icon

Keď niekto klame do očí a má čisté svedomie

2. mar 2026

Ako moze niekto klamat priamo do oci a pritom povedat, ze ma svedomie ciste?

To co su za ludia?

anonym_c7d42b
2. mar 2026

krestania

bloger
2. mar 2026

@anonym_autor Tak ale možno neklamal.

rozculena
2. mar 2026

môj ex😂

midka
2. mar 2026
@anonym_c7d42b

krestania

@anonym_c7d42b To co je za sprostost?

rozculena
2. mar 2026
@midka

@anonym_c7d42b To co je za sprostost?

@midka jaká sprostosť? Sa vyspovedá a pohodička

anonym_fc520b
2. mar 2026

@anonym_autor Ale vsak na pribliz situaciu blizsie. Pekne sa podel 🙂

anonym_fb8874
2. mar 2026
@rozculena

@rozculena áno presne jedna moja kolegyňa! Klame aj v Tom "ako sa volá" ale o Bohovi hlása všade a vždy! Najväčší pokrytci akých som stretla sedeli v prvej lavičke v kostole

anonym_224aee
2. mar 2026
@anonym_fb8874

@rozculena áno presne jedna moja kolegyňa! Klame aj v Tom "ako sa volá" ale o Bohovi hlása všade a vždy! Najväčší pokrytci akých som stretla sedeli v prvej lavičke v kostole

@anonym_fb8874 pokrytci su všade, tak medzi veriacimi, ako aj neveriacimi. Byť veriaci este neznamená byť bez chyby.

pr85
2. mar 2026
@anonym_c7d42b

krestania

@anonym_c7d42b Skôr ateisti. Ti si upravujú svedomie podľa aktuálnej situácie.

pr85
2. mar 2026
@rozculena

@rozculena Vidno, že nevieš, ako katolicizmus funguje

anonym_49c21d
2. mar 2026

Fico

rozculena
2. mar 2026
@anonym_224aee

@anonym_fb8874 pokrytci su všade, tak medzi veriacimi, ako aj neveriacimi. Byť veriaci este neznamená byť bez chyby.

@pr85 moja babka povedala pred 50 rokmi,že niektorí v kostole by neváhali stiahnuť Ježiša z kríža a len čo výjdu von,tak ti pichnú nôž do chrbta.Dedko nikdy do kostola nechodil,lebo sa vyjadril,že keby existoval boh,tak by nedovolil,aby sa jeho matka tak správala k nemu...
@anonym_224aee

erikavesela
2. mar 2026
@pr85

@pr85 velmi sa mylis...pokrytcov a klamarov je olny kostol

ivanztt
3. mar 2026

Tak je takych viac ako dost

rozculena
3. mar 2026
@pr85

@pr85 keby si netrepal,ateista sa musí so svojím svedomím vysporiadať sám,kresťan ide do kostola a kúpi si odpustky

anonym_f8bc94
3. mar 2026

@anonym_autor A že takých je..na mraky. Poznám osobu, ktorá klame v každej 2.vete, dokáže si vymyslieť celé príbehy, a tvrdí o sebe, že je dobrá , má čisté svedomie a nikdy neklame 😅😅 Diagnoza proste

jamimo
3. mar 2026

@anonym_autor moja svokra 🙂

anonym_eb825c
4. mar 2026
@pr85

@rozculena Vidno, že nevieš, ako katolicizmus funguje

@pr85 Veď predsa každý vie, že kresťanský kostol je také kúzelné miesto, že prekročením jeho prahu sa človek stáva dokonalým, získavame svätožiaru, odpustenie všetkých hriechov a stávame sa všetci vzorom nadľuských bytostí, toto je jediné správne a skutočné chápanie kresťanstva, čiže, logicky, keď vyjdeme von tak klameme, podvádzame, hrešíme, ohovárame ako divý a nikto nie viac ako my kresťania😂. Hovorí sa že opakovaný vtip prestáva byť vtipom, ale o tomto to asi nebude platiť nikdy, lebo obmedzenosť sa evidentne nepodriaďuje fenoménu času 😏😉

anonym_265f2e
Včera o 07:22

Aj moja matka,doma robí peklo a v kostole je jaždý deň,aj so zlomenou nohou ,aj chorá,aj s teplotou ,len aby ju vsetci videli,aka je krestanka .A ked urobi zle,tak sa tesi z toho este.A ved ona len dobre chce,nic zle nerobi

anonym_7f2358
Včera o 08:00

@anonym_autor dvojite klamstvo predsa .... pokial mozno, tak takych ludi si nedrzim v blizkosti. Horsie je, ked je taka kolegyna a nemas na vyber, zatial.
Ci su/nie su krestania toto neriesim. Statisticky je na Slovensku vacsina krestanov, nie je to ziadna uzka skupina ludi. Aj minule kolega z vedlajsej kancelarie doniesol kolace, lebo "krstili". Netusila som, ze su krestania.