
No asi vo vasom vztahu nebolo vsetko ok, ked ti nedokazala na rovinu povedat, ze darcek je mimo a radsej to takto tajila. A nemyslim, ze to ona bola ta divna, ale skor ty. Po 7 rokoch riesit nejaky darcek? Ved ja uz neviem, co som manzelovi darovala pred rokom a nie to este pamatat si ex. Si ho chcel pytat spat a dat ten voucher kamaratovi? Ja len dufam, ze moji exovia po nociach nepremyslaju, ci nosim tie darovane nausnice, sal a neviem co vsetko este som kedy dostala. A len jej po roku od rozchodu nepis 🙏 Bol to darcek, tak aspon vyuzila peniaze na nieco pre nu zmysluplnejsie.
Neriesila by som nijak. Jej darcek. Spravila co uznala za vhodne.
Jedno co by ma mrzelo ze klamala. Ze pojde a pritom by to uz bolo pasé.
Teraz ti to aj tak moze byt jedno.
@podareny to mali v tej firme sakra dobru evidenciu, keď z archívu vytiahli na tvoje želanie, ako bolo naložené s tým konkrétnym woucherom 🤓
Mňa by skôr zamrzelo, aký to bol vzťah, keď nebola úprimná. Ja som ja, neviem akú povahu máš ty, pre mňa by bolo prijateľné, keby mi na rovinu partner povedal, že to nevyužije, sama by som navrhla vrátenie a kúpenie toho, čo sa mu skutočne páči.. celkom kľudne mohla tvoja ex skončiť každý rok s letom balónom, keď sa jej to tak páčilo 🫣
Mohla byt uprimna, povedat ti že Gutschein nechala preplatit, na druhu stranu bohvieako by si reagoval.
A teda celkovo nechapem načo si niekam po tolkych rokoch pisal a zistoval. Rovnako ako ta napadlo dat niekomu taky darcek. A teda co Viem je malo ktora firma berie poukazky spat a vrati len tak peniaze.

Este si sa po 7 rokoch nespamatal ze si dostal kopacky? Pohni sa dalej