icon

Kedy ste mali svoje prvé dieťa?

19. mar 2026

Ahojte,kedy ste mali svoje prvé bábätko ? V akom veku ? 🙂 a ako ste to oznámili rodine ? Zaujímajú ma vaše príbehy😊

Strana
z2
anonym_746f6b
20. mar 2026
@anonym_ff6edd

@anonym_746f6b na toto sa nepytala ale treba sa pochvalit ze si cez <> dostala vsetko

@anonym_ff6edd prosim????. S mojim mužom sme obaja z jednej dediny, rodiny sa poznajú od malička. Chodili sme spolu do škôlky, školy a aj na strednú školu. Napísala som to preto, že aj v takom veku sa dá všetko zvládnuť 🙂

ivicatolic
20. mar 2026
@anonym_abfc4a

33- poslala som sms - budes babka -odpoved-zas mas noveho psa?

@anonym_abfc4a ,😁😭😁😭😁tak som sa nasmiala👍

anonym_746f6b
20. mar 2026
@annak14

@anonym_ff6edd myslim,ze skor myslene tak,ze v 20. je este skoro a asi jej to bolo aj vycitane. No nevadi,treba ukazat,ze zavist nema hranic

@annak14 áno, ďakujem. S mojim mužom sme obaja z jednej dediny, rodini sa poznajú od malička. Chodili sme spolu do škôlky, školy a aj na strednú školu. Napísala som to preto, že aj v takom veku sa dá všetko zvládnuť 🙂

banalu
20. mar 2026

34 - dala som im do ruky foto z utz a bolo na tom napisane "vidime sa", mama sa rozplakala a otec sa spytal ci to je ten zlcnikovy kamen, kvoli ktoremu muzovi dva tyzdne predtym vybrali zlcnik 👌
Svokrovcom sme zavolali, ze na svokrovu 60tku prideme 3ja.

anonym_68bcc2
20. mar 2026
@anonym_0e9279

@anonym_68bcc2 Tak potom sa nečuduj, keď tvoje decko tiež otehotnie / oplodní dievča ( ak máš syna ) ešte ako neplnoleté, narobí Ti starosti a budeš spokojná. Keď to u teba vidí, že si to ty takto mala, prečo by aj ona / on nie. Toto naozaj nie je infoška na chválenie sa. Otehotnenie v takom veku je vysoko nezodpovedné a ukazuje to tvoju nevyzretosť, nesprávne nastavené hodnoty z toho veku..

@anonym_0e9279 moja dcéra má 36,a ma 5 ročného syna. Takže ďakujem za usmernenie 😉

anonym_b0aa48
20. mar 2026

@anonym_autor prvé dieťa som rodila v 30tke.
Keďže tehotensky test mi doniesla moja mama( o sebe som si myslela, že mám brušnú chrípku, mala som presne tie isté príznaky), tak výsledok videla somnou ;)
Manželovi som poslala fotku, že sa konečne zadarilo a v tom čase pracoval so svojím otcom, tak keď boli na obede , povedal mu dedko podáš mi tu soľ ( a takto mu to hovoril týždeň a až na 8 deň mu svokor hovorí, počuj a čože ja som aký dedko?)

luccija
20. mar 2026

@anonym_autor 29r. poslala som mame fotku z UZV

zuzacka16
20. mar 2026

31 - poslali sme fotku z ultrazvuku na Vianoce, keďže som bola cca v 2.mesiaci len, takže len ozaj rodičom z jednej a druhej strany sme povedali, ostatným až po 3.mesiaci a niektorí ani do 7.mesiaca nevedeli, že som tehotná, lebo to ani nebolo na mne vidieť 😂

a0
20. mar 2026

Otehotnela som v 18. Mame som to oznámila štýlom “pošli mi číslo na gynekologičku”. A hneď pochopila o čo sa jedná 🙂🙂.

anonym_dcf5b4
20. mar 2026

V 37 svoje prvé narodené dieťa a povedali, že som tehotna a to je všetko 😁

doda3103
20. mar 2026

Prve 18 a narodil sa 3mesiace pred mojou 19tkou,druhé 26. Úplne nám to takto vyhovuje a obidve sme chceli

ada85
20. mar 2026
@anonym_b0aa48

@anonym_autor prvé dieťa som rodila v 30tke.
Keďže tehotensky test mi doniesla moja mama( o sebe som si myslela, že mám brušnú chrípku, mala som presne tie isté príznaky), tak výsledok videla somnou ;)
Manželovi som poslala fotku, že sa konečne zadarilo a v tom čase pracoval so svojím otcom, tak keď boli na obede , povedal mu dedko podáš mi tu soľ ( a takto mu to hovoril týždeň a až na 8 deň mu svokor hovorí, počuj a čože ja som aký dedko?)

🙂

anonym_52af6c
20. mar 2026

@anonym_autor v 34 sme pocali. Normalne sme im to oznamili. Teda.. moja mama to vedela ako prva, lebo ma nasla plakat ( zmes emocii), tak som jej ukazala dovod. 😅

lenka1993
21. mar 2026

Prvé 20, druhé 25 a tretie bude keď budem mat 33. Normálne sme im to povedali.

maryetta
21. mar 2026

V septembri sa narodil syn. A v oktobri som mala 25.

anonym_c00a5e
21. mar 2026

Ja som porodila v 19., rodine sme normálne povedali že som tehotna

pr85
24. mar 2026

@anonym_autor Dva týždne pred 37. narodeninami.

anonym_6e66bc
24. mar 2026
@anonym_c00a5e

Ja som porodila v 19., rodine sme normálne povedali že som tehotna

@anonym_c00a5e tak skoro? Mala si aspoň strednú školu?

anonym_6e66bc
24. mar 2026
@maryetta

V septembri sa narodil syn. A v oktobri som mala 25.

@maryetta To bolo veľmi skoro. Dokončila si školu?

anonym_6e66bc
24. mar 2026
@lenka1993

Prvé 20, druhé 25 a tretie bude keď budem mat 33. Normálne sme im to povedali.

@lenka1993 Máš ukončenú aspoň strednú školu? Robila som niekedy?

anonym_c00a5e
24. mar 2026
@anonym_6e66bc

@anonym_c00a5e tak skoro? Mala si aspoň strednú školu?

@anonym_6e66bc samozrejme

zitulina
24. mar 2026

@anonym_autor
Prvé 23r.a druhé 40r.😊( nič nelutujem)

anonym_6e66bc
24. mar 2026
@thirstymonk

25 a normalne sme povedali. Bez šaškarin.

@thirstymonk Tak skoro? Ukončil si vôbec výšku? Podarilo sa ti to omylom? Počul si už o prezervatíve? Mohol si si ešte predĺžiť mladosť a mát prvé dieťa tak okolo 33 alebo aj neskôr. Muž sa nemá kam ponáhľať, má dostatok času.

lenka1993
25. mar 2026
@anonym_6e66bc

@lenka1993 Máš ukončenú aspoň strednú školu? Robila som niekedy?

@anonym_6e66bc mám samozrejme aj Bc som dala dokonca a áno pri oboch deťoch som isla do prace skôr ako po 3 rokoch na materskej 😉. Ako bude pri treťom uvidíme.

maryetta
25. mar 2026
@anonym_6e66bc

@maryetta To bolo veľmi skoro. Dokončila si školu?

@anonym_6e66bc nechapem tu reakciu. Hadam sa kazdy moze rozhodnut sam kedy je na dieta pripraveny.
Ano. Statnicovala som s bruskom 😉 vsetko stihla. A hlavne-nic by som nemenila.
Skolk si vies spravit aj neskor. Pracovat tiez. Ale moznost mat dieta moze niekedy ujst....

thirstymonk
25. mar 2026
@anonym_6e66bc

@thirstymonk Tak skoro? Ukončil si vôbec výšku? Podarilo sa ti to omylom? Počul si už o prezervatíve? Mohol si si ešte predĺžiť mladosť a mát prvé dieťa tak okolo 33 alebo aj neskôr. Muž sa nemá kam ponáhľať, má dostatok času.

@anonym_6e66bc Ty si múdra jak šalamúnová prdel. Neukončil som výšku, už som tri roky pracoval, keď sa narodil chlapec. Aj to už mi prišlo neskoro. Ideálne bolo mať v 20ke, no len vtedy som sa len dal dokopy so ženou.

Nerozumiem, prečo ťa trápi moja mladosť? Ja sa na to dívam inak. Keď budem mať 40, vtedy bude "mladosť", deti už budú veľké... Ale to je čisto môj problém, no normalne si ma nasrala.

autor
26. mar 2026

Akože tie reakcie ,ktoré sa pýtajú,že prečo tak skoro a či ste ukončili školu a pracovali niekedy vobec mi normalne odpalili dekel😀to sa nehanbíte takéto pýtať ? Je to každého osobná vec ..a tiež mám také zmyšľanie ,že radšej budem mať dieťa do 25 a potom si budem užívať život koľko chcem pretože už bude dávno veľké 🙂 a nie budem čakať do 33 ako tu niektorá písala druhej a keď sa mi nebude dariť ? Nato ste nepomysleli? Že potom čo spravíte ? Späť sa už čas nedá vrátiť 🤷🏻‍♀️aj mladým sa niekedy nedarí pár rokov neviem si predstaviť že by som mala napriklad 38 a stále čakala na svoje prvé dieťa pretože by sa napríklad nedarilo? Radšej rozmýšľať dopredu ako potom plakať do vankúša..niektorí majú pevné zázemie ,dom,roboty a financie aj v 23.rokoch kto si ako vybuduje tak má🤷🏻‍♀️

pr85
26. mar 2026
@anonym_autor

Akože tie reakcie ,ktoré sa pýtajú,že prečo tak skoro a či ste ukončili školu a pracovali niekedy vobec mi normalne odpalili dekel😀to sa nehanbíte takéto pýtať ? Je to každého osobná vec ..a tiež mám také zmyšľanie ,že radšej budem mať dieťa do 25 a potom si budem užívať život koľko chcem pretože už bude dávno veľké 🙂 a nie budem čakať do 33 ako tu niektorá písala druhej a keď sa mi nebude dariť ? Nato ste nepomysleli? Že potom čo spravíte ? Späť sa už čas nedá vrátiť 🤷🏻‍♀️aj mladým sa niekedy nedarí pár rokov neviem si predstaviť že by som mala napriklad 38 a stále čakala na svoje prvé dieťa pretože by sa napríklad nedarilo? Radšej rozmýšľať dopredu ako potom plakať do vankúša..niektorí majú pevné zázemie ,dom,roboty a financie aj v 23.rokoch kto si ako vybuduje tak má🤷🏻‍♀️

@anonym_autor Tak ja som mal prvé v 36 a neľutujem. Možno by som ho mohol mať o pár rokov skôr, ale určite po 30. Pred 30. by som si dieťa nevedel predstaviť. Lebo len v 25. som skončil výšku potom prišla finančná kríza a chcel som si spraviť akú takú kariéru.

dahliaa
26. mar 2026

Ve 21 letech. Mojí mamce jsme to oznámili při rodinné oslavě jejích 50tých narozenin (akorát to tak vyšlo). 😁 Druhé jsem měla potom ve 23 letech a třetí ve 27 letech.
(Pro rejpalky - mám vystudovanou VŠ, i jsem pár let pracovala ☺️)

evaluki
26. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Áno presne,ani mne nedalo na ten “super názor” nezareagovať.Ako som písala,ja sa zapájam málokedy,väčšinou si len tak čítam,ale toto ma nadvihlo.Nie všetko sa dá naplánovať a už vôbec nie život.Ja si myslím,že všetko je o našom rozhodnutí,nikto nežije život toho druhého…

Strana
z2