Čo najhoršie vám spravil blízky človek?
Čo najhoršie vám spravil muž ? Alebo iná blízka osoba. Ako zle sa k vám zachoval, také že si to zapamätáte do konca života.
Alebo nemusí byť vám ale počuli ste o tom.
Z osobnej skúsenosti mi nenapadne nič hrozné, nemám žiadne traumatické skúsenosti s tým, že by mi niekto ublížil. Najhoršie čo mi napadá z počutia, že muž predával svoje nevlastné neplnoleté dcéry na prostituciu, ich matka u nás kedysi pracovala, teraz išla do basy, lebo o tom vedela.
ze ma muz podviedol
Brat mi navrhol aby som doopatrovala otca, že on nič nebude chcieť z rod. domu, za tú starostlivosť mi všetko nechá.
Po pohrebe mi povedal že som si to vymyslela, že on o ničom nevie.
Brat mi navrhol aby som doopatrovala otca, že on nič nebude chcieť z rod. domu, za tú starostlivosť mi všetko nechá.
@anonym_20d127 to vážne 🥺
@anonym_autor mne moja tučná spolužiačka na základnej škole povedala, že som taká chudá preto, ze mam pásomnicu a tá pásomnica zje všetko za mňa. Dodnes si ten deň pamätám 😥.
Sesternica sa chcela vyspať s mojim chlapom . Surovo si s ním pisala o sexe o tom ako mu dovoli anal keď ho somnou nema . Kym pisala s nim ona pisala mne ci preferujeme aj anal atď hrala to na to že by to chcela skúsiť ale nevie ake to je . Je tomu už dobrých 13/14 rokov. Dodnes si spomínam ako som v emailu našla odpoveď správy z fb ako mu poslala cmuk .
Sesternica sa chcela vyspať s mojim chlapom . Surovo si s ním pisala o sexe o tom ako mu dovoli anal keď ho somnou nema . Kym pisala s nim ona pisala mne ci preferujeme aj anal atď hrala to na to že by to chcela skúsiť ale nevie ake to je . Je tomu už dobrých 13/14 rokov. Dodnes si spomínam ako som v emailu našla odpoveď správy z fb ako mu poslala cmuk .
@anonym_71b19d moja kamarátka z mladosti sa tiež vyspala s mužom svojej sesternice, a ešte sa tým chválila. Nie je to tá istá? Okres PB.
@anonym_20d127 je to smutné, ale to bolo potrebné ošetriť kým otec žil. Netreba v takýchto prípadoch dôverovať.
Mne nie, ale partnera v detstve otec fyzicky týral a neskôr bývalá žena aj s jej rodinou mu dosť naubližovali psychicky, až sa pokúsil spáchať samovraždu a tých pokusov bolo viac. Dodnes má psychické problémy.
@anonym_71b19d a on jej odpovedal? este ste spolu?
@anonym_autor mne syn povedal ze by chcel za rodicov nie nas ale tych spoluziakovych / spoluziakov otec alkoholik a matka mentalna subnorma/
Z osobnej skúsenosti mi nenapadne nič hrozné, nemám žiadne traumatické skúsenosti s tým, že by mi niekto ublížil. Najhoršie čo mi napadá z počutia, že muž predával svoje nevlastné neplnoleté dcéry na prostituciu, ich matka u nás kedysi pracovala, teraz išla do basy, lebo o tom vedela.
@anonym_591007 mne nie blizky clovek , ale no kolega , sexualne zneuzival a predaval nevlastnu dceru ( do 10 rokov malo to dievca) sedi , ale pre mna to bola taka info , ze normalne som sa ledva nezgrcala ...
@anonym_autor moja mama, pri rozvode uviedla, ze sa vzdava dietata v prospech otca a neskor, ked som chodila na VS podavala opakovane navrhy na znizenie vyzivneho, pisala niekolkostranove vyjadrenia, aka-onaka som, ze sa nechavam vydrziavat frajerom (od strednej skoly som chodila s chlapcom, ktory ziez studoval, naozaj neviem ako ma mohol vydrziavat), musela som sa 3x dostavit na sud, 2x ziadost zamietli, treti krat schvalili, lebo medzicasom isla na invalidny dochodok, klesol jej prijem. Na sud som chodila sama, mala som v tom case uz 18, velmi zle som to psychicky zvladala, ale pred vsetkymi som sa tvarila, ze to zvladam. velmi vela zleho by som mohla napisat, ale snazim sa na to nemysliet, nevidela som ju uz 15 rokov… a hlavne je to ta najsilnejsia motivacia, chcem byt mamou, aku som ja nikdy nemala. A mam pocit, ze to zvladam dobre🙏🏻zbytocne sa nevrtam v minulosti.
@anonym_autor moja mama, pri rozvode uviedla, ze sa vzdava dietata v prospech otca a neskor, ked som chodila na VS podavala opakovane navrhy na znizenie vyzivneho, pisala niekolkostranove vyjadrenia, aka-onaka som, ze sa nechavam vydrziavat frajerom (od strednej skoly som chodila s chlapcom, ktory ziez studoval, naozaj neviem ako ma mohol vydrziavat), musela som sa 3x dostavit na sud, 2x ziadost zamietli, treti krat schvalili, lebo medzicasom isla na invalidny dochodok, klesol jej prijem. Na sud som chodila sama, mala som v tom case uz 18, velmi zle som to psychicky zvladala, ale pred vsetkymi som sa tvarila, ze to zvladam. velmi vela zleho by som mohla napisat, ale snazim sa na to nemysliet, nevidela som ju uz 15 rokov… a hlavne je to ta najsilnejsia motivacia, chcem byt mamou, aku som ja nikdy nemala. A mam pocit, ze to zvladam dobre🙏🏻zbytocne sa nevrtam v minulosti.
@anonym_298ba4 ❤️ velmi smutne ☹️
Ked som pri porode ledva prezila a svokra mi v porodnici povedala po porode ze aka som tučná, ze vobec nevyzera ze som porodila
@anonym_7ce648 Si jej mala povedať, že sa nevieš dočkať na jej Kare ako sa parádne naješ. :D
Najhorsie bolo, ked ma byvaly (psychopat) skrtil, ten pocit nikdy nezabudnem, ked som si uvedomila, ze odbila moja posledna hodina. Nebola som s nim dlho a doslova som utiekla.
Ked som pri porode ledva prezila a svokra mi v porodnici povedala po porode ze aka som tučná, ze vobec nevyzera ze som porodila
@anonym_7ce648 To mi nieco pripomina🙂)...Ked prisiel svokor so svokrou do nemocnice na dalsi den po prirodz.porode navstivit svojho prvorodeneho vnuka kt. mal 54cm a 4.03kg mi zatne svokor: Ach Vierka brucho mas akoby si mala dvojicky...Si nevies ani predstavit ako sa ma to dotklo a slzy sa mi tisli do oci.....
Každý robí chyby ze áno? Odpustila som zabudla som
Ked mi po smrti brata (mal 9 rokov) - asi aneuryzma, povedala moja stara mater, ze za to mozem ja. Lebo som ho bila po hlave (mala som 10). Dodnes neviem, co to vlastne do slaka malo znamenat.....
Svokra na nás poslala exekúciu, zablokovali nám aj účet, kvôli tomu som z večera do rána prišla o mlieko. Dve maličke deti ani mlieko ani plienky ani peniaze.
Moja veľmi blízka osoba mi ukradla peniaze našetrené na svadbu a na dovolenku.Odpustené.
Bývalý snúbenec ma skoro zabil. Odvtedy smola na muzov, stale pride do života nejaký kreten. Ten posledný ma po roku a pol vztahu jednoducho bez slova alebo pre mna nejakych znamych problemov ghostol. Jeden den som bola laska, zlatko a na druhy den ticho. Uz su tomu 3 tyzdne
@anonym_autor hmm.. tak čo som si ja zapamätala je moja babka .. bola som ešte malá, bývali sme u babky lebo naši stavali dom. Babka je z tých veľmi pobožných. Ja a rodičia sme síce veriaci ale nepraktizovali sme to a nechodili sme pravidelne do kostola. Babke to vadilo a vyhodila nás z domu. Dom ktorý stavali rodičia bol viac menej obývateľný, v izbách boli postele aj keď zvyšok nebol dokončený ale bolo nejak tesne pred zimným obdobím a naši ešte čakali kým nám spravia plyn aby sa dal topiť. Keďže nás babka vyhodila kvôli tomu že sme nesedeli každú nedeľu v kostole v prvej lavici, tak sme teda šli do našej nedokončenej novostavby, kúpili sme elektrické ohrievače a museli sme vydržať takto.. nedoplatok potom prišiel riadny za elektrinu. Tie ohrievače museli ísť skoro non-stop.
Odvtedy som zanevrela na kostol a podobné veci. Viac situácií v živote som zažila takých kedy ľudia čo sedia v prvej lavici v kostole robili zlo, čo by som ja ktorá do kostola nechodí nikdy neurobila. Takto silno veriaci ľudia by mali konať dobro , nie naopak
@anonym_71b19d moja kamarátka z mladosti sa tiež vyspala s mužom svojej sesternice, a ešte sa tým chválila. Nie je to tá istá? Okres PB.
@weronika171717 nie nie je . Urobila som taky rachot ze samozrejme výhovorky že to kolegovia písali s nou atď, s nou som tiež urobila rachot a od vtedy nie sme v kontakte
Sesternica ma cele detstvo sikanovala tak, ze mam dnes traumu a ADHD, co mi pravdepodobne sposobil ten chronicky stres. Ona je dnes instagramova celebrita, ktoru vela z vas pozna, ktora si vybudovala imidz na udrzatelnosti, sulade s prirodou, zenovou rovnovahou a kadejakymi inymi sprostostami, a nikto nic nevie.
@anonym_71b19d a on jej odpovedal? este ste spolu?
@anonym_a2d845 ano . Celu konverzáciu som čítala. Urobila som randal . Ano sme spolu nepodviedol ma . Od tej doby sa zmenilo veľa ale k lepšiemu a s nou nie som v kontakte
Sesternica ma cele detstvo sikanovala tak, ze mam dnes traumu a ADHD, co mi pravdepodobne sposobil ten chronicky stres. Ona je dnes instagramova celebrita, ktoru vela z vas pozna, ktora si vybudovala imidz na udrzatelnosti, sulade s prirodou, zenovou rovnovahou a kadejakymi inymi sprostostami, a nikto nic nevie.
@anonym_3f708b ADHD je vraj vrodené.
@anonym_3f708b ADHD je vraj vrodené.
@weronika171717 Kombinacia vrodenej predispozicie a vonkajsich faktorov.