Kedy ste mali svoje prvé dieťa?
Ahojte,kedy ste mali svoje prvé bábätko ? V akom veku ? 🙂 a ako ste to oznámili rodine ? Zaujímajú ma vaše príbehy😊
@anonym_autor v 20. a nic lpesie som nemohla zazit. Mame vlastny dom, muz firmu a sme stastní 🙂
@anonym_autor ked sme mali svoje byvanie a stabilnu pracu ...v 24 som rodila prveho syna . Potom som este porodila dalsie tri deti v 28 , v 30tke, v 35 . Jednu dcerku sme si pochovali, a minuly rok k nam do pestunskej prisla neter . Takze v mojich 38 rokov mam na konte nakoniec 4 deti sme stastni a nic nam nechyba
22
Nasim som to normalne povedala na navsteve a svokrovcom sme dali pod stromcek okrem darcekov aj male detske topanky. Akurat sme to zistili 2dni pred vianocami
@anonym_autor v 20. a nic lpesie som nemohla zazit. Mame vlastny dom, muz firmu a sme stastní 🙂
@anonym_746f6b na toto sa nepytala ale treba sa pochvalit ze si cez <> dostala vsetko
@anonym_autor 3 dni pred mojimi 29. narodeninami. Keď nerátam muža, prvá to vedela moja mamina, ktorej som ukázala fotku zo sona z mojej preventívky (oficiálne som išla na preventívku, ale reálne som išla na potvrdenie tehotenstva). A mamina to od radosti “vykecala” moju ocinovi, keď prišiel z práce. Svokrovcom to oznamoval môj muž.
22 a priniesli sme fotku z ultrazvuku, ubehlo už 14 rokov 😁
23,25,27,31,37
4 planovane od zaciatku nasho vztahu,5te sme vedeli,co robime.Ziadna nehoda,ale uz su tak velky,tak rychlo to vsetko ubehlo.Za chvilu 41r,a deti onedlho vyletia z hniezda,len ten najmensi bude ako jedinacik velmi,velmi dlho.
@anonym_autor v 39 - po 12 rokoch snahy, liečby, operácii a fakt si to užívame v takom pokoji. Už máme totiž fakt všetko.
Oznámili sme po prvom skríningu s fotkou zo sona.
27,
budete starý rodičia , žiadne caviky okolo, ani pohlavie netušili do narodenia
@anonym_746f6b na toto sa nepytala ale treba sa pochvalit ze si cez <> dostala vsetko
@anonym_ff6edd závidíš?😀
@anonym_autor syna 2m pred 30tkou,dcéru 33,za mňa ,akurát,keď sme už zabezpečení boli🙂
Zistila mama keď ma videla vracať každé ráno . Veru šťastná nebola. Ale zvládli sme to.
Mala som osemnásť rokov 🙂 moja mama sa to dozvedela náhodou a hned ma brala na interupciu 🤔 našťastie bolo na to neskoro 😊
33- poslala som sms - budes babka -odpoved-zas mas noveho psa?
Pred 18.moj otec skoro skolaboval, ale prežil to 🤣
30. normálne mami, som znovu tehotná…
@biba_18 “znovu”? Prvy plod umrel?
@biba_18 “znovu”? Prvy plod umrel?
@anonym_ff6edd tebe pride ok sa toto pýtať?

25 a normalne sme povedali. Bez šaškarin.