icon

Čo robiť, keď som gay a čelím nepochopeniu?

stefan1237
Dnes o 14:58

Ľudia sa mi smejú že som romak ale mňa to k dievčatám nepriťahuje proste mama ma chcela vydediť za to otec že som hanba romakov a páči sa mi jeden chalan ale je biely ale napísal mi včera že by to so mnou skúsil no neviem budem rád za odpovede🫶🏻

anonym_ff72c0
•
Dnes o 15:14

Tak to skus a aspon budes vediet, na com si.

anonym_6cd2f2
•
Dnes o 15:17

@stefan1237 neskusiš,nevieš ♥️

martinmmartin
•
Dnes o 15:18

Co ta vobec drzi doma? Mazaj sa osamostatnit a zi si svoj zivot ako chcs ty a nie ako chce niekto iny komu na tebe ajtak nezalezi

anonym_6636e4
•
Dnes o 15:31

Máš prácu? To by ťa malo hlavne zaujímať a nie dedenie. Sexuj s kým chceš, na to zvolenie rodičov nepotrebuješ. Načo dospelý muž býva s rodičmi vo svojej detskej izbe,? A s koľkými ďalšími súrodencami ? Môžeš žiť sám, na ubytovni robotníckej, v zdieľanom podnájme, ak nie si špinavý a lenivý, nie je problém.

anonym_5d3115
•
Dnes o 15:38

Kamo život máš len jeden.. Pracuj, osamostatní sa a nájdi lásku hoci aj muža je to úplne jedno len bud šťastný 🍀🫶

anonym_a34f59
•
Dnes o 16:05

Citujem moju 9.rocnu dcéru:” mami, keď ťa ľúbim a páčiš sa mi, to znamená, že som lesba?”

Tvoja sprava je ako otázka mojej 9.rocnej dcéry. Tiež nemá poňatia, čo vlastne splietala….

anonym_d17203
•
Dnes o 16:33

Si odkazany na dedicstvo po rodicoch? Postav sa na vlastne nohy a zi svoj zivot ako ty chces. Alebo sa drz rodiny. Co ine sa ti da poradit?

anonym_c3775f
•
Dnes o 17:17

Tvoja sprava je trochu chaoticka … Byt gay a rom sa nevylucuje, rovnako ako byt rom amat “bieleho” frajera … akeho si najdes. Takeho budes mat. Ziv sa svojou pracou a maj koho chces … vydedit ta sice mozu, ale je v tvojom zaujme nebyt na dedicstvo odkazany. Mozes byt rom, gay a mat vlastnu pracu a majetok … a stastny zivot

anonym_7c5883
•
Dnes o 20:06

@stefan1237 V rómskej kominite prijatie nehladaj. Podľa tradičnej rómskej kultúry si nečisty a rodina by nemala dokonca používať tie istý riad, ako ty.

anonym_7c5883
•
Dnes o 20:08
@anonym_c3775f

Tvoja sprava je trochu chaoticka … Byt gay a rom sa nevylucuje, rovnako ako byt rom amat “bieleho” frajera … akeho si najdes. Takeho budes mat. Ziv sa svojou pracou a maj koho chces … vydedit ta sice mozu, ale je v tvojom zaujme nebyt na dedicstvo odkazany. Mozes byt rom, gay a mat vlastnu pracu a majetok … a stastny zivot

@anonym_c3775f Byť Róm a gay sa vylučuje. Podobne, ako byť moslim alebo gay. V rómskej komunite platia iné pravidlá, ako vo väčšinovej populácii. Zase jedna biela rasistka, ktorá o rómskej kultúre nič nevie, ale vyjadruje sa k nej.

anonym_7c5883
•
Dnes o 20:10
@martinmmartin

Co ta vobec drzi doma? Mazaj sa osamostatnit a zi si svoj zivot ako chcs ty a nie ako chce niekto iny komu na tebe ajtak nezalezi

@martinmmartin Ale svoju rómsku komunitu bude musieť opustiť a stať sa bielym. Lebo byť gayom nie je zlučiteľné s pravidlámi rómskej kultúry.