icon

Ako vonkajší vzhľad ovplyvňuje naše vzťahy?

Dnes o 18:32

Ahojte, napíšem svoju príhodu, ktorá ma presvedčila, že ľudia si tak veľmi potrpia na výzore, na značkách... Stretla som pred dvoma dňami kamošku, ktorú som nevidela 15r. Ona vystúpila z drahého auta, v ruke Iphone, fancy šaty, lodičky. Ja rifle za 30 eur, tričko 10 eur, športová taška za pár šupov, trojročné tenisky. Kamoška sa na mňa pozerala a bolo vidno, akokeby jej ma bolo ľúto... že mi zavolá a ideme na kávu. Stretli sme sa cez víkend na káve. Ona mi išla ponúkať prácu vo Farmasi, ako sa mi bude dariť, ako mi zmení život, ako sa postavím na nohy, ako budem konečne sama sebe pani. Že pomohla už mnohým ženám v podnikaní. Hovorím jej Lenka, ja som v pohode. Som sama sebe pani, robím kedy chcem, mám flexibilitu, kompetencie, cestujem, mám benefity, mám sa dobre.... Že určite nemám finančnú slobodu. Hovorím je Leni, čo znamená finančná sloboda? Niečo nad 3k netto? Nad 5k netto? Tak to mám, som niekde uprostred. Ja nepotrebujem sa púšťať do MLM predaja. Tak spozornela... asi nerátala s tým, že šedá myška ako ja, bude možno inde ako ona. Neviem koľko môže zarábať, ale keď som sa pozrela bližšie, tak som zrazu videla ošarpanú manikúru, špinavú kabelku, iphone podľa mňa viac ako 8r s rozbitým displejom ... a na ruke atrapu apple watch. Prišlo mi to smiešne. Ako sa chceme hrať na niečo, čo nie sme a keď stretneme niekoho skromne oblečeného, automaticky rátame, že bude na tom horšie a treba ho spasiť. Keď sme odchádzali povedala, že to zatiahne a v peňaženke lovila drobné. Vybrala som zlatú kreditku a zaplatila som to. Zapozerala sa na mňa, zamrzla a už sa mi neozvala. Zamýšľam sa nad tým, ako škatuľkujeme ľudí. Keď si dám do ruky moju Chanel boy kabelku, už budem OK?

Strana
z2
anonym_922c75
Dnes o 18:35

Podla mna ta neskatulkuje, len chcela mat z teba benefit tak pouzivala tie naucene frazy

anonym_ed2c31
Dnes o 18:36

A stretli ste sa uplnou nahodou? Lebo ak to nebola nahoda, isla po tom, ze ta zatiahne do tohto svojho biznisu....
No trapas 🙈😆

anonym_f4722f
Dnes o 18:38

Mne je ta ľúto. Že máš potrebu, pre cudzích ľudí, s hrdosťou v hlase a povyšenostou rozpovedat svoj príbeh na mk..

anonym_6a3ef3
Dnes o 18:39

😅😅😅😅😅 to je tak v dnešnej dobe
Značky dnes nosí hocikto na ,, úver,,

anonym_e0d084
Dnes o 18:41

Toto bola rozprávka na dobrú noc, alebo?

anonym_808c75
Dnes o 18:43

@anonym_autor presne tak,taketo znacky predavaju aj cloveka.Teda mas znacku,si bohaty,nemas znacku si pomaly socka.

janka1011
Dnes o 18:44

@anonym_autor prišla si sa pochváliť? Tiež nevieme, do akej miery je tvoja rozprávka pravdivá...😉

lindous
Dnes o 18:45

Tiež si nemyslím, že to bola ľútosť... ponúkala by ti to, nech by si vyzerala akokoľvek, proste si jej prišla do rany, ale tam nebol žiadny úprimný cieľ ti pomôcť, lebo si myslí, že vyzeráš "chudobno", jediný jej cieľ bol pomôcť sebe ako v každom inom MLM... toto sú nacvičené frázy, ktoré hovorí každému, koho po rokoch zavolá na kávu, vôbec by som si to nebrala osobne a nevzťahovala to na seba...

autor
@janka1011

@anonym_autor prišla si sa pochváliť? Tiež nevieme, do akej miery je tvoja rozprávka pravdivá...😉

@janka1011 a čím? že sa ponevieram po uliciach ako socka a ľudia mi idú núkať prácu?

reanda

aka isla, taku nasla

autor
Dnes o 18:46
@lindous

Tiež si nemyslím, že to bola ľútosť... ponúkala by ti to, nech by si vyzerala akokoľvek, proste si jej prišla do rany, ale tam nebol žiadny úprimný cieľ ti pomôcť, lebo si myslí, že vyzeráš "chudobno", jediný jej cieľ bol pomôcť sebe ako v každom inom MLM... toto sú nacvičené frázy, ktoré hovorí každému, koho po rokoch zavolá na kávu, vôbec by som si to nebrala osobne a nevzťahovala to na seba...

@lindous nie, ona to cielene povedala - vyhľadáva ženy, ktoré na tom nie sú dobre, sú vo fin. núdzi a mení im životy a dáva im slobodu.

anonym_d1a547
Dnes o 18:47

Ona v tebe videla biznis, tie ženy za to dostávajú niečo, keď sa pustíš do toho biznisu pod jej zásluhou alebo ako to sformulovať. Takže ale máš v tom pravdu veľa ľudí sa hraje na niečo čo nie je.

anonym_d1a547
Dnes o 18:48
@anonym_autor

@lindous nie, ona to cielene povedala - vyhľadáva ženy, ktoré na tom nie sú dobre, sú vo fin. núdzi a mení im životy a dáva im slobodu.

@anonym_autor to sú ich aj formulky

moonlight1210
Dnes o 18:48

@anonym_autor je mozne, ze si pomyslela, ze si na tom poslabsie. A preto videla v tebe nadejnu korist. Ale inak si ju nezaujimala.

Jednoducho to bol ten typ stretnutia s kamosom po X rokoch, ked ta niekam zrazu pozve, lebo ti chce bud nieco predat, zapojit ta do pyramidovky, alebo poistit. Alebo druha moznost, chce si pozicat od teba, ci ziskat od teba kontakty a info.
Takze bud pouzit, alebo vyuzit.
Klasika.

Ako nahle sa ukazes “nepouzitelna” (alebo splnis sluzbu), tak sa zas viac neozve. A to aj keby sa lucil frazou: Vidime sa.

autor
Dnes o 18:49
@anonym_d1a547

@anonym_autor to sú ich aj formulky

@anonym_d1a547 neboj, ja viem veľmi dobre, kam ma chcela dostať a čo bol jej pôvodný zámer. Aj frázy, ktoré používala boli naučené. Ale ja som jej položila pár otázok, kde videla, že ma neoklame rožkom.

anonym_716fd4
Dnes o 18:50

Aka rozpravka 🙂 ty popoluška

domkakvet
Dnes o 18:50

@anonym_autor ty mas osem rokov?

autor
Dnes o 18:51
@domkakvet

@anonym_autor ty mas osem rokov?

@domkakvet 4, ale vyzerám na 2 🙂

anonym_3b160c
Dnes o 18:52

Povrchný úsudok o tebe verzus povrchný úsudok o nej. Ste fifty - fifty.

anonym_228107
Dnes o 18:55

Škoda, že ja mám takú smolu a títo MLM zúfalci sa mi vyhýbajú oblúkom. Ešte keď som bol mladší, tak ma oslovovali s rôznymi zaručenými možnostami akože podnikať alebo mať finančnú slobodu atď. Ale dnes? Už sa mi nikto neozve 😀
Úplne važne by som sa s nejakým takýmto zúfalcom v saku z maturity ešte stretol, nech mi tam kreslí grafy a rozpráva ako mi porastú investície, ideálne nech aj zmluvu vytiahne, vyplní....a ja ho pošlem do **** a odídem s úsmevom.

tiezjedna
Dnes o 18:56

@anonym_autor celý tvoj úvodný príspevok má divný podtón... ja ti ten príbeh neverím.

anonym_28a4f6
Dnes o 18:56

@anonym_autor tak ale najviac si vzhlad a znacky skenovala ty 😀 ...ty presne vies co mala na sebe na prvom aj na druhom.stretku. Ona podla mna ani netusi co si mala ty, len ta chcela chytit do MLM, inak ju nezaujimas.

autor
Dnes o 18:57
@anonym_228107

Škoda, že ja mám takú smolu a títo MLM zúfalci sa mi vyhýbajú oblúkom. Ešte keď som bol mladší, tak ma oslovovali s rôznymi zaručenými možnostami akože podnikať alebo mať finančnú slobodu atď. Ale dnes? Už sa mi nikto neozve 😀
Úplne važne by som sa s nejakým takýmto zúfalcom v saku z maturity ešte stretol, nech mi tam kreslí grafy a rozpráva ako mi porastú investície, ideálne nech aj zmluvu vytiahne, vyplní....a ja ho pošlem do **** a odídem s úsmevom.

@anonym_228107 ja milujem týchto MLM guru, radosť s nimi hovoriť. Veľmi ma bavia. Stačia dve cielené otázky a vieš s kým hovoríš :D.

anonym_28a4f6
Dnes o 18:58
@anonym_autor

@anonym_autor ona aspon vedela po com ide, ty si si len potrebovala pomastit ego a ako si jej to natrela zlatou kreditkou. 😀

autor
Dnes o 18:59
@anonym_28a4f6

@anonym_autor ona aspon vedela po com ide, ty si si len potrebovala pomastit ego a ako si jej to natrela zlatou kreditkou. 😀

@anonym_28a4f6 inú som nemala a cash nenosím. Mobil ostal v aute, tak prišla na rad karta.

anonym_28a4f6
Dnes o 19:03
@anonym_autor

@anonym_28a4f6 inú som nemala a cash nenosím. Mobil ostal v aute, tak prišla na rad karta.

@anonym_autor tu nejde o to ze si zaplatila kreditkou ale ze si potrebovala napisat ze bola zlata. Kebyze si nad vecou tak napises "kym hladala drobne tak som to zaplatila" ale nie si. Ona to chcela zaplatit bez nejakych poz. Z tohto pribehu si mi menej sympaticka.

anonym_228107
Dnes o 19:03
@anonym_autor

@anonym_228107 ja milujem týchto MLM guru, radosť s nimi hovoriť. Veľmi ma bavia. Stačia dve cielené otázky a vieš s kým hovoríš :D.

@anonym_autor Ja tiež. Ale tak ako som spomínal, už sa mi nejako vyhýbajú. Ale kedysi ma taký jeden v saku z maturity otravoval a chcel zo mňa ťahať peniaze. Ešte mi rozprával o akú príležitosť prichádzam, lebo on má zaručený biznisplán a stačí len nasadnúť. A potom som ho po nejakom čase videl ako stojí ráno na zastávke MHD. A to isté ta tvoja známa, to jej oblečenie a úspešný štýl, je len póza aby namotala daľších zufalcov a tí si mysleli, že ako sa im bude tiež tak dariť. A pritom skutek utek...

autor
Dnes o 19:06
@anonym_228107

@anonym_autor Ja tiež. Ale tak ako som spomínal, už sa mi nejako vyhýbajú. Ale kedysi ma taký jeden v saku z maturity otravoval a chcel zo mňa ťahať peniaze. Ešte mi rozprával o akú príležitosť prichádzam, lebo on má zaručený biznisplán a stačí len nasadnúť. A potom som ho po nejakom čase videl ako stojí ráno na zastávke MHD. A to isté ta tvoja známa, to jej oblečenie a úspešný štýl, je len póza aby namotala daľších zufalcov a tí si mysleli, že ako sa im bude tiež tak dariť. A pritom skutek utek...

@anonym_228107 nepochybujem o tom, že je pár ľudí, ktorí sú v tom naozaj dobrí a našli sa v tom. Jej som však neverila nič. Ani nos medzi očami. Ale bolo to milé, tie techniky, čo skúšala.

sickynickyobsadene
Dnes o 19:06

@anonym_autor naco ti je tá chanel boy kabelka?

autor
Dnes o 19:10
@sickynickyobsadene

@anonym_autor naco ti je tá chanel boy kabelka?

@sickynickyobsadene to keby som vedela :D. Mala som ju 2x na jednej akcii. Vonku si ju neberiem, pridem si trapne. Neviem preco.

Strana
z2