Je normálne, že žena s 5-ročným dieťaťom je doma?
ahojte, je podľa vas normálne že žena s jedným
dieťaťom 5 ročným ešte stále je doma? dieťa je pól dňa v škôlke. absolútne nemá záujem si najist prácu alebo riešiť ako ďalej.
Poznam aj taku co sa zabudla z materskej vratit do prace a to uz ma dieta 15 rokov 😅 manzel podnikatel
táto žena ale žije na úkor štátu. platí jej zdravotne poistenie napriek tomu že majú peňazí dosť.
@anonym_autor táto žena vychováva budúceho poplatníka dani na tvoju riť a ma plne právo zato dostať aspoň zaplatené odvody od štátu tak si zavri ústa a sleduj si svojho.
@breznica nase mammy pred 40 rokmi moja, mali rodicov, ktroy boli ako 50 rocny v dochodku.
Rozvojom technologii, sa uz prace robia rychlejsie a vsetko kazdy chce teraz a hned. Nase mamy pred 40 rokmi nemali tolkoto stresu, po praci im nezvonil telefon...
Ja som matka samozivitelka, ja viem ked mam malo.stresu viem dat najlepsiu verziu samej seba a moj syn ma normalnu matku a nie vystresovanu pi.u, ktora ani sama nevie co jej vadi...
@mira0611 a čo keď ich mali na dôchodku? My sme bývali desiatky kilometrov od babiek, takže všetko museli naši zvládať sami. Moja mama si prácu nosila domov a pracovala keď sme my už spali. Vďaka tomu si privodila po 50tke vážne zdravotné problémy, ktoré ju už nepustili
@mira0611 ja si myslím, že je smutnejšie to, že žena dovolí, aby si z nej muž urobil slúžku a opatrovateľku detí. Písala som vyššie, že si to v drvivej väčšine ženy robia samé. Ja by som určite nechcela polovičný úväzok a potom doma robiť poskoka, to radšej celý a zaplatiť si upratovanie, je na každej, ako si to zariadi hneď na začiatku a najmä, ako si všíma, či muž niečo aj robí, alebo má mama hotel, či očakáva, že žena sa rovnať lacnej pracovnej sile.
@anonym_470b6e priznám sa, že si tiež svoje súkromie chránim a asi by mi nebolo veľmi po chuti, aby cudzia žena u nás upratovala. Ale našťastie môj muž nemá s tým problém, keby sa ničoho nechytil, tak by som volila tú pani na upratovanie, nie kratší úväzok
Môže kľudne pracovať z kľudu svojho domova, alebo môže poberať invalidný dôchodok, hocičo. Nie je problém iného.
@anonym_autor Ak jej muža baví to všetko platiť, nech je doma. Ale každá, ktorá ostane dobrovoľne s dieťaťom doma bez dg., by si mala odvody platiť sama. Takto jej ich platím aj ja.

@mira0611 ja si myslím, že je smutnejšie to, že žena dovolí, aby si z nej muž urobil slúžku a opatrovateľku detí. Písala som vyššie, že si to v drvivej väčšine ženy robia samé. Ja by som určite nechcela polovičný úväzok a potom doma robiť poskoka, to radšej celý a zaplatiť si upratovanie, je na každej, ako si to zariadi hneď na začiatku a najmä, ako si všíma, či muž niečo aj robí, alebo má mama hotel, či očakáva, že žena sa rovnať lacnej pracovnej sile.
@anonym_470b6e plne s tebou suhlasim, ja si zas neviem predstavit, ze pride ku mne cudzia zena a bude mi upratovat. Ja som na upratovanie dost hakliva, ale ja nehovorim o rodinach, kde muz pracuje do 16.30 a pojde este nakupit, nauci sa s detmi, ale predstav si napr. Jozko pride domov zo stavby vecer o 18tej, alebo Fero z nocnej...taky ti co pomoze, ale kedy odnesie dieta do skolky, alebo ho vyzdvihne?
Ano je vrstva muzov, ktory maju dostatok casu na to, aby pomahali v domacnosti, ale je tam aj ta druha.