Čo robiť, keď som gay a čelím nepochopeniu?
Ľudia sa mi smejú že som romak ale mňa to k dievčatám nepriťahuje proste mama ma chcela vydediť za to otec že som hanba romakov a páči sa mi jeden chalan ale je biely ale napísal mi včera že by to so mnou skúsil no neviem budem rád za odpovede🫶🏻
Co ta vobec drzi doma? Mazaj sa osamostatnit a zi si svoj zivot ako chcs ty a nie ako chce niekto iny komu na tebe ajtak nezalezi
Máš prácu? To by ťa malo hlavne zaujímať a nie dedenie. Sexuj s kým chceš, na to zvolenie rodičov nepotrebuješ. Načo dospelý muž býva s rodičmi vo svojej detskej izbe,? A s koľkými ďalšími súrodencami ? Môžeš žiť sám, na ubytovni robotníckej, v zdieľanom podnájme, ak nie si špinavý a lenivý, nie je problém.
Kamo život máš len jeden.. Pracuj, osamostatní sa a nájdi lásku hoci aj muža je to úplne jedno len bud šťastný 🍀🫶
Citujem moju 9.rocnu dcéru:” mami, keď ťa ľúbim a páčiš sa mi, to znamená, že som lesba?”
Tvoja sprava je ako otázka mojej 9.rocnej dcéry. Tiež nemá poňatia, čo vlastne splietala….
Si odkazany na dedicstvo po rodicoch? Postav sa na vlastne nohy a zi svoj zivot ako ty chces. Alebo sa drz rodiny. Co ine sa ti da poradit?
Tvoja sprava je trochu chaoticka … Byt gay a rom sa nevylucuje, rovnako ako byt rom amat “bieleho” frajera … akeho si najdes. Takeho budes mat. Ziv sa svojou pracou a maj koho chces … vydedit ta sice mozu, ale je v tvojom zaujme nebyt na dedicstvo odkazany. Mozes byt rom, gay a mat vlastnu pracu a majetok … a stastny zivot
@stefan1237 V rómskej kominite prijatie nehladaj. Podľa tradičnej rómskej kultúry si nečisty a rodina by nemala dokonca používať tie istý riad, ako ty.
Tvoja sprava je trochu chaoticka … Byt gay a rom sa nevylucuje, rovnako ako byt rom amat “bieleho” frajera … akeho si najdes. Takeho budes mat. Ziv sa svojou pracou a maj koho chces … vydedit ta sice mozu, ale je v tvojom zaujme nebyt na dedicstvo odkazany. Mozes byt rom, gay a mat vlastnu pracu a majetok … a stastny zivot
@anonym_c3775f Byť Róm a gay sa vylučuje. Podobne, ako byť moslim alebo gay. V rómskej komunite platia iné pravidlá, ako vo väčšinovej populácii. Zase jedna biela rasistka, ktorá o rómskej kultúre nič nevie, ale vyjadruje sa k nej.
Co ta vobec drzi doma? Mazaj sa osamostatnit a zi si svoj zivot ako chcs ty a nie ako chce niekto iny komu na tebe ajtak nezalezi
@martinmmartin Ale svoju rómsku komunitu bude musieť opustiť a stať sa bielym. Lebo byť gayom nie je zlučiteľné s pravidlámi rómskej kultúry.

Tak to skus a aspon budes vediet, na com si.