icon

Čo najhoršie vám spravil blízky človek?

Dnes o 14:30

Čo najhoršie vám spravil muž ? Alebo iná blízka osoba. Ako zle sa k vám zachoval, také že si to zapamätáte do konca života.
Alebo nemusí byť vám ale počuli ste o tom.

Strana
z2
anonym_c74d72
Dnes o 16:08

Psychicky ma deptal cele detstvo aj pubertu otec tak,ze nemam ziadne sebavedomie,nikomu neverim, ani ked ma niekto pochvali, mam fobie, a ako bonus som si z toho odniesla psychicke ochorenie,s ktorym zapasim uz roky neuspesne, a ktore mi vyrazne obmedzuje zivot. V zivote nepochopim,ako dokaze byt jeden chlap tak hnusny k svojmu "dievcatku".

anonym_909622
Autor odpoveď zmazal
anonym_50cb27
Dnes o 17:23

@anonym_autor opustil ma.

anonym_639cc1
Dnes o 19:10

Ked mal syn jeden rok mama objednala krasnu tortu naozaj som sa tešila a mali sme krásne fotky, oslava bola u nej doma na zahrade s celou rodinou kedže má velký dvor
na druhé narodky sme sa dohodli že objedná zase , ako sa bližila oslava pýtala som sa či ju objednala že áno , prišiel deň oslavy rano sa pýtam kde je torta že pojde neskor po ňu
na obed že kde je torta a ona že bude o chvilu
potom okolo 13 zmizla našla som ju v letnej kuchynke ako dáva na seba 3 mrazené torty z kauflandu jednu velku a dve male na seba a nato čokoládové ozdoby že torta pre syna
kukala som ako puk
neviem či je to najhoršie čo mi kto urobil ale také sklamanie som v živote nezažila , vždy ked si nato spomenie je mi do plaču je to už 5 rokov ale viem že nikdy nezabudnem a ona sa tvárila akoby to bolo v poriadku všetko , peniaze na tortu boli žiadny dovod prečo to spravila nepovedala

unknowname
Dnes o 19:18

@anonym_autor Mne ublížilo veľa blízkych ľudí a veľmi fakt veľmi až tak že to na mne zanechalo to že z citlivého chlapca sa stal kameň muž

anonym_197364
Dnes o 19:45
@anonym_7ce648

Ked som pri porode ledva prezila a svokra mi v porodnici povedala po porode ze aka som tučná, ze vobec nevyzera ze som porodila

@anonym_7ce648 no toto mi povedala presne v rovnakej situácií moja vlastná mama. po hroznom pôrode, keď sme boli v ohrození života ja aj dcérka. verím, že karma to takým ľuďom vráti skôr či neskôr a v horšom.

anonym_b0fdb7
Dnes o 19:49

@anonym_autor Prestal so mnou z nicoho nic spavat, zacal ma odmietat intimne a ked som sa dozadovala vysvetlenia, tak mi povedal ze: " posobim odpudzujuco ". A to som bola uz cca v 8 tyzdni tehotna s nasim tretim dietatom. A najhorsie, ze to vobec neriesil, tvaril sa akoby sa nic nestalo akoby to vsetko bolo v poriadku ze spolu nemame nic. Takmer 2 roky to bolo takto. Potom som mu uz vazne povedala, ze sa rozvediem, ze takto nechcem zit. Tak sme to nejak zacali davat dokopy. Ale uz to nie je ono. A mna tym tak strasne zranil. Nieco vo mne sa tymto zlomilo. Mna by ani nenapadlo, ze nieco take budem pocut od akoze milujuceho muza. Uplne ma odstrihol od seba. A to som ho ja fakt nikdy ( az na chorobu) nikdy neodmietala v posteli. Skratka, cele sa to tymto medzi nami totalne pokaslalo.

weronika171717
Dnes o 19:53
@anonym_639cc1

Ked mal syn jeden rok mama objednala krasnu tortu naozaj som sa tešila a mali sme krásne fotky, oslava bola u nej doma na zahrade s celou rodinou kedže má velký dvor
na druhé narodky sme sa dohodli že objedná zase , ako sa bližila oslava pýtala som sa či ju objednala že áno , prišiel deň oslavy rano sa pýtam kde je torta že pojde neskor po ňu
potom okolo 13 zmizla našla som ju v letnej kuchynke ako dáva na seba 3 mrazené torty z kauflandu jednu velku a dve male na seba a nato čokoládové ozdoby že torta pre syna
kukala som ako puk
neviem či je to najhoršie čo mi kto urobil ale také sklamanie som v živote nezažila , vždy ked si nato spomenie je mi do plaču je to už 5 rokov ale viem že nikdy nezabudnem a ona sa tvárila akoby to bolo v poriadku všetko , peniaze na tortu boli žiadny dovod prečo to spravila nepovedala

@anonym_639cc1 podľa mňa by si jej hneď povedala, že od nej tortu nechceš, ak by ti navrhla, že ju prichystá. Akože chápem, ak dala na seba torty z Kauflandu. Ale možno chcela mať len pocit a radosť z toho, že má vnúča tortu ňou pripravenú. Možno to ani zle nemyslela, len sa ti to bála navrhnúť. 😉🩷

anonym_358878
Dnes o 20:34

@anonym_autor keď manžel, ktorého som milovala a myslela som si, že aj on miluje mňa, ma zmlátil. Nerozviedla som sa hneď, vydržala som ešte 6 rokov. A potom priateľ, s ktorým sme si fantasticky rozumeli a myslela som, že budeme spolu do konca života, ma podviedol.

beata_k
Dnes o 20:46
@anonym_639cc1

kukala som ako puk

@anonym_639cc1 Mrazena torta z Kauflandu ( ktora je mimochodom celkom fajn) je to najhorsie, co sa ti v zivote stalo? Tak si celkom stastna zena, ti poviem.

zuzanka.zuzu
Dnes o 20:48
@anonym_639cc1

kukala som ako puk

@anonym_639cc1 hotová pohroma 🙈 ty si princezná z rozprávky či odkiaľ si spadla?

jamimo
Dnes o 21:49

Pracovala som dlhé roky s ľuďmi a to by človek neveril, čoho sú ľudia schopní. To keď človek v začiatkoch počul, povedal si, tak to snáď nie....Ale áno, deje sa 🫣 a kruto. Okrem podvodov, nevery, násilia, okradnutie od rodiny, klamstiev, intríg, rôznych trestných činov si pamätám najviac matku dcéry, ktorá spáchala vraždu. Neodpustiteľné.
Zo ZŠ som mala spolužiaka, ktorému otec zavraždil mamu. Alebo spolužiačku, ktorej manžel spával s jej mamou ( svokrou). Aj táto diskusia a príspevky v nej sú "krásny príklad" toho, že rodinu si niekto nevyberie a niekedy najlepšie 10 000 km od nej čo najďalej. A darmo tu v iných diskusiách budú romanticky ospevovať vzťahy medzi súrodencami a silu odpustenia. Niekedy sa fakt nedá. Bohužiaľ, aj taký vie byť život.

Strana
z2