icon

Ako vonkajší vzhľad ovplyvňuje naše vzťahy?

Včera o 18:32

Ahojte, napíšem svoju príhodu, ktorá ma presvedčila, že ľudia si tak veľmi potrpia na výzore, na značkách... Stretla som pred dvoma dňami kamošku, ktorú som nevidela 15r. Ona vystúpila z drahého auta, v ruke Iphone, fancy šaty, lodičky. Ja rifle za 30 eur, tričko 10 eur, športová taška za pár šupov, trojročné tenisky. Kamoška sa na mňa pozerala a bolo vidno, akokeby jej ma bolo ľúto... že mi zavolá a ideme na kávu. Stretli sme sa cez víkend na káve. Ona mi išla ponúkať prácu vo Farmasi, ako sa mi bude dariť, ako mi zmení život, ako sa postavím na nohy, ako budem konečne sama sebe pani. Že pomohla už mnohým ženám v podnikaní. Hovorím jej Lenka, ja som v pohode. Som sama sebe pani, robím kedy chcem, mám flexibilitu, kompetencie, cestujem, mám benefity, mám sa dobre.... Že určite nemám finančnú slobodu. Hovorím je Leni, čo znamená finančná sloboda? Niečo nad 3k netto? Nad 5k netto? Tak to mám, som niekde uprostred. Ja nepotrebujem sa púšťať do MLM predaja. Tak spozornela... asi nerátala s tým, že šedá myška ako ja, bude možno inde ako ona. Neviem koľko môže zarábať, ale keď som sa pozrela bližšie, tak som zrazu videla ošarpanú manikúru, špinavú kabelku, iphone podľa mňa viac ako 8r s rozbitým displejom ... a na ruke atrapu apple watch. Prišlo mi to smiešne. Ako sa chceme hrať na niečo, čo nie sme a keď stretneme niekoho skromne oblečeného, automaticky rátame, že bude na tom horšie a treba ho spasiť. Keď sme odchádzali povedala, že to zatiahne a v peňaženke lovila drobné. Vybrala som zlatú kreditku a zaplatila som to. Zapozerala sa na mňa, zamrzla a už sa mi neozvala. Zamýšľam sa nad tým, ako škatuľkujeme ľudí. Keď si dám do ruky moju Chanel boy kabelku, už budem OK?

Strana
z2
anonym_6e378c
Včera o 19:11
@anonym_autor

@sickynickyobsadene to keby som vedela :D. Mala som ju 2x na jednej akcii. Vonku si ju neberiem, pridem si trapne. Neviem preco.

@anonym_autor trapny je cely tento tvoj pribeh.

katkazatka
Včera o 19:11

A potom si sa zobudila....😁
Fajn pribeh. Pises poviedky?

anonym_228107
Včera o 19:12
@anonym_autor

@anonym_228107 nepochybujem o tom, že je pár ľudí, ktorí sú v tom naozaj dobrí a našli sa v tom. Jej som však neverila nič. Ani nos medzi očami. Ale bolo to milé, tie techniky, čo skúšala.

@anonym_autor Podľa mna kto je dobrý v MLM musí byť osobnostne otrasná povaha. Vlezlý, falošný, drzý, klamársky, bezchrbtácky, manipulačný, nátlakový...Naštastie takého nikoho bližšie nepoznám, ani nechcem. Ale verím že takýchto ľudí je plná politika, aj mnohé vedúce funkcie v korporátoch atď.

anonym_c43b19
Včera o 19:15

No, spisovateľka z teba nebude, až príliš patetické. Pôsobíš ako slaboduchý človek, ktorý sa musí chváliť svojim príjmom a snažíš sa to zaobaliť aká si navonok skromná. Taká trošku atrapa ako tá kabelka.

anonym_c134f1
Včera o 19:16

Mala drahe auto ale atrapu apple watch? Ako sa vlastne rozozna atrapa apple watch?

Neverim tomuto ani tuk. Daky slaby brigadnik toto.

anonym_28a4f6
Včera o 19:17
@anonym_c134f1

Mala drahe auto ale atrapu apple watch? Ako sa vlastne rozozna atrapa apple watch?

Neverim tomuto ani tuk. Daky slaby brigadnik toto.

@anonym_c134f1 mozno mala aj atrapu draheho auta 😀

anonym_06c89b
Včera o 19:19

Esteze si tak jednoducha na rozdiel od nej ze si MUSELA spomenut zlatu kreditku 😃

sickynickyobsadene
Včera o 19:27

Juj , ale vas žerie tá zlata kreditka.😆

anonym_afcf65
Včera o 19:29

Aj moja kamarátka má večne zlatú kreditku( svoju na kávu nenosím pri sebe) a vždy ju pošlú platiť k pultu jak otkundesa, tak vyťahujem drobné, aby nemusela vystáť jamu v plnom podniku..
Keš je keš👌

danielad9
Včera o 19:32

Aj som ti to baštila, teda po tú zlatú kartu :D

marijan2025
Včera o 19:35

@anonym_autor Páči sa mi ten príbeh, tá úprimnosť.Si sama, sebou si vzor.Vzor , že sa nemusíme na nič a nikoho hrať,aby sme boli hodnotní.Radsej budem sám sebou s fit náramkom xiaomi za 40€ ,ako sa hrať na niekoho, kým nie som s apple watch za 500€. Ty si nie šedá myška,ty opakujem si vzor.Bud aj naďalej taká, aká si,sama sebou.
( Samozrejme, že človek môže byť sám sebou s hodinkami aj za 5000€ a nemusí sa na nič hrať)

anonym_c4eba7
Včera o 19:55

@anonym_autor kup si chanelku bude ti lepsie. Ja tiez zarabam 4000€ mesacne a podla toho vyzeram😃😃

alizea
Včera o 19:59
@anonym_c4eba7

@anonym_autor kup si chanelku bude ti lepsie. Ja tiez zarabam 4000€ mesacne a podla toho vyzeram😃😃

@anonym_c4eba7 No jasné... lebo na tomto diskusnom fóre všetky ženy zarábajú minimálne 4000 € mesačne. 😀

anonym_c4eba7
Včera o 20:00
@alizea

@anonym_c4eba7 No jasné... lebo na tomto diskusnom fóre všetky ženy zarábajú minimálne 4000 € mesačne. 😀

@alizea to si ako myslela?

alizea
Včera o 20:06
@anonym_c4eba7

@alizea to si ako myslela?

@anonym_c4eba7 No tak, že ti to neverím. Vždy, keď je tu debata, kto koľko zarába, tak zrazu každá má plat aspoň 4000 € .

akbara77
Včera o 20:12

@anonym_autor ty nie si ok ani s ani bez tej kabelky. Ja ľudí hodnotím podľa.spravania, nie.podla telefónu a platu. Ty očividne áno. Tričkom za 10 eur to nevyrovnás.

anonym_28a4f6
Včera o 20:13
@alizea

@anonym_c4eba7 No tak, že ti to neverím. Vždy, keď je tu debata, kto koľko zarába, tak zrazu každá má plat aspoň 4000 € .

@alizea ja ked pocuvam tie nareky opozicie ako sa tu mame zle tak si spomeniem na kona a hned viem ze kecaju. Ved tu mamicky davaju svoje realne pribehy a vidim ze sa mame fantasticky. Bio eko raw, stravuju sa vyhradne v DMku a v Yeme. Same dovolenky, fashion, domy s bazenmi kazda zaraba min 3litre za pracu z domu popritom ako dieta cez obed spi. Raj na zemi 😀

anonym_c4eba7
Včera o 20:15
@alizea

@alizea tak never 😃😂 nechápem prečo by som si to vymýšlala

anonym_c4eba7
Včera o 20:15
@anonym_28a4f6

@alizea ja ked pocuvam tie nareky opozicie ako sa tu mame zle tak si spomeniem na kona a hned viem ze kecaju. Ved tu mamicky davaju svoje realne pribehy a vidim ze sa mame fantasticky. Bio eko raw, stravuju sa vyhradne v DMku a v Yeme. Same dovolenky, fashion, domy s bazenmi kazda zaraba min 3litre za pracu z domu popritom ako dieta cez obed spi. Raj na zemi 😀

@anonym_28a4f6 hej ja akirat nerobim na Slovensku ale v Česku. Na Slovensku by som taky plat nemala 😃

anonym_28a4f6
Včera o 20:18
@anonym_c4eba7

@anonym_28a4f6 hej ja akirat nerobim na Slovensku ale v Česku. Na Slovensku by som taky plat nemala 😃

@anonym_c4eba7 uf tak na cechy dost malo, ja to mam na Slovensku a tesi ma ked vidim ze to maju takmer vsetky. Sem tam nejaka napise ze nevie vyzit z 3000 na mesiac, ale je to len nejaka ojedinela chudera ktora je leniva robit ked jej decko spi tak ma menej no.

anonym_ec3482
Včera o 20:19

Tento príspevok vomne vyvolal rovnako neznesiteľne nechutné pocity , ako keď ráno pri kávičke otvorím fb a od “Zomri” mám cez celú obrazovku telefónu Ficov alebo Šukajov ksicht.

anonym_28a4f6
Včera o 20:23
@anonym_ec3482

Tento príspevok vomne vyvolal rovnako neznesiteľne nechutné pocity , ako keď ráno pri kávičke otvorím fb a od “Zomri” mám cez celú obrazovku telefónu Ficov alebo Šukajov ksicht.

@anonym_ec3482 tak dnes to zabral ficov syn, ktoru stranku som rano v buse otvorila tam on. A odvratim zrak vonku a tam cez celu zastavku ksicht ministra "voda, poda, ľes, ťipos" az ma striaslo.

anonym_ec3482
Včera o 20:27
@anonym_28a4f6

@anonym_ec3482 tak dnes to zabral ficov syn, ktoru stranku som rano v buse otvorila tam on. A odvratim zrak vonku a tam cez celu zastavku ksicht ministra "voda, poda, ľes, ťipos" az ma striaslo.

@anonym_28a4f6 nástrahy všade , treba zrušiť internety , stačí že môj 5 ročný syn chodí od reportáže o novej nemocnici z minulého týždňa , po dome a nič iné nepočúvam len “do psej matere”

estellas
Autor odpoveď zmazal
anonym_2f34f9
Včera o 22:24

@anonym_autor ty si kedysi písala scénare do relácie Crn Crn? Kde Majster N vybľakoval na deti, že chúďa moje osprostené? Lebo tak pôsobí táto tvoja storka. Veľmi úboho.

anonym_2f34f9
Včera o 22:27
@alizea

@alizea nie všetky, ale nájdu sa. Aj viac 😘
Mk má viac ako milión užívateľov, keby aj "len" 10 000 diskutujúcich tu napísalo, že má 10 000 mesačne netto kľudne, prečo nie?

anonym_b5afd4
Včera o 22:32

Si trápna, ako celý tvoj príspevok. Tieto farmasi MLM hviezdy berú rad radom všetko,.čo im pride do cesty. Su horšie, ako jehovisti. Ale tvoja poznámka o zlatej kreditke povedala veľa o tvojej úrovni.. keď zarábam niekolko K mesačne, cestujem, mam benefity, tak nepotrebujem kreditku. Žiadnu, nieto zlatu. V dnešnej dobe vyuzivaju kreditku finančne negramotni ludia, ktori sa hraju na nieco , co niesu. Zaplatia s kreditky do 45 dni z vyplaty vratia. A takto to točia dokoločka. Keď sa mam dobre, zarabam , tak platim z vyplaty a nie kreditky.

anonym_497fe3
Včera o 22:45

Chýbal už len potlesk celej kaviarne a slza dojatia v očiach čašníka, keď si vytiahla tú zlatú kreditku. Na to, ako hrozne ti nezáleží na výzore a škatuľkovaní, si jej stihla zrátať vek iPhonu, ošarpanú manikúru aj fejkové hodinky za tri sekundy. Možno keby si tú energiu z detailného skenovania cudzích životov investovala do seba, nemusela by si na internete hľadať uznanie za to, že si zaplatila dve kávy. 😀
No dobre, zasmiali sme sa...ale tento tvoj príbeh má len jednu chybu 😀 že sa nikdy nestal. Nabudúce, keď si budeš vymýšľať rozprávku na masírovanie vlastného ega, skús vynechať tú zlatú kreditku a Chanel kabelku, lebo z tej skromnej šedej myšky ti trčí strašne lacný komplex.

Strana
z2