icon

Čo najčastejšie závidíte ostatným ľuďom?

20. feb 2026

Ahojte. Co najcastejsie zavidite niekomu, kamoske, kamosom . Je nieco take k comu sa casto vraciate a vsimate si sama na sebe ze zavidite niekomu okolo seba co vy nemate? Majetok? stastny zivot? Lasku? Krasne telo? a Komu a preco?? .... je nieco take co by ste proste chceli a nemate? ... poprosim aby pisali iba tie ktore ozaj zavidia. Dakujem.

Strana
z5
anonym_cfaeb7
20. feb 2026

@anonym_autor nikomu nič

anonym_99c8d4
20. feb 2026

Obdivujem všeličo, ale nezávidím

anonym_b83143
20. feb 2026

celozivotne závidím konfekčnú veľkosť topánok, s mojim 44 na to mám hádam právo 😀 a inak nič

anonym_fb25b4
20. feb 2026

Ked niekto cestuje viac ako ja 🙈 Prajem im to ale je tam aj zavist.

anonym_0fb689
20. feb 2026

pozitivne zavidim ze niekto vela cestuje, a motivuje ma to.
lebo je rozdiel zavidieť negatívne a pozitívne že ta to motivuje.

anos18
20. feb 2026
@anonym_b83143

celozivotne závidím konfekčnú veľkosť topánok, s mojim 44 na to mám hádam právo 😀 a inak nič

@anonym_b83143 mimo témy: kde si kupuješ topánky? Ja mám 43

anonym_b8d60e
20. feb 2026

Majetok "bez rpace" -- v zmysle dedenie, alebo stastie narodit sa v bohatej rodine. Menila by som s nimi? Castokrat nie,lebo vztahy v rodine teda dobre nemaju...ale dostat domcek s velkou zahradou? Hmmmm

anonym_6ac762
20. feb 2026

Závidím keď je niekto zdravý. Zdravie nie je samozrejmosť.

anonym_54d22e
20. feb 2026

Zavist je zla vlastnost.Takze nikomu nic nezavidim,ani cestovanie,lebo sa na to nadreli a oddych potrebuje kazdy,aspon v tom lete alebo aj cez zimu do tepla.Nic nieje zadarmo,vsetko stoji hlavne kopu usilia,tak si to ti ludia zasluzia.
Kto nie je spokojni zo svojim zivotom,potom nastava tato zla vlastnost.

cuvienka
20. feb 2026

nenazvala by som to zavistou, len niekedy tuzim po niecom takom, ako ma niekto iny. a rozhodne nezavidim kamoskam, s nimi sa vzdy tesim, co dosiahli alebo ako ziju.

anonym_c3d3f4
20. feb 2026

@anonym_autor velku rodinu, deti. Lebo som po tom vzdy tuzila a nikdy to nevyslo. Teraz som stara a som uplne sama.

bomba36
20. feb 2026

Tým, ktorí vedia tak krásne nazdobiť medovníky. Mne to nikdy nešlo.

anonym_f83bca
20. feb 2026

neviem, či sa to dá nazvať závisťou..ale vždy som túžila byť priebojnejšia, tento rok budem mať 40 a už sa mi to v živote nepodarí byť iná, to jednoducho musí mať človek v sebe a túžila som byť štíhlejšia (celý život bojujem s kilami navyše), áno viem, že to závisí od mojej pevnej vôle, ale tu je to trochu aj o genetike, keď vidím koľko toho moje kolegyne zjedia, ja zjem tak polovicu a som ak balón 🙄 neviem, či je to závisť, skôr túžba vyzerať a chovať sa inak no..ale vždy si poviem, nie každý môžme byť rovnaký a som zdravá, tak človek viac nepotrebuje

anonym_3001e1
20. feb 2026

Ja zavidim niekomu ako vie zvladat stresove a vypate situacie, vychovu deti resp. Ze ani nevedia ako a maju super slusne vychovane deti, uspesne v skole a neskor aj v zivote.. ja mam bohuzial smolu ze toto neviem/ nezvladam.. dieta mam s poruchou spravania, pravdepodobne PAS.. a neviem ako to zvladat .. v skole same problemy len.. tak toto veru zavidim.. ten klud a stastie z deti.. 😞😞 a chapaveho muza, ktory pri vas stoji aj v tazsich chvilach..

nicicka
20. feb 2026

To čo majú iní a chcela by som aj ja, tak sa snažím dosiahnuť vlastným úsilím. Zväčša sa to darí. Driem v posilke aby som bola zdravá, silná a ako-tak vyzerala. Driem v práci aby som cestovala. Som s tým ok. No čo ma vie naozaj vytočiť je, keď mi niekto povie, kto o tom nemá ani šajnu koľko úsilia to stojí, že sa flákam alebo že sa nenarobím. Väčšinou je to niekto kto nepracuje, je doma a ma zarobené lebo partner sa postará...To sa mi vtedy nožík otvára vo vrecku 😁

veselo_neveselo
20. feb 2026

Ja som citala o takom koncepte "Love it for you, want it for me". Ze nie zavist, ale uznanie, ze niekto ma nieco, co na nich obdivujem, a chcela by som to vediet aj ja.

Netyka sa to ale veci ako "velke modre oci", lebo to nema zmysel. Skor veci ako organizacne schopnosti, zrucnost nieco s kludom a vtipom vysvetlit, mam znamu co ma tak neskutocnu schopnost viest zaujimave rozhovory ... Take ano, take mam 🙂

slavomira236
20. feb 2026

@anonym_autor ja sa nejaka nestaram kto co ma kade chodi co robi a mam pokoj

fadama
20. feb 2026

Každý sen tam tam závidí a kto tvrdí, že nie tak klame. Ale na mk som už zvyknuta 😂
Ja závidím tiež pár vecí 😂😂
Ale niekomu neskodim, nikoho za to nehresim 😂😂

anonym_d74bd3
20. feb 2026

pekne vysportovane telo na zene, hadam raz sa mi zadari, zatial som leniva a len zbozne obdivujem 😉

anonym_85c34e
20. feb 2026

V dobrom závidím ľudom asertivitu, ja som hrozný people pleaser. Dosť mi to komplikuje život a neviem či sa to niekedy zmení.

ktobytobolpovedal
20. feb 2026

Neviem ci by son to nazvala, ze zavidim, ale vysku 😂😂😂😂 (mam 153cm, cize je to pochopitelne 🤭)

sara07
20. feb 2026

nezavidim , ked niečo chcem alebo chcem zmenit urobim pre to niečo , aby sa to zmenilo a ak to potrebujem k životu aby som to mala
uprimne zavidim jednu vec určite čechom ich prezidenta .... ich dane, odvody , cenu ,podmienky na život, pracu a podnikanie, zavidim poliakom ako sa super vyhrabali z chudoby a ta krajina je uplne niekde inde ... ano tieto dve veci zavidim, len žial toto je niečo čo ja sama nezmenim

sara07
20. feb 2026
@anonym_85c34e

V dobrom závidím ľudom asertivitu, ja som hrozný people pleaser. Dosť mi to komplikuje život a neviem či sa to niekedy zmení.

@anonym_85c34e su na to kurzy na asertivitu, s cvičeniami, rozoberanie situacii , skus

autor
20. feb 2026
@ktobytobolpovedal

Neviem ci by son to nazvala, ze zavidim, ale vysku 😂😂😂😂 (mam 153cm, cize je to pochopitelne 🤭)

@ktobytobolpovedal toto je inak vec ktoru od kamaratok casto pocujem , asi najcastejsie cize to bude skoro normal.

autor
20. feb 2026
@anonym_d74bd3

pekne vysportovane telo na zene, hadam raz sa mi zadari, zatial som leniva a len zbozne obdivujem 😉

@anonym_d74bd3 aj s tymto asi druhym najcastejsim sa stretavam, ale vzdy za tym pocujem. mne sa nechce na tom pracovat. podobne ako u teba. cize je nas takych vela 🙂

simsalabim
20. feb 2026

Nemyslim si, ze zavidim, len si obcas povzdychnem, ze by bolo super mat tolko penazi, tolko cestovat, nemusiet vstavat do prace, mat pomoc v zahrade, mat bazen, mat dar vyrecnosti, mat kucerave vlasy, nemat okuliare....

autor
20. feb 2026
@anonym_c3d3f4

@anonym_autor velku rodinu, deti. Lebo som po tom vzdy tuzila a nikdy to nevyslo. Teraz som stara a som uplne sama.

@anonym_c3d3f4 to mi je velmi luto.

autor
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_c3d3f4 to mi je velmi luto.

@anonym_autor skoro vsetko ako ty mam, a stastim to tiez nedokazem nazvat. Ver ze mozno prave tak si stastna ako to mas teraz.

marci9
20. feb 2026

zdravie

danculka25
20. feb 2026

Nikomu nič,závisť je veľmi zlá vlastnosť a zožerie roky života zbytočne .Nech si každý užíva to,čo nadobudol a čo mu bolo nadelené.

Strana
z5